Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Automobilista 2
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
pár tízcentes vackok @ ali
[usb c adapter]
[fogkrém kinyomó]
[csokornyakkendő]
[szemöldökcsipesz][kulcstartó védő? dísz? minek nevezik ezeket]drága a posta
[microsd olvasó][ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Whynot?
aktív tag
-
lupus_l
aktív tag
válasz choco01 #59405 üzenetére
Figyeld az árakat, elég sűrűn van akciójuk
100Ft, de a boríték és a postaköltséget is bele kell kalkulálni + a hasznotMás:
Héten jött meg ez a kütyü: Upgrade Version Broadlink RM Mini 3
Minden távirányítós eszközt kezel, nekem a légkondi távolról való ki-be kapcsolása volt a lényeg. Wifire ráállítottam az eszközt és szerencsére a légkondi távirányítóját egy gombnyomás után felismerte. Leteszteltem, mobil hálózaton keresztül is elérhető. Időzítő funkciója is tökéletesen működik.Ezen felbuzdulva ma meg is rendeltem a gyártó másik termékét - gyakorlatilag okos konnektort
Ez viszont a kazán időzítős kapcsolója helyére kerül - az mindig elállítódott, ezt az cloudos időzítővel jobban kordában tudom tartani. Ez csak jól jön, amikor bosszankodok, hogy elfelejtettem kikapcsolni a kazánt - a nap nagy részét a munkahelyen töltöm. Amikor indulnék, akkor pedig bekapcsolom.[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz Whynot? #59406 üzenetére
Van az 1000Ft is. Szállítási költséggel nekem 3.89$.
Mindenesetre beraktam a kedvencek közé, hátha egyszer valami hiba folytán adja majd 100Ft-nál olcsóbban is és akkor gyorsan meggazdagszom.
Most már kezd érdekelni, hogy hogyan is kell hirdetést feladni ebay-en, aliexpress-en... eladnám az összes pénzemet dupla áron.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz balazs1956 #59382 üzenetére
Nekem ez nem tűnik hitelesnek, de sose figyeltem a címsort ilyenkor. A zöld lakatot ellenőrizd, ott kiírja, hogy ki hitelesítette az oldalt.
(#59367) choco01:
Igen eléggé annak tűnik.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
denko
senior tag
válasz lupus_l #59407 üzenetére
jók ezek az okos cuccok.
Nekem is an okos konektorom van, ugyan ilyen és igen hasznosEnnek a broadlinknek a nagyobbik testvérét néztem: [link]
Ez tudja 433mhz-t és ezzel már az izzokat a lakásban is irányothatnám telefonnal, na ez az izgi
Csak hát 10K drága egyenlőre, várok hátha lemegy az ára.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Ha a kábeles selfie bot működik akkor a bluetooth vezérlésű is?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Agostino
addikt
válasz maddlock #59398 üzenetére
jófogáson is nézz körbe, látni párat. saját példámból kiindulva inkább mondom azt, túrj egy régi szódásszifont, felújító szett párszáz forint, onnan ha visszaváltogatod 25-30 forintra jön ki literje. sodaco esetén amikor cserélgettem a patront a cserepatronok elég hamar kifullodtak. félre is tettem a gépet. azért nem mondom, hogy eladó, mert ajándékba kaptam szüleimtől és na...
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
206 cc
senior tag
válasz maddlock #59398 üzenetére
Szia! Nem érdemes mert nem lesz hozzá patron. Sodaco vagy Sodastream gépet vegyél én már vagy 5 éve használok ilyet ha érdekel infó keress privibe!
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
erzol
őstag
válasz maestro87 #59408 üzenetére
Van itt nagyobb biznic is:
388 forint 35,41 dodóért.Valahogy biztos be lehetne kerülni eladónak.
[ Szerkesztve ]
-
solor
tag
Tudja valaki, dd4 -en mire jók a pontok? Vásárlás során nem engedi beváltani...
-
Saccco
nagyúr
Erre a quadcopterre jó a 10-5 kupon, van valakinek, aki le tudná csekkolni?
Érdekes forma, eléggé védett.Eachine E010 Mini 2.4G 4CH
(#59416) choco01:
Amit linkeltem az BT-s, nekem is az van, simán megy. Billentyűzetnek ismeri fel. (Oneplus One)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
lkristóf
senior tag
Ha rendelnék egy ilyen paracord kulcstartót akkor később amikor kihozza a postás kérhetne pénzt a szállításért? Mivel eBay nem jelzi a szállítást hova és mennyi, ezért rákérdeztem, és ezt a választ kaptam:
Thank you for your interest in our Paracord accessories. I believe you can purchase through the eBay global shipping program. I am not sure what it costs on your end as eBay handles all customs paperwork and taxes/tariff fees associated directly with you and your postal service. We have shipped via this service before and can again if you are interested.
Tudom olcsóbb lenne ha cipőfűzőből megcsinálnám magamnak, de na lusta vagyok, és szeretek rendelni.
-
-
krisztofer20
csendes tag
Iofferől rendelt már valaki?
-
Dzsolo
senior tag
Srácok nekem 1 év és 2 hónap után feladta a Nillkin kábelem, sajnos megtört a csatlakozónál. Esetleg van most ajánlott 2,4A-es kábel? A BlitzWolf kábel sem volt rossz csak véletlenül ráléptem és a csatlakozó meghajlott kicsit. Finoman szólva is van mit pótolni jelen pillanatban
Kellemesen csalódtam az Everbuying.net oldalban megreklamáltam a Floureon H101 Gyrot, ugyanis akku hibás volt, kértem, hogy egy csere akkut küldjenek erre jött egy komplett gép.
-
lupus_l
aktív tag
válasz lkristóf #59439 üzenetére
Szerintem egy hobbiboltból az alapanyagokból olcsóbban jössz ki, mintha megrendelnéd
Hasonló készítését pedig itt megtalálod.Ahogyan nézem az eladó csak az USA-ba szállít.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Nem bírom felfogni, hogy lehet kábeleket tönkretenni. Bedugom, kihúzom, kész. Tizenéves eredeti gyári töltőim, kábeleim vannak, mind működik mai napig.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
dugesz77
őstag
válasz Dzsolo #59442 üzenetére
Próbálj ki egy Ugreen kábelt. Éppen akciós megint. 2A-ig tudok mérni azt tudja.
(#59444) Digitalpimp Sajnos a Nillkin az gyári hibás volt. Szerintem 10-ből 9 embernél ugyanott tört meg a kábel a csatlakozásnál. A duplán forgatható Blitzwolf is "magától" megy tönkre sok embernél. A mini usb-s része kontaktos lesz vagy magát a tölteni kívánt készüléken tágítja ki az aljzatot. Most az Ugreen viszont eddig tökéletesnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
válasz Digitalpimp #59444 üzenetére
Autóban kicsit másképpen történnek a dolgok....
-
dugesz77
őstag
Ezt a fajta 1 akkus powerbank házat próbálta már valaki? Nem nagy összeg de van itthon jó pár használaton kívüli cellám a 10K-s Xiaomi meg nem zsebbarát. Valami hasonlóra emlékszem,hogy nem volt jó , mert hamar letiltott.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Mini-ITX
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest