Új hozzászólás Aktív témák

  • koko52

    veterán

    Ha valakit érdekel egy kis ingyenpénz és segíteni akar szegény csepjányon ;] :
    "ma mary kamara <kamary06@outlook.fr

    Hasonlít a korábban spamként azonosított üzenetekhez.
    Szia kedves ,
    Egy becsületes személy keresése során láttam az Ön e-mail címét egy online cégjegyzékben, és személyesen kerestem meg, mert komolyan szükségem volt a segítségére.
    A nevem Mary Matsuno. 19 éves vagyok, néhai szüleim, Mr. és Mrs. Matsuno Camara egyetlen gyermeke. Apám sok éven át dolgozott egy olaj- és gázfúró cégnél, és halála előtt kilencmillió-hétszázezer eurót (9.700.000 millió eurót) letétbe helyezett a nevemre.
    Azt is elmagyarázta, hogy e gazdagság miatt mérgezték meg, hogy egy általam választott országban keressek külföldi partnert, aki segít átutalni a pénzt a bankszámlájára a projektberuházáshoz.
    Ennek az az oka, hogy sok visszaesést szenvedtem el az elefántcsontparti szüntelen politikai válság következtében. Apám halála valójában szomorúságot hozott az életembe.
    A következő területeken van szükségem a segítségedre:
    1. Szeretném, ha segítene átruházni és befektetni azt a kilencmillió-hétszázezer eurós (9,7 millió eurós) összeget, amelyet néhai apámtól örököltem halála előtt.
    2. Szeretném, ha a pénz átutalása után az Ön országába érkezve segítenék az egyetemre való felvételemet.
    3. Azt akarom, hogy a gyámom legyél.
    4. Szeretném, ha segítene nekem jó szállást szerezni az országában.
    Hajlandó vagyok felajánlani Önnek 20%-ot és 5%-ot minden olyan költségre, amibe ez kerülhet. Megköszönném, ha válaszolna, amint megkapta az e-mailemet, hogy tovább tudjunk beszélni az ügyről.
    Kérem, vegye ezt fontolóra, és a lehető leghamarabb forduljon hozzám, és szeretném, ha feltölti privát telefon- és faxszámát, ha hajlandó a megfelelő dokumentumok birtokában lenni a bank ellenőrzésére szolgáló alap meglétének megerősítésére és a bank hitelességének megerősítésére. javaslatom Önnek is a könnyű kommunikáció érdekében.
    Nagyon szépen köszönjük.
    Várom mielőbbi válaszát.
    Üdvözlettel
    Mary"

    "Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets

Új hozzászólás Aktív témák