Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #85035 üzenetére

    Nekem is van egy ilyen ősrégi tabletem, eszembe se jutott meghirdetni, mert nem tudnék annyit kérni érte, hogy nekem ez megérje.
    Amúgy valahol felháborítónak tartom, hogy mesterségesen van avultatva mint állat, hogy a play sem megy rajta, meg a YT és a face is tiltja, mert egyébként teljesen hibátlan kiba szép állapot, de így jelen formájában egy jó nagy 5Mpixeles fényképezőnek használható, relative gyenge képalkotó szoftverrel (mindkét telefonom sokkal jobb képet csinál) meg max ebook olvasónak, de inkább a telómon szoktam olvasni, sokkal kényelmesebb mint egy tabletet tartani magam előtt az ágyban. (napközben meg úgyis gépezek).
    Amúgy a tablet műfajt mindig nehezen tudtam bárhová is tenni, mert filmezni/játszani szvsz kicsi, ahhoz hogy az ember magával hordja meg nagy. Ha elmegyek telefon van nálam, itthon meg úgyis a gép mellett ólök.
    miért van mégis egy? Anno 2017-ben tartozás fejében kaptam, már akkor sem számított túl modernnek, egy darabig (kb 2-3 nap) szórakoztam vele, aztán azóta is félre van téve.

    A néni meg ha vissza akarja adni, adja nyugodtan, de te már sajnos elköltötted a pénzt, ennek fényében hozza vissza ...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák