Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Chaser #79667 üzenetére

    Persze, ez benne van, de igazán lehetne annyi szerencsém, hogy nem teszi meg, mert akkor hiába van itt a szép új gép, nem lesz gépezés... (vagy beleteszem a HD6850-et, ami akármennyire is istenesen ki lesz hajtva, azzal nem lesz nagy játszogatás...)
    Na, ilyet se hallottam még, hogy valaki a túl sok megrendelés miatt zárja be a "boltot".

    Ahol én melóztam rendes bolt volt, fizikai árukészlettel, meg üzlettel és szervízzel (ezek egy helyen voltak). Nagyon szerettem ott dolgozni.
    Emlékszem mikor visszahívott (ott dolgoztam egy ideig, majd elmentem máshová dolgozni, aztán megont máshová és akkor visszahívott, hogy nem dolgoznék-e újra ott?) dolgozni mi volt : Felhívott csütörtök este, hogy nem lenne-e kedvem visszamenni oda dolgozni? Mondtam enki, hogy DE. Péntek reggel felmondtam az akkori melóhelyemen, és pénteken már délutánra bementem a régi új helyre, mneg is leoődött, hogy ő csak hétfőre várt, mondtam neki én máris kezdenék :)

    Aztán mikor hazajöttem Ciprusról akkor kérdeztem., hogy nem kell-e neki ember? Azt mondta, hogy de nagyon is kéne, de sajnos csak pályakezdőt tud felvenni. Panaszkodott, hogy semmihez nem értenek nem jönnek bele, meg bejár egy hónapig, aztán elmegy táppénzre és elfelejt visszajönni dolgozni meg ilyenek. És engem aki a konkrét munkakörben a konkrét helyen 3+ év tapasztalattal rendelkeztem, meg nem vehetett vissza mert nem voltam pályakezdő. Pedig én mondtam neki, hogy ez lenne a legjobb mindkettőnknek. Plusz, ha szól másnap reggel ott vagyok és kezdek. Rá egy másfél évvel be is zárt a bolt... Azóta is több milliónyi beragadt senkinek sem kellő árukészlete van (rég kiment telefontokok, régi hardverek, régi telefonok stb).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák