Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz Cs1csó #58076 üzenetére

    Az a része oké, itt azzal van a baj, hogy elteszik a dolgozók a pontokat és még fel is teszik a terméket hirdetni pénzszerzés célból. Ez sem a világ legnagyobb problémája, de azért tróger. Nem mindenki, de rárepülnek azért. Az áruházat meg ugye nem igazán érdekli, hogy a vevő vagy a dolgozó fizeti-e ki, a lényeg, hogy X összegért X pont és X termék ment el, tehát az egyenlet tiszta. Kell hozzá a sok vevő vásárlása akik pont nélkül vásárolnak és mennek el és az mind mehet zsebre. Van kasszás aki a tömött sorban is képes lenne az emberre a kártyát rátukmálni, viszont van aki síri csendben hallgat és csak várja, hogy továbbmenj, mert az rögtön pont a zsebébe amiből az aprón pénzt csinálhat a termékkel. Még ez is oké, mert a vevő nem látja kárát.
    Ami igazán bosszantó volt az az, mikor anno a Coopban azt mondták, hogy ők nem kaptak még a pohárakciós kólákból, valójában meg ott voltak már csak szépen elsunnyogták és mind mehetett zsebre. Itt viszont már a vevő kárára ment a dolog mert nem kaptam poharat pedig volt. Hiába na, azért itthon vagyunk, így működik...

    Spejzban 12 karton fér el a polcra, azért annyit veszek. Meg 6 zsák száraz. És akkor hónapokig nem kell foglalkoznom vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák