Új hozzászólás Aktív témák

  • Kalandor

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz #49155328 #57822 üzenetére

    - az öcséd legalja módon a helyszínen akart tízezreket alkudni és még neki állt feljebb hogy nem jössz össze!!!!!!
    - a gépet a sikertelen alku után dobta be az üres csomagtartóba rögzítetlenül!!
    - elindulás után 30 méterrel van egy éles kanyar, azt úgy vette be mint állat, ez egy kávégép, nem krumpli, úgy ment vele csak addig amíg én láttam, azért is írtam azonnal privátot!
    - ja persze 15 kiló és majd pont ezért nem borul fel, atyaúristen! :W egy A/4-es papírlap felborult ahogy az öcséd vezet!
    - 2 nap után írtál csak, hogy a gépben 2 barig megy fel a nyomás. A nyomásértéket nem írja ki a gép, szétszedés nélkül nem lehet tudni................
    - a gépet fragola kupucolta, megszerelte, a cutler szakszervizben szintén volt, mert csak nekik volt a darálóhoz alkatrészük, és természetesen ők is hibátlanul adták vissza! Egy szakember és egy szakszerviz. Szerinted nem próbálta ki mind a kettő, hogy hibátlan-e??? Elég volt ebből!

    Én pontosan azért vettem vissza ezt a gépet, mert házigazda vagyok és nehogy szó érje a ház elejét. Bárki más így járt volna a helyemben, mi is azt mondtuk volna neki, hogy nem az ő sara. A topiklakók is mondták, hogy nehogymár visszavegyem ezután.

    Egy ilyen kör után mást kitiltunk azonnal, de te, hogy ne érje szó a ház elejét, annyi büntetést kaptál, hogy a kávétopikból kitiltottalak.

    És ezek után még te legaljázol? Hát máshol nyugodtan, de nem itt!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák