Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz Chaser #39421 üzenetére

    Ház.

    Lakást cimbora úgy adott el, hogy felhívta az ingatlanos, neki most van vevője rá, 10% mondja igen, hozza fizetik. Haver mondta, hogy neki is, mert 4 órája van kint az ingatlan, de eddig 30-an hívták, ebből 10 úgy, hogy viszi a foglalót. Köszi nem kell segítség. Azt viszik.

    De házat itt a 20-19-18. kerületben, 100+ nm, legalább ennyi kert, 4 szoba, nem egyből téglára verős, tetőcserés, nem főúton az amit megnéztünk (50+) az mindfos volt. De azon a szinten, hogy vártad mikor ugrik elő Jáksó a kamerával, hogy át lettél verve.

    Jellemzően egyébként az irreális árat akar a tulaj fut. Mert megörökölte és haverokkal megnéztek egy glettelős videót, aztán úgy gondolták hogy megoldják, és ennyire futotta. Meg mert teljes körűen mindent felújítottak, csak amikor a fürdőben megnézed a vízóránál a 60-70 éves csövek vannak, radiátor kiállás dettó, de letüsszentve -jahátcsókolom a csempe új. Király b+ mert verhetem le, ha te nem vetted a fáradtságot hogy rendesen megcsináld-. Konkrétan volt ahol félúton otthagytam az egészet a francba, és elküldtem az ingatlanos a csába. Direkt felhívod hogy olyan mint a képeken? Márhogynelenneeee. Príma, sőt Louis Príma, van már rá 65 vevőm, holnap hozzák mind a foglalót, de neked még megmutatom, arany a szívem látod. Olyan patent jobb mint a képeken. Aztán odamész, és egy alig létező középosztályba tartozó család sok éves teljes költségvetéséért azonnal foglalózva megkaphatod a csodát, ahol körbecsempézték a lehullott maradékkal a hűtőt, azt szigorúan el nem mozdítva, vagy az évek óta elkobzott sváci tutifrankos buliban üzemszerűen elhullott tulaj alkalmi kilakoltatás után megmaradt üszkös romját. Ami képeken sok éve még bizonyos szögből talán, de azóta beázik, és annyi élet nő a nappali falán, hogy Sir David Frederick Attenborough is zavarba jönne.

    Az a baj, hogy itt már a 40-50-60 millák úgy repkednek, mintha kenyeret vennél a boltban, és jön az ingatlanos, hogy hát a nagykőrösitől mintegy 2 ház választ el, de a halláskárosodott nyugdíjas tulaj szerint ez kifejezetten csendes. Meghát alkalmi vétel, mipénzez manapság.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák