Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #113485 üzenetére

    Anno a nagy bányászláz alatt emlékszem, hogy még 100 ezer ft-ot is képesek voltak elkérni 1-1 bevallottan nem működő kártyáért. Akkor se értettem, hogy mire gondol a költő.
    (A Legszebb az volt, hogy Tivadar meg végig tagadta, hogy VGA árrobbanás lenne, simán mutogatta nekem a - nyilvánvalóan csaló - hirdetéseket, hogy tessék még GTX 1080 is van 20K-ért... persze akkor mikor ugyanaz bevallottan hibásan is 100 ezerért ment).

    MÁS : Régebben szemjött velem, hogy nézz filmelőzeteseket, előzetesenként 5$ egy nap akár 10-15-öt is meglehet nézni. Na nekem ez már gyanús volt, ki fizetne azért, hogy én nézzek valamit? Ráadásul ilyen sokat? Ha a view szerzés a cél, akkor mondjuk 5-10 cent egy videórért talán még reális. Mivel barátnőm ráizzított, hogy milyen jó kis mellékes lehetne, rájuk írtam, és ott jött a fizessek be ennyit meg annyit rész, ahonnan azonnal visszavonultam, és mondtam barátnőmnek, hogy ez csalás. Erre most olvasom, hogy jól gondoltam, tényleg az volt :D

    Ezekben az a veszélyes, hogy a neten tényleg van pár oldal amivel lehet keresni (mobrog, populacio); de érdemes megfigyelni, hogy mennyi idő alatt és mennyit. Sajnos az a standard, ami ennél jelentősen többet ígér, az gyanús.

    [ Szerkesztve ]

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák