Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Golden9 #110035 üzenetére

    Hááá :D Aki így kezdi, az ne sírjon ha azzal indítanak a hirdetésére, hogy mennyit enged a feléből? :D

    Én azt kérdezem :
    Inkább mikor volt? Meg hol? Az a nem mindegy.

    Valahányszor bemenetem a boltba, levettem valamit a kiírt áron, eszembe nem jutott a pénztárosnál nekiállni alkudozni, hogy mennyit enged belőle? Ha kellett azon az áron vittem, ha nem akkor nem. (ma is jártam így, hogy valamit inkább visszatettem, mert nem tetszett az ára)
    De tovább megyek, ha itt az oldalon (vagy akár marketplace, jófogás <-- bár ezeket nem nagyon használom) meglátok egy terméket X áron, akkor nem alkudozok, hanem eldöntöm, hogyha tetszenek a kondiciói, akkor ennyiért megéri-e? Ha igen, akkor meg üzlet. nem rabolom egymás idejét azzal, hogy 1-2-3 ezer ft-okon alkudozok meg rugózok akár napokig. Az egyetlen ok, amiért ilyenkor aludnék, ha ezen a ponton a vevő bedob valami értékcsökkentő dolgot, amit eddig bölcsen elhallgatott... (pl : jó a VGA, csak az egyik port nem megy rajta ; vagy hibátlan az alaplap csak a backplate meg a kézikönyv nincs meg, miközben teljesnek hirdette stb.)

    És nem vagyok totál alkudozás ellenes, Lefkosaban, Ortaköyben, Izmirben, Isztambulban természetesen ugyanúgy alkudoztam mint bárki más, mert ez ott természetes, sőt, az elvárt.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák