Hirdetés

Aktív témák

  • talmida

    Közösségépítő

    válasz Cs.Orsolya #2036 üzenetére

    Benéztem "egy pillanatra" ide az "Orsi-kuckóba" én is ;) Remélem nem haragszol! (A többi hsz-t nem olvastam..úgyhogy a mondandóm semmi elôzményhez nem kapcsolódik, egyedül csak ehhez a hsz-odhoz, amire reagálok.)

    Amit írsz, az nagyon érdekes! :R

    Csak akkor vagyok magányos, ha van valami, jó, amit szívesen megosztanék, és hirtelen nincs ott senki. Akkor nagyon magányos tudok lenni. Nekem pont az a magány érzése, amikor nekem olyan sok jó van, és nincs kinek odaadjam. Hmm..

    Tudod, hogy :DDD "korszakalkotó" nagy felfedezést tettél? Komolyan!

    Most egy kicsit képzeld el a végtelenséget, az univerzumot! ;) ...A tömérdek csillagot, ...vagy akárcsak egy-egy bolygót... vagy üstököst. De mehetünk kicsit távolabbra is. :R Ott vannak a tejútrendszerek, galaxisok. :Y ..és utána most képzeld el a Földet, az ember otthonát ..majd saját magadat.. Micsoda ici-picike a Föld a galaxisokhoz képest! :Y Ugye milyen "szerény" kis semmiségnek tûnik a mi Földünk a bombasztikus csillagóriásokhoz képest?

    És Istent mégis talán a legjobban ez az ici-pici kis sárgolyó érdekli. És tudod, hogy miért?

    A választ te találtad ki! :DD

    Azért, mert azon lakik "a" barátja. ..akivel az örömeit megoszthatja... Isten azért teremtette az embert... téged ;) , hogy ne legyen egyedül
    (Minndazok, akik látják és értékelik ôt és mindazt, amit ô alkotott..azok az ô a barátai.)

    Isten bármit megteremthet magának...kénye-kedve szerint... Aranyat, ezüstöt, ...csillagóriásokat , galaxis csodákat, ...legszuperebb számítógépeket :DDD , városokat, palotákat, hegyeket és sziklákat..virágokat , kristályokat..nagy nagy értékeket!....Bármit! Akármit...és akármennyit. :Y

    De a szíve mégis az emberhez húzza , hogy megossza vele a csodát, ..azt, amit alkotott...s várja, hogy mit szólunk hozzá. :)

    [ Szerkesztve ]

    IN GOD WE TRUST!

Aktív témák