Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz rootkiller #1249 üzenetére
Sok változás volt ezek szerint az életedben. Új hely, új ágy, új tér, új élet. Amíg nem cicázol be, addig ajánlom az ötcombú asszonyt. A plüsst pedig, tedd szépen lassan a szekrénypolcra, ahonnan jól látod, és vigyázza álmodat.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Racecam
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #1250 üzenetére
Nem...
Nekem csak gyenge pontom van. És ráadásul mindenki elsőre megtalálja.(Persze, így nem is nehéz. )
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1251 üzenetére
Háá, nem semmi "doktornő". Nem sokat kertelt a megoldások kapcsán.
...mér' nem rögtön aztatat tecccet írni, hogy üljön rá kicsit a bal kezére és ha elzsibbadt már, olyan mintha más csinálná......milyen terápiás módszerekkel is dolgozik pontosan? ...ja, és részletesen, ha kérhetném!
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Racecam
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #1254 üzenetére
....Most én sem mondom, hogy mégis...
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Gallaxis
tag
Orsi,
Átolvastam azokat a blogokat (logout) amelyeket Te írtál (most találtam rájuk).
Végül is az tudatosúlt bennem, hogy maradok a szakmai hobbymnál...és...és
nem kommentálok, keveset beszélek (pontosabban írok) mert megváltani a világot, átformálni gondolkodásmódokat szélmalomharc (sicc)...Sincerely[ Szerkesztve ]
Gallaxis
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1253 üzenetére
Uram, mégis csak nő vagyok, és az elegáns megoldások híve. Ugyanazt lehet sokféleképpen tálalni. Ez a művészet, a kifinomultság. A módszereimben a kifinomultság a legfőbb részlet. Legalább is, merem remélni...
Egyébként bármit felhasználok, ha spontán megoldásnak tűnik.
(Persze a szigorú kereteket betartva. Van pár véresen komolyan veendő szabály...)A minap egy fiatalember ült velem szemben, aki depresszióra hajlamos, s erősen lebeg a patológiás határon, és arról mesélt, hogy genetikailag maximum 40 év van neki megírva. Kérdeztem őt, hogy miért. Elmondta, hogy a felmenői közül alig éltek 45 évig a legidősebbek. Ecseteltem neki, hogy ez nem igazán a genetikán, mint az életmódjukon múlt, és ő dönt róla, milyen sorsot választ. Erre közölte, hogy ő nem akar megöregedni, és az első ráncoknál öngyilkos lesz majd, mert az milyen már. Ment ezen az érv-ellenérv ésszerűtlenségi vitája, amikor is közöltem vele, hogy 40 évesen kiszállni az életből olyan, mint szex közepén, álló farokkal távozni. A fiatalember nagy nőcsábász, fogadásokból csábít csajokat, és ebből keresi a plusz pénzeit. Ezt a hasonlatot rögtön értette! Mindjárt felhagyott korábbi szemléletével, és átérezte azt a mély megrendültséget, hogy milyen kiszállni a lényeg közepén. Azonnal tudtam, hogy nyerő vagyok a meggyőzési technikámmal!
Hát, olykor erre van szükség. Az is kifinomultság, ha a másik nyelvén beszélsz.Race: Éreztem.
Gallaxis: Van, amikor ez a bölcsebb hozzáállás. Van, amikor meg kell tenni azt, amiről úgy érzed, érdemes. Nem másokért, önmagadért.
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1257 üzenetére
...háát, ha én is elmesélném a "Rázós" Jani történetét, szem nem maradna szárazon...
A kép illusztráció:
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
rootkiller
őstag
válasz Cs.Orsolya #1251 üzenetére
5combú köszöni szépen jól van, most épp a billentyűzeten pihen, csak máá kezdem unni. Szerethetnékem és szeretethiányom van.
Artengo TR 990 Pro
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1257 üzenetére
Annak viszonylag könyebb aki "célorientáltan" foglalkozik bizonyos dolgokkal de a világot én sem tudom becsapni, legfeljebb saját magamat.
Vannak -számomra- érdekesebb (fontosabb ) dolgok is, -azokkal foglalkozom.
A "keret" amelyben mozogni tudunk rettenetesen szűk.
És egyre szűkítik...Gallaxis
-
Tim82
félisten
ez az "ötcombú asszony" nagyon ütős szöveg.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz rootkiller #1260 üzenetére
Mikor volt legutóbb barátnőd? Nehezen ismerkedsz?
Egyébként ismerem ezt az érzést. Néha nem is az hiányzik, hogy szeressenek, az nem érdekel, de nagyon jó érzés szeretni;o) Én ilyenkor szoktam emlékezni..."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
rootkiller
őstag
válasz Cs.Orsolya #1263 üzenetére
Soha nem volt senkim (Mondjuk nem tudtam volna vele megfelelően bánni úgy érzem) És valahogy egész bizonytalan vagyok, nem nagyon tudom mikor mit kell tennem, és nem is szívesen beszélek másoknak a dolgaimról.
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
Eastman
addikt
válasz rootkiller #1264 üzenetére
...itt max. 11.000 ember olvassa...
...fel a fejjel! Ha szinkronba kerülsz önmagaddal, lesz minden!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Gallaxis #1261 üzenetére
Szerintem a fejedben lévő kereteken múlik az, hogy mekkora térben tudsz mozogni és hódítani. Ha ott nem zárod be magadat, ha ott nem szabsz ki magadnak határokat és korlátokat, egyszerűen kitágul számodra a tér, és a lehetőségek végtelensége nyílik meg. Szinte olyan szinten, hogy a bőség zavar ér utol. Amikor pedig azt az utat járod, amit szívből választasz, és nem térsz már el olyan utak irányába, amikhez úgy érzed, nincsen közöd, akkor is, a csapásvonal nem fog kényszerpályának tűnni, és nem fog majd beszűkíteni, hanem úgy érzed, a lendület, a mozgás csak még szabadabbá tesz. Önmagad vagy, és egy azzal, amit teszel. Egy vagy az utaddal és a céloddal, ahova az vezet.
Olvasd el Richard Bach Jonathan A sirály c. könyvét. Olyan egyszerűen és mégis annyira mélyen írja le ezt egy madár szemén keresztül, akinek nem számított más, csak az, hogy tökéletesítse azt, amit igazán szeret: a repülést....Tim: Én is csajoktól tanultam a kifejezést!
Eastman: Elő a történettel is!
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #1266 üzenetére
Egen, pasik ilyet nem találnak ki.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Eastman
addikt
A haverom kamionsofőr és jártam vele Európát. Ami a CB-n megy folyamatosan az leírhatatlan! Sztori sztori után. Nyolc regényt lehetne írni egymás után.
Mindenki másképp oldja meg a tartós nőhiányt. Rázós Jani, ha megsütötte a nap az anakondát rögtön szerelmes lett a jobb kezébe. ...aztán a balba. Tőle ugyan az útszéli pillangók éhen maradhattak. Nem rajta keresték meg a napi betevőt. Sokszor késett a fuvarral, mert kicsit elidőzött. A többi 18+ os.[ Szerkesztve ]
-
Gallaxis
tag
Én nyitott vagyok mindenre.
Minden érdekel, minden foglalkoztat, de csak egy bizonyos határig.
Összegeztem magamban az írásaidból levonható (szubjektív) tanulságokat.Gallaxis
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz rootkiller #1264 üzenetére
Megkérdezhetem, hány éves vagy? Nem muszáj válaszolnod! Azt hiszem, egy korodbeli vagy érettebb fiúcsapat sokat tudna tanácsokat adni, vagy elleshetnéd tőlük, ők hogyan csinálják. Persze, olyan srácoktól, akik a Te színvonaladon vannak. Talán itt vannak olyan idősebb pasik, Férfipalánták, férfiak, akik szívesen segítenének, és tudnának beavató tanácsokkal szolgálni. Talán velük könnyebben oldódnál, hamarabb megnyílnál. Ha a fiúk között szerzed a rutinodat, akkor a lányoknál is hamarosan bátrabb leszel.
Viszont itt egy az egyben él az a mondás, hogy "Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!" Itt csak egy nagy levegő és a cselekvés hozza meg a tapasztalat gyümölcsét. És ne csüggedj el, ha az elsőket elbénázod. Mind így vagyunk ezzel. Én a mai napig halálosan tudok görcsölni egy férfival szemben, ha úgy érzem, fontos nekem, és nem akarom, hogy az indulataink tönkretegyék a problémamegoldásainkat. Néha átforgolódok és gondolkozok éjszakákat, mondjam-e, vagy ne mondjam. Van-e értelme, vagy nincs. Gondolkozom és érzek a másik helyett is - hiszem én -, hogy óvjam őt, magamat, kettőnket, a kapcsolatunkat, mindent. Ezt nem lehet kinőni, csak egyre rutinosabbnak lenni, és megszabadulni a görcsöktől egy idő után. Tapasztalat teszi a mestert! Csak bátran!"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
rootkiller
őstag
válasz Cs.Orsolya #1270 üzenetére
Egyszer már említettem, májusba leszek 16 éves. Egyébként érdekelne, hogy te mennyi vagy, persze nem muszály neked se válaszolnod, én valahova 30 és 40 között tennélek, de azon belül tippem sincs.
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
-
Eastman
addikt
válasz rootkiller #1271 üzenetére
Egyszer már beszélgettünk ezekről valóban. Ne paráztasd magad, nem vagy lemaradva semmiről. Itt a tavasz, simán csak mosolyogj a lányokra! 20 hülyének fog nézni, de a 21. visszamosolyog majd rád!
Érezd jól magad és menni fog minden rendjén.MOD: ...ja és hölgytől soha ne kérdezd a korát! Ha tippelsz akkor is 5-el kevesebbet mondj. ...mondjuk egy 16 éves lánynál ne...
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz rootkiller #1271 üzenetére
Megkérdezheted, és válaszolok, de egy feladvánnyal: A Tűz Kígyó évében születtem. Ilyen csak hatvan évenként egyszer van. Járj utána, melyik év volt az, és írd meg magánban!
-
Eastman
addikt
válasz rootkiller #1274 üzenetére
...és gyorsabban vert a szíved?
#1275-re: Jézusom! Tűz-Kígyó, Skorpió és pszichológus? ...nekünk nem szabad találkoznunk!
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz rootkiller #1277 üzenetére
Ha legközelebb látod szólítsd meg valami hülyeséggel.
Pl.: ...ne haragudj, nem vagyok errefelé ismerős, meg tudnád mondani, hogy hol laksz? ...vagy merre van a Fekete-sas utca. Szoktak erősen gondolkodni.
#1278-ra: ...maradnak még elegen. Nagyon népszerű, Kedves Orsolya.
Tűz-Sárkány vagyok és Vízöntő. ...Bak aszcendenssel. Tűz, Levegő és Föld. Megszünne a világ, ha találkoznánk.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1279 üzenetére
...és újrateremtődne egy másik, ahogyan elnézem... Szép, izgalmas, kihívásokkal teli
Már így is...A szavakkal termetett világba mindenki maga képzeli bele a képeit, fantáziáit, vágyait. A valóságban mindez olyan realisztikusan nyomasztó lenne, hogy a népszerűségem lelepleződne egy egyszerű felismeréssel, a fantázia teremtette valóm sokkal elevenebb és igazabb, mint én magam. Itt senki nem lát engem, sokkal inkább önmaga tükröződését. Valójában mindenki önmagára kíváncsi itt, nem is rám. Ez a "népszerűség" a legvakítóbb illúzió. Nem rólam szól. Csak Rólatok! Saját csodátokról, és a képességről, amivel megteremtitek... Hmm.
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1280 üzenetére
...ja, ált. megérkezek és szét OFF-olom a totyikod.
...az életben sincs másképp'.
Állandóan asszociálok. ...há' vagy szerepelek. Szokták mondani, hogy jó velem beszélgetni.[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1282 üzenetére
...én is örömömet lelem a valómban. Az ismerőseim mégsem tartanak önteltnek. Talán azért, mert örömöm lelem bennük is.
...hagy mi számít OFF-nak? Mondjuk az ma este így visszaolvasva nem volt jó, hogy ketten is (talán) a bíztatásodra vágytak, én meg beléptem egy hülye sztorival. Mit tegyek, csak úgy benézek hozzád időnként. Mintha befordulnék az udvarra, hogy beköszönjek és aztán mennék tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1283 üzenetére
Az fontos.
Szép álmokat!Fontos: Nem teszek különbségett éma és téma között, bárki hozza azokat! Egyenrangú mindenki a figyelmemben. Gyere nyugodtan, és maradj is. Én majd elrendezem a többiekkel egyenként a dolgokat. Ha valaki több figyelemre tart igényt, úgyis megtalálja a módját. Tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1284 üzenetére
Neked is szép álmokat Kedves Orsolya! Angyalok vigyázzanak Rád!
-
ludi85
tag
Vajon a nőknek min jár az esze egy randi során? Meg érdekelne még az is, ha létezik ilyen adat,..:
A nők (férfire vonatkozó) gondolatainak hányad része szól arról, hogy "vajon ez a férfi hogyan tudna engem boldoggá tenni?!", és hányad része boncolgatja azt, "hogy tudnám én boldoggá tenni ezt a férfit..."
És még szeretnék kérdezni ha lehet:
A mai magyar gazdasági helyzet, és átlagfizetések mellett, létezhet még őszinte párkapcsolat? ...vagy esetleg már minden mögött ott van a "számítás", és a biztos egzisztencia szemelőtt tartása?(mondjuk egy menő pszihiáteri fizetés nem átlagos)
Köszönöm a Pszihiáter válaszát. Remélem derűlátobb mint az enyém....
Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
ludi85
tag
Nekem tulajdonképpen, egy őszinte nő válasza is elég
Köszi előre is!
Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
Cs.Orsolya
senior tag
A házasság ősidők óta gazdasági szövetség. Nincs olyan, hogy nincs benne "számítás". Ez szinte kötelezően benne van. Mindig benne van az a hit, hogy a másik majd gondoskodni tud rólam és a gyerekeimről, vele majd a hétköznapok terheit megosztjuk fizikailag, lelkileg, szellemileg. Mindig számítunk, mindig egy jobb jövő érdekében lépünk szövetségre, véd-, dac-, és vérszövetségre. Erről szól a társulás. Amikor beleszeretsz valakibe, olyankor persze csak az van, mennyire boldog vagy, mennyire csodálatos a másik, mennyire jó vele lenni. De ez múló állapot, és sokkal erősebb szövetségek kezdenek kialakulni, hogy pl. mennyire bízhatok a másikban, mennyire számíthatok rá (ebben is benne van a számítás szó!), mennyire van ott, ha bajban vagyok. Egy emberi lény, ha önállóan tud boldogulni (azaz boldogságot teremteni), akkor keveset gondol a társulásra. Sokkal inkább a megteremtett javak, élmények megosztására gondol. Az nem olyan fajta igény, mint az előző. Szerintem kinek-kinek változó, hogy melyik dominál benne jobban, a biztonságkeresés, avagy a megosztás vágya. Ha van mid megosztani, és abban gazdagságot élsz meg, akkor valószínűleg mindenkinél alapvetően ez válik hangsúlyossá. (Megjegyezendő: Vannak nagyon sok vagyont birtokló, ámde szegény emberek. Nekik pl. nincs a tudatukban sem a gazdagság élménye, sem az, hogy volna mit megosztaniuk. Ez inkább lélektani állapot.) De ha valaki állandó kifosztottságban él, akkor a biztonságélmény, a terhek megosztása válik dominánssá. Ebben nem különbözik férfi a nőtől. Szerintem. Pl. én nagyon sokszor tapasztaltam azt, hogy bennem azt az álmot keresik, amit meg tudnak mellettem valósítani, amire engem alkalmasnak tartanak. De azt sokkal ritkábban vettem észre, hogy érdekli a másikat az is, hogy összehangolja az álmait az enyémekkel. Közös stratégiai tervezésig meg már el sem jutottunk, senkivel...
Az első randin egy nőnek a csábítás jár az eszében. Nem hiszem, hogy azt fontolgatná, hogy kinek legyen jobb, neki-e, vagy a másiknak. Általában később, egy kapcsolat elmélyülésekor ez a kettő egy és azonossá válik a nő fejében. A nőnek egyenlő a saját boldogsága a másikéval. Ha a másik boldog, ő is boldog. Általában ilyesfajta sorrendről és szolgálatról van szó. Az már más kérdés, hogy egy-egy nő miként fogalmazza meg a másik boldoggá tételének kritériumait. A kapcsolatok szilárdulásakor, amikor a nő már biztonságban érzi maga mellett a férfit, sokszor mozdul a saját érdekeinek érvényesítése felé is. Ez vezethet konfliktusok és csalódások özönéhez. Mert a nők kissé másképpen helyezik előtérbe önmagukat a kapcsolat elején. Sőt, szerintem ösztönből egy nő sem helyezi önmagát előtérbe egy kapcsolat elején. Ha így van, akkor is abból az ösztönből fakadhat, hogy sebeket szerzett, bizonytalan és fél. Szerintem ilyenkor ő maga sem tudja, miért keresi a férfi társaságát.
Sok kifosztott, és megsebzett nő egy idő után stratégává hidegül, és csak azon van, hoyg elkerülje az újabb sebeket, és bebiztosítsa magát olyan téren, ami számára megoldhatatlan feladat. Ilyen nők nem igen lesznek szerelmesek, és aboldogság kérdése a fejükben inkább szerzés élménnyé válik. Megalkotják a saját kis listájukat, és megindul a pipálgatás: ez is megvan, az is megvan, amaz is megvan. Ha ilyen nővel találkozol, az első körben őt magát kell belülről helyretenni ahhoz, hogy alkalmas legyen a közös boldogság megteremtésére. A legtöbb faiatl lány ilyen ám...;o) Minden esetre, egy nő alaptermészetéből fakadóan működik úgy, hogy előbb külső dolgokra van szüksége ahhoz, hogy bizonyos állapotokat, élményeket belsővé tegyen. Mint pl. hogy ő alkalmas feleségnek, háziasszonynak, csinos nő, vagy a szépsége belső forrású, és nem függ a cicomától. Ezért a nők gondolkodása némileg másképpen alakul, mint a férfiaké, akik a helyzetben megélt tapasztalataik alapján ítélik meg önmagukat, és saját értékeiket. Egy férfi, ha kudarcot vall egy helyzetben hamarabb kérdőjelezi meg önmagát, mint egy nő. Egy nő inkább azt nézi, hogyan érezte magát abban a helyzetben, és hogy ennek milyen külső okai voltak, mint kiváltó tényezők. A nők elkezdenek ezen okok változtatásán agyalni ilyenkor, míg a férfiak azon görcsölnek, mit nem tudnak, mire nem képesek, mit kell jobban megcselekdniük, bebizonyítaniuk. Az a paradoxon, hogy párkapcsolatban meg valami furcsa csavarral történik ez. egy pasinak fogalma sincsen, mit csinált rosszul, mire nem képes, miért kudarcos a helyzet, amiben ő nem tette bele magát úgy, ahogyan úgy véli kell. Míg a nő egyfolytában azon görcsöl, mit csinált rosszul, amiért a pasival nem működik. Ebből aztán vannak gubancok rendesen. Ez azért van, mert egy nő és egy férfi fejlődésének más-más a ritmusa a kapcsolatokban, és a tevékenységben. Ellenkezőleg reagálnak rá egymáshoz képest is, meg a kettőben külön is. De ezek csak általános tendenciák. Alapműködési dolgok. Amiket kismilliárd dolog színez át napra nap... Nehéz ez.."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Gallaxis
tag
-
ludi85
tag
Mégegyszer köszi a választ! Bár mindennel nem értek 100 %-ig egyet, (pl.: "A nőnek egyenlő a saját boldogsága a másikéval") azért sok mindent hasonlóan gondolok én is.
Sajnos nagyon romlott világban élünk, ahol a szex és a pénz elnyom mindent. És ezekhez a célokhoz sokszor a legpiszkosabb eszközöket is bevetik mind a csajok, mind a pasik.Amúgy tőlem távol álnak a humán témák, lehet hogy nem is kellett volna próbálkoznom ide írni...
Mégegyszer köszi a hosszú, kifejtett válaszod, és további jó dumcsit mindenkinek.
Üdv,Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ha a nő szeret, akkor egynelő a boldogsága azzal, hogy a másik is boldog. Én ebben nem láttam még kivételt. Ha nem így van, a nő nem szeret. Ennyire egyszerű.
Miért nem maradsz? Semmi téma nem áll távol az embertől, ha kíváncsi rá, és másokra, akik a témában otthonosabban mozognak... Szerintem.
Amúgy meg, humanoid vagy, nem állhatnak távol tőled a humán dolgok... Ez abszurd lenne, és lehetetlen is.[ Szerkesztve ]
-
Gallaxis
tag
Ajánlanék egy blogot (olvasásra) és kiváncsi lennék a véleményedre.
Nem nehéz "olvasmány".
Persze csak akkor, ha érdekelnek az "életképek" !Gallaxis
-
Cs.Orsolya
senior tag
[ 12777 megjelenés ] Ez egy nagyon szép szám.
Tegnap kicsit introvertált voltam - ma is -, és találtam egy helyen nagyon szép mandalákat. Nem nagyon hiszek a modern civilizáció mandalákhoz való hozzáértésében, viszont a tudattalan művészeteken keresztüli megnyílvánulásában annál inkább. Ha nem tudatosan - azaz ihletetten - alkot valaki, az egy részről tévedhetetlenséget hoz létre, más részről azért tudni kell, hogy mindent átszínez a személyiség, amint eltérünk egy közös, és évszázadok csiszolta hagyománytól. Minden esetre, a tegnapi mandalák elvarázsoltak, hatottak. Működnek, csak be kell őket engedni. Egészen mélyre.
Azt szeretem a művészet minden válfajában, hogy a racionális, elemző logika nélkül hatnak és érvényesülnek. Az alkotás ereje beint a nagyokos tudósoknak, akik bármennyire is próbálják ízekre szedni a témát, hogy saját kicsinységüket és illetődöttségüket palástolni tudják, hogy képtelenek ártani annak a csodának, amire még senki nem tudott kerek és egész magyarázatot adni.
Ez volt a rizsa, igazából csak a mandalákat akartam megosztani Veletek."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Cs.Orsolya #1296 üzenetére
Most nézem, hogy két link a kicsi gif-es verziókhoz mutat. Ezeket és még másokat is meg lehet találni a mandala-háttérképek között. Az első a 7. csakrához tartozó mandala, a második a 3. csakrához.
De nekem mind közül ez tetszett a legjobban."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1298 üzenetére
Szépek a virágok!
Olyan mintha porcellánból lennének; (ha csokibók készültek volna meg is ennélek ).
Ügyes vagy.
A mandalák engem egy régi DOS-os "képernyőkímélőre" emlékeztetnek.
Milyen tipusú géppel készítetted?[ Szerkesztve ]
Gallaxis
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra