Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Aktív témák
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3448 üzenetére
Kisugárzás? Benyomás? Szerintem nem kell magyarázni.
Nem állok neki egy szóáradatot követni "blindre". Túl "híg" a net.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Genius Personal System.
Főkukac: Nem tehetek róla. Egyszerűen két dolog jut eszembe a férfiakat illetően: szex és zsenialitás. Mindkettő borzasztóan inspirálóan hat rám.
Flow: Ebben igazad van. Én sem olvasnám csak úgy magamat.
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
headhunter
addikt
válasz Cs.Orsolya #3431 üzenetére
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #3452 üzenetére
hidd el én nem tehetek róla hogy itt rakott le az a nyomorult gólya,
hidd el én nem tehetek róla, hogy szétfeszít....
aaaa.... rákendroll rugójaUi. nekem a férfiakról nem jut eszembe a zsenialitás. nem is értem, miért
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz headhunter #3453 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Flow
senior tag
A rejtett "bocsikártyát" remélem értetted, csak nem reagáltál.
-
fordfairlane
veterán
Nekem két dolog jut eszembe a nőkről: Mellek és szex, ebben a sorrendben.
Én se tehetek róla, de ha mégis, jól titkolom.x gon' give it to ya
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3455 üzenetére
Elrontottam egy linket.
Flow: Igazából nem értettem, hogy miért kértél bocsánatot.
Főkukac: Akkor csak nekem van szerencsém a férfi ismerőseimmel. Persze, a zsenialitáshoz nem mindig társul lelki érettség, de én mindig adok egy esélyt nekik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3458 üzenetére
Konyha?
-
Cs.Orsolya
senior tag
Azt hittem, azt ott letisztáztuk, és minden oké. Igazából FN a lúdas, mert kiderült, hogy van mosogatógép, ami szinte mindent elmosogatott volna helyettünk. De így megtudtuk, hogy milyen széleskörű tapasztalatokkal bírsz, nekem pedig, muszáj megszolgálnom mindenféleképpen, ha bárki fedelet ad a fejem fölé, és ételt rak elém...
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3461 üzenetére
A korrekció hiányzott igazából. a Többiekre akartam célozni. De akkor ok.
Ja igen, én, meg a tapasztalataim...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Never mind! A Többiek majd darabonként elrendezik a lekiismeretüket. FN pl. simán vette, hogy kiszúrt velünk. Úgy volt vele, Ő szólt Neked, innentől meg nem az Ő felelőssége. Egyébként, én csak vicceltem, igazából Kokót akartam ugratni kicsit, Te meg magadra vetted. Így jártunk.
Már az is sokk volt nekem, hogy ilyen fiatal, magas, és szemrevaló vagy. De hogy miket dolgoztál is mellé, az bizony külön izgalmassá tette az egészet.
No, nem érdekes. Minden esetre megállapítottam, hogy FN valahogy vonzza a jó pasikat. A csajokat illetően hagy némi kivetnivalót az ízlése, de ezt betudjuk FN sajátságosan fűszerezett jellemének.
Ford: Még mindig jobb, hogy ezek jutnak eszedbe, mint a mama főztje. Szóval, azt hiszem, bizonyos szempontból lélektanilag egészségesnek vagy mondható. Más szempontokba ne menjünk bele. Elvégre is, minden relatív.
[ Szerkesztve ]
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3463 üzenetére
Ugyan már, én voltam ott a legvéznább (de legalább nálam igaz az a tétel, hogy a barátnőm melle nagyobb, mint az enyém )
Jah, és nem ér bókolni. Vagy azzal kéne "visszavágnom", hogy azért jó csajokat is?? [kacsint]
-
Cs.Orsolya
senior tag
A jó testalkat felülbírál egyéb mesterségesen megalkotott dolgot. Neked van pl. a legjobb testalkatod a csapatban. Meg Elmonak, csak ő nem használja ki még annyira sem a fizikai adottságait, mint Te. A többiek közül Lakat az, aki igazi sportember, és a focihoz tökéletes a testalkata, de testarányaiban koránt sincs olyan harmonikus, mint pl. Te. FN testalkata is remek, és remélem, nem fogja elszúrni a testét a mániájával. Kokónak viszont kifejezetten jót tesz a testépítés. Neki egész életében oda kell majd figyelnie mit eszik, mennyit mozog, mert a testalkata zömökebb, több energiát megtartóbb, a kötőszövetei is vastagabbak férfi létére. Ha nem szólna bele a természetes metabolizmusába, akkor talán hajlamos lenne az elhízásra is. Bár, még nagyon fiatal, de első ránézésre ez volt a benyomásom, és nem ismertem őt a még nem testépítős korszakából. Fröccs is remek srác lenne, de el van kicsit pocakosodva. Az okait ne firtassuk most.
Általánosan elmondható, nem szép, ha egy 30 év alatti férfi elhanyagolja magát. Ráér majd 40 felett is...Más oldalról, szeretek bókolni, főleg, mert őszintén ez a véleményem. L'art pur l'art nem szoktam senkit sem dicsérni. Ugyanakkor, számomra az a legszembetűnőbb, ha valaki jól érzi magát a bőrében. Ez a legfontosabb, más nem számít. Legyen egészséges, és érezze jól magát. Főleg magamból indulok ki ezen a téren, tehát ezért vélekedek így.
[ Szerkesztve ]
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3465 üzenetére
Akkor viszont köszönöm, jól estek a szavaid. Lacikának tényleg született focista. A jó értelemben persze. Többiekről is viszonylag korrekt a leírás.
A "lelki fizimiska" kérdésében most faramuci a helyzet. Vagyis minden jó (na jó, ez túlzás), de mégsem.
Az íjazáshoz viszont kedvet kaptam, majd szerzek hozzá felszerelést, ha lesz valami ünnep . Te sokat lövöldöztél? Csak mert nem úgy néztél ki, mint aki először csinál ilyet.
-
Cs.Orsolya
senior tag
A lelkieket hagyjuk meg terápiás szobán belülre, vagy egy tea melletti beszélgetésre...
De ha sürgős, a számomat tudod.Életemben talán kétszer volt íj a kezemben. Ebben az életemben. (Csak megjegyzem, hogy az Ősök Csarnokában a tudattalanom tárol(t) egy test nagyságú íjat, hozzá vesszőkkel - talán a Zen íjászoknak és valahol az afrikai benszülötteknek van ilyen - , és mit mondjak, amikor kezembe vettem, olyan érzés volt, mintha ezer éve hiányzó dologra leltem volna rá. De jártam így egy fémkesztyűvel is, aminek kard volt a markolatába építve, és egy katonai nehéz páncélzattal is. És még számos fegyverem, és harcászati eszközöm akad az ősi múltamban, de nem akarom sorolgatni. )
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3467 üzenetére
Xéna reinkarnácija vagy. Tudtam én az első pillanatban.
Nem dehogy, megoldok mindent olyan még nem volt soha, hogy ne lett volna valahogy.
Amit most olvasok Poppertől az éppen nem vészes, de a múltkoriban voltak igen meredek dolgok - most ez az Ősök csarnoka és társai asszociálták bennem...
-
Flow
senior tag
válasz Cs.Orsolya #3469 üzenetére
Mármint?
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3455 üzenetére
Egy kis Toyota Land Cruiser reklám: hiába, a macskák nagy része azért csak a meleget szereti.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Flow
senior tag
válasz elmoraan (r) #3471 üzenetére
A Te utolsó két linked miért hibás? (vagy csak nekem?)
-
Flow
senior tag
válasz elmoraan (r) #3473 üzenetére
Nem mennek. NA mind1.
mod: mégis mennek, csak operában nem.
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #3476 üzenetére
Az, hogy én honnan linkelek, nem igazán befolyásolja azt, hogy aki a linkre kattint, mit lát... Egyébként a tegnap esti képet otthonról raktam fel, a mait meg munkahelyről. Inkább azzal lehet a gond, ha a direct linkelést nem szereti az oldal, amire linkelek.
Flow: nekem is Operám van, de működik.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Wolverine
félisten
válasz Cs.Orsolya #3476 üzenetére
Valsz. csak nem lehet direkt linkelni onnan; ilyenkor ki kell másolni a kép címét és új fülön megnyitni a böngésződben
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cs.Orsolya
senior tag
Szar napom (hetem, hónapom, évem) van. Úgyhogy én most egy időre el. Folyt. köv. Egyszer.
-
frame>24
addikt
válasz Cs.Orsolya #3480 üzenetére
ajjaj, ez nagyon konkrétan hangzott... ("egyszer")
meg elég hirtelen
szia[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
fordfairlane
veterán
válasz Cs.Orsolya #3463 üzenetére
Szóval, azt hiszem, bizonyos szempontból lélektanilag egészségesnek vagy mondható.
Ez olyan "határozottan talán" jellegű megállapítás volt.
x gon' give it to ya
-
Flow
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
Búcsúzom. Az időm lejárt. Az élet egyéb dolgai elszólítanak.
Öröm és megtiszteltetés volt Veletek! Köszönöm a figyelmet és a barátságot!Szakmai kérdésekben megtaláltok személyesen. Mindenkinek szívből kívánok sok-sok örömöt, boldogságot, és kitartást az életben!
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #3484 üzenetére
Ezt a szöveget Zsákos Bilbó már elsütötte a Gyűrűk urában...
Mi történt, Téged is elszólít a gyűrű? :- )
Maradhatnál még egy kicsit, még csak 110 éve vagy velünk...
Aprajafalva lakónak szüksége van Rád![ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Racecam
nagyúr
A topicot a szerző kérésére zártam.
Com'è diverso il mondo visto da qui
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.