Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Aktív témák
-
Gallaxis
tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1349 üzenetére
Te már a teremtett világ kettőségét szimbolizáltad a Jin-Jang jellel. Nincs elemzés. Elemzéssel csak tovább növeled az elemek számát, amikkel az Egységet, és az összeolvadást akarod leírni, ezzel pont az ellenkező hatást érnénk csak el...
Egyébként, az általad leírt esetben a nevetés is agresszió volt: Te nem jelentesz nekem fenyegetést, mert én nálad sokkal hatalmasabb és erősebb vagyok azzal, hogy kinevetlek, és lenézem a fizikai durvaságot. Mindegy, mivel kerekedsz felül a másikon, és mindegy mivel védekezel, vissza tudsz sérteni bármivel, amivel a másik énhatárai támadhatók.... A lélektani hadviselés is csak hadviselés...[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Gallaxis
tag
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1352 üzenetére
OK, elfogadom. Nem tudok mit hozzátenni.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Gallaxis
tag
válasz Cs.Orsolya #1355 üzenetére
Szivesen, de ha nem haragszol később, ugyanis el kell mennem.
Hajnalban pedig ha hazaértem Te már az igazak álmát alszod.
Természetesen további kérdéseket is feltehetsz majd.
A holnapi napom kissé "zűrös" lesz de estefelé remélem gép elé tudok ülni.
Addig is Jó Éjszakát!Eastman: "a szivünk hölgyén" nem tudsz "kifogni"!
Bocs.[ Szerkesztve ]
Gallaxis
-
Eastman
addikt
...csak egy maradhat, mint a Hegylakóban.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Gallaxis
tag
-
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1366 üzenetére
Én spec. egy sztahanovista fejőnőre...
-
-
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1370 üzenetére
...most igen. De Szolnokon is laktam.
...és fix, hogy van egy közös ismerősünk. Nem tudom, biztosan, de bármennyibe lefogadnám.
MOD: Keddtőlkettő...
[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1376 üzenetére
Tik-tok. ...nem vagyok benne biztos, de kisebb az esély, hogy nem.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1377 üzenetére
Privátban is jöhet.
Nagyon elcsöndesedtetek...
Én most belemerültem a youtube zenei kínálatába. Viszlát megint felhívta a figyelmet egy remek zenészre, és odaláncolt magához az élmény. Aztán ide-oda kalandoztam a zenék között...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ezt látnotok kell!
Ez az "amatőr" srác meg úgy játszik a gitáron, mintha szerelmeskedne vele!
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Cs.Orsolya #1304 üzenetére
Hölgyek a zongoránál:
Alicia, aki élőben jobb, mint a lemezeken. Ezen pl. tegnap sírtam.Diana, aki mindenben meglepetést hordoz.
Norah, akinek a hangjától borsózik a hátam.
S Urak a zongoránál:
Joel, aki régebben zenél, mint hogy világra jöttem. És megtanult angolul is közben;o)Charles, The Greatest, akit sajnos nem láthatok már élőben.
Egy duett.
S itt van Johnny Hartman is...
Gy egyszer azt mondta, az életedet abban mérd, hányszor voltál igazán megrendülve, s ne abban, mit értél el, vagy hány helyen jártál... Gy-nek adtam Johnny Hartmant és Ahmed Jamalt...
[ Szerkesztve ]
-
Feketelyuk
tag
Tiszteletem!
Kiskegyed pszihológus.
Elolvastam a cikkeit.
És foglalkozik gyerekekkel... -
Cs.Orsolya
senior tag
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1379 üzenetére
Olyan jó nézni ahogy Orsolya felfedezi a netet.
Egy-két hsz. utána képbeillesztés, link-beillesztés, szöveg linkesítve, jutúúúb, holnap már egy lazább honlapot is összedobsz kommentekkel.
Jazz, gitááár? Orsolya Kedves, ha nem vigyázok, elbűvöl!
MOD: Joe Pass a nagy mesemondó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1389 üzenetére
Ezek már régen megvoltak. Képzelje, vannak nekem Kedvencek, és oda el vannak mentegetve a linkek, oldalak címei. Most csak gondoltam, hogy amit szokásosan csak magamban, magamnak csinálok, megosztom, ha már van kivel. Régebben ilyenek mail-ben küldözgettem Neki...
Azon vagyok, hogy elbűvöljem! Nomen est omen...A héten egyébként névjegykártyát terveztettem magamnak, és egy honlapról is szól majd a megegyezésünk, de ahhoz még pénzre van szükségem, hogy meg tudják rendesen csinálni. Szépre, olyan önmagát eladóra. A kollégáim nagyon el tudják szúrni a honlapjaikat...
A MÁV éjféltől sztrájkol! Na, ezen iszonyúan bedühödtem! Holnap dolgom van Pesten...."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1389 üzenetére
Egy kényes kérdésben szeretném a véleményét kérni, mint tapasztaltnak. Mit gondol a női ejakulációról? Benne vagyok egy vitában, és érdekelne egy olyasvalaki szakvéleménye, aki ebben esetleg külső szemlélőkénti tapasztalatokkal szolgálhat!
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1390 üzenetére
...hát nagyon rám férne ma este. 5000 hölgy között voltam a hétvégén és semmi más dolgom nem akadt, minthogy elbűvöljem Őket.
MOD: #1391-re most először kiköptem a monitorra a vacsorám felét a másik felét pedig mellényeltem. ...ja és azóta röhögök.
Mindig lyen gyorsan a tárgyra szokott térni, Kedves?[ Szerkesztve ]
-
Feketelyuk
tag
válasz Cs.Orsolya #1391 üzenetére
Kedves Kisasszony!
Ha megengedi én is hozzászólok a témához.
Sajnos a statisztikák azt mutatják, hogy a nök ab. 90%-a nem vagy nem mindig tud kielégülni hüvelyen keresztül.
Ez az amit nem tanulni hanem tanítani kellene mégpedig a partnernek
Lehet ámítani sőt olykor az önámítás is bejöhet de ennek gyakran a nő érzi meg a következményeit. -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1392 üzenetére
Uram! Ez most nem tréfa! Itt most magas röptű tanításokról van szó a nemi életünk legszentebb részét illetően. Azon megy a vita, hogy honnan jön az ejakuláció a nők esetén. Már amennyiben van ilyen. Mert hogy nagyon-nagyon ritkán fellelhető tapasztalat ez egy fehér nőnek. Most én érvelhetek, hogy így, vagy úgy, de bebizonyítani ugye csak szemléltetve tudnám. Abban meg khm igen csak korlátozottak a lehetőségek, és a motivációk is.
Amúgy, ha az Igazságról és a tudás átadásáról van szó, mindig lényegretörő vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Feketelyuk #1393 üzenetére
Igen, ezzel maximálisan egyet értek, de nekem szent meggyőződésem, és ebben tapasztalatok diktálnak, hogy a hüvelyi orgazmus, és a női ejakuláció nem egy helyen történik. Nos, mivel alapvetően, ha esetleg, nekem is lennének ilyen élményeim, akkor sem volnék abban az állapotban, azaz saját testem tudatosításának maximálisan a birtokában, mint hogy anatómiai szintű behatárolásra volnék képes a testemben lezajló folyamatokat illetően. Mondhatni, ha egészen észen lennék, akkor nem is volna miről beszélni.
De majd, ha megvilágosodtam, igérem, de most muszáj egy-két külső szemlélő véleménye! Ez létfontosságú![ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1391 üzenetére
Ha olvassa az írásaimat Kedves Orsolya, láthatja, hogy kicsit reneszánsz ember vagyok és kedvelem a szolid, gyengéd, finom, nőies nőket (nevezzük őket ezentúl "könyvtároslányoknak") akik lesütik a szemüket ezen témák hallatán. Meglepett a kérdése. Ha azt várja tőlem, hogy ezt most itt hosszan kielemezzem, csalódást kell okoznom.
Ha visszakérdeznék, mit tenne? Fiziológiailag, vagy érzékileg írná le szavakkal? ...pl a férfi ejakulációt.
MOD: közben kiderült, hogy fiziológiailag érdekli a dolog. ...bár eü-s végzettségem van és anatómiát hosszan tanultam a választ nem tudom. Azon a ponton amikor megfigyelhetném általában máshova koncentrálok. ...nem csak egy kb. 4 négyzetcentis területre.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Eastman #1396 üzenetére
Telejesen tárgyilagos fiziológiai behatárolással. Mert most nem flörtölünk, és nem Harlequin Kiadónak írunk regényt. Itt most szemlesütés nélküli racionális tudományra van szükség. Persze, tudományosan nem magyarázható jelenségekre. Nincs szükségem elemzésekre, és maradhat a könyvtároslányoknál - azt hiszem, mi soha nem fogunk már találkozni -, de kérem, legyen olyan jó, és többek között a kamionos barátok kalandjai alapján szedje össze minden tudását, és határoljuk be anatómiailag, honnan indul ki az adott dolog! Kéremszépen!
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #1397 üzenetére
Közben válasz lent.
-
Feketelyuk
tag
válasz Cs.Orsolya #1395 üzenetére
Nos, mint külső szemlélő: de hagyjuk, -azt hiszem nem mindenkinek a véleménye érdekli.
Bocsánat!
Aktív témák
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- használt, független Huawei Y5 2018 (16GB tárhely, 2GB RAM) töltővel, kábellal eladó
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs