Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya1981
tag
Sziasztok.
Szerintetek agy Asus M5678LM-USB3 alaplapban jól érezné magát egy FX 8320 CPU ?
Phenom II X4 965 leváltása lenne.
Érezhető lessz a váltás? Főleg játékra van használva a gép.
mem: 2x4GB 1600MHz
vga:HD7870 OC
táp: Corsair CX500A válaszokat előre is köszönöm.
-
Peaceliker
addikt
törölve
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Kronos3000
senior tag
Kihalt topic....
Wasabi...
-
lgdavid112
csendes tag
Üdv!
Fx 8320 as procit vettem az új gépembe és futtattam egy tesztprogramot. Hiába ment minden mag 100 % on egyik mérőprogram (siw, everest több verzió) szerint se érte el a proci a 36 fokot se, 20 perc folyamatos teszt alatt. Alaphőmérsékletnek pedig 9 fokot ír!! Bárki ötlet?
-
Rypejakten
addikt
válasz lgdavid112 #906 üzenetére
egyébként a SIW és az Everest sem a megbízhatóságáról híres. lesd meg HWInfoval.
-
Johnyheroo
csendes tag
Hali !
Most vettem egy fx 8320 at
Az lenne a kérdésem,hogy gyári hűtővel meddig tudnám húzni kb ,hogy ne legyen annyira zajos a masina,nembaj ha kicsit az ,de nem szeretnék darálót a gépembe.Asus M5A97 R2.0 alaplap
AMD FX 8320 processzorHa valaki írna egy rövidke vázlatot hogyis huzzam a processzort ,aztis megköszönném mivel elég homály vagyok -e téren
-
miresz
veterán
válasz Johnyheroo #908 üzenetére
A gyári hűtővel semennyire. Sőt még alapon is kevés hozzá.
-
->Raizen<-
veterán
válasz Johnyheroo #908 üzenetére
Me is probalkozz. Semmi ertelme ezekhez a procikhoz nagyon komoly hutes kell.
[ Szerkesztve ]
-
P.O.W.
tag
Nemrég vettem egy FX-6300 procit. Tökéletesen elégedett vagyok vele. Bátran ajánlom, jelen ára mellett jó vétel.
MSI MAG B550 TOMAHAWK, AMD RYZEN 5 5600X ,XFX RX 6700 XT 12GB, 4x8GB Kingston Renegade 3600Mhz DDR4, Corsair RM750 ,Noctua NH-U12S, Aerocool Aero One Eclipse RGB, AOC C32G2ZE 240Hz, Razer Deathadder Essential, Genesis Thor 300 TKL
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #22 üzenetére
hát, ezzzel valamennyire egyet értek, arock 970 pro3 r2.0 van nálam a 8320 alá dugva
-
eldiablo
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Nekem és a cimborámnak is FX-6300-as procink van, azonos típusú ASRock 970 Extreme 4 alaplapban.
Az övében más eredményeket kapunk ugyan arra a tesztre. Nekem 4 pár HyperX Genesis ram van a lapomban, neki 2 pár 1333-as Kingston lowprofile memória 1600-ra húzva.
Próbáltam két modullal is, de semmi nem változott.
Próbáltam másik FX-6300-al is, de ugyan ezeket az eredményeket dobta.Totálisan érthetetlen számomra, hogy mi okozza a különbséget.
Teszt programban a difi elég szembetűnő:Van esetleg ötletetek, hogy mi a differencia okozója?
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! AsRock 970extereme3 R2.0-s lapom van AMD Fx-8320as procival, Artic Cooling Freezer 7 pro rev2.0-s hűtővel. A problémám az, hogy játék közben 70-75 fokra felmegy a proci hőmérséklete, de jelenleg windows frissítések telepítése közben is 50fokos a proci, de van, hogy leugrik 35fokra is. A boltban szerelték rá a hűtőt. Biosba felvettem, max fordulaton pörög a venti, a procin semmi tuning nincs. Látszólag minden rendben megy, de mégis melegszik elég erősen. Hogyan tudnám orvosolni ezt a problémát? Esetleg vigyem vissza a szervízbe? (garanciás, 4 hetes gép)
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Sajnos "palira" vettek a boltban.
Az AsRock 970 Extereme3 R2.0 nem ajánlott FX8xxx alá, mert gyenge a tápellátása ezekhez a procikhoz (amúgy egy jó kis lap). Az AC Freezer 7 pro pedig még egy tisztességesen meghúzott PhenomII X4-hez is elég kevés.
Az FX8320-as procid alá minimum (ez a legolcsóbb ebben a kategóriában) ASUS M5A97 EVO R2.0, hűtőből a minimum egy CM Hyper 212, de inkább még valami ennél is erősebb.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Stylerr
addikt
Asus m5a97 evo r2.0 lap+ amd fx 8320as, alapórajelen működő biosbeállításokat tud dobni valaki? 1.4000 volton megy 3.5ghz-n mivel auton van. Köszönöm.
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok!
Processzor cserére készülök fx4100-rol, fx8320-ra. Láttam hogy bizonyos alaplapokat nem részesítitek elönyben ehhez a procihoz. Nekem jelenleg GIGABYTE GA-970A-DS3 (rev. 1.1) lapom van. Lehet ezzel bajom vagy megfelel?[ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Szerintetek egy FX 6300 as,és egy gigabyte ga 970a ud3p vagy asus m5a97 evo alaplappal párositva, 4giga rammal,egy alap videokártyával és egy kis tuningal, megfelelne ,kizárólag videoszerkesztés,vágás,és renderelés re (Sony Vegas,Adobe, stb)?
Köszi -
csipikooo
tag
Lenne egy kérdésem ha van még itt valaki!
Privátra illik válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- I7 8086K, MSI Z370 Gaming Plus, 4x8Gb Hyperx Fury FÉLKONFIG
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest