Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz MuzikJunkie #2000 üzenetére
RR3 jól megy az optimalizálóval, viszont a Minion Rush nálam nagyon laggol. Néha megszűnik 5 perc játék után, néha nem... Sajnálatos. Itt csalódtam egy kicsit.
A wifivel nekem nincs problémám, az átlagosnál szerintem jobban fogja a jelet, kb 30m-t saccolnék neki vb falak között.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz umfrider #2001 üzenetére
Én azon lepődtem meg, hogy a Pou is néha laggol, pedig az aztán nem erőforrás-igényes.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Köszönöm a tanácsot a mindig tv app kapcsoltba szépem működik ,a pc sokat játszatom a spora játékkal,ennek nincsen andridos verziója?Vagy hasonló,mert a google playeren nem találok.
[ Szerkesztve ]
-
hematomaI
tag
válasz MuzikJunkie #2000 üzenetére
Tehát akkor játékra közepes gépezet,vagy azért annál jobb.
Azért kérdeztem mert egy 12 éves gyereknek lenne ajándékba és tudom hogy a játék lenne a minden
[ Szerkesztve ]
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz hematomaI #2005 üzenetére
Jaja, én is azt mondom (írom), mint a többiek, hogy tökéletesen jó játékra. Game Booster és csókolom, azzal abszolút megy minden.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
hematomaI
tag
Köszönöm mindenkinek a segitséget,meg lesz az ajándék.
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Friss MeMO Pad tulajként kérdezném, hogy Samba serverrer, vagy az Asus saját fájlmegosztó szerverével történő filmlejátszást próbálta már valaki a készüléken? Ha igen, erre melyik lenne a legalkalmasabb célszoftver. Az amúgy minden szempontból gyengébb Galaxy Tab 7 3.0-án ez röccenés mentesen ment. Itt pedig csomó minden nem indul.
Köszönöm a segítséget!
-
Dazsar
aktív tag
nekem fehér van és nem szép látvány......
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
disy68
aktív tag
válasz HeavyToys #2010 üzenetére
A samba megosztás megfelelő, csak egy jó filmlejátszó szükséges hozzá. Nálam ez úgy megy, hogy pc-n meg van osztva minden (csak a saját felhasználómmal), a tabon az ES File Explorer-rel böngészem és az MxPlayer-rel nézem - nem gyakran, de már volt rá példa .
Zene esetén pedig; pc-n foobar2000 dlna szerverként osztja meg a zenét (ez működik a windows media player zenemegosztásával is), amit androidos eszközön az UpnPlay lejátszóval kezelek.
Dlna segítségével filmeket is meg lehet osztani és streamelni. Én ezt a lehetőséget nem használom, viszont ez annyiból lehet jobb megoldás, mint egy szimpla samba megosztás, hogy a dlna szerver tud átalakítást végezni stream közben, így, ha valamelyik film, zene nem működne a céleszközön, akkor olyan formában tudjuk adni, amit már kezel a készülék.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
tomi4646
csendes tag
A Skifta program mit takar?
-
Gorbesz
tag
-
Libretom
aktív tag
Korábban már volt szó róla (én is így tudtam...), hogy a Li-Polimer aksit a 100 %-os feltöltés után nem kell tovább órákig tölteni legelőször sem, hiszen ezek az akkuk nem igényelnek formázást. Ehhez képest a tablet hivatalos kézikönyvének 18. oldalán 8 órás töltést írnak elő a "használatba vétel előtt". [link]
-
Libretom
aktív tag
válasz Kicsirics77 #2017 üzenetére
Kösz! Elolvastam,elég hasznos, de az első töltésről nem ír. Mindegy, úgy csinálom, ahogy az ASUS írja, abból nem lesz baj.
-
tibyke
tag
a mai nappal en is belepek a klubba, az iment rendeltem meg az aqua-bol sotetkek szinben
most valami rendes, igenyes, kulturaltan kinezo tokot vadaszok eppen.
t
-
Libretom
aktív tag
16-án késő este rendeltem meg, tegnap jelezték, hogy a UPS már átvette, de még nekem nem kézbesítették. Én az ára miatt, meg azért döntöttem mellette, mert vékony, alig növeli a tablet terjedelmét, és ASUS Shopos, tehát "hivatalos". Most, hogy felraktam a linket úgy láttam, hogy elfogyott. Egyébként a Transcover [link]is jó, de kétszeres az ára.
A szállítás 1990 Ft.[ Szerkesztve ]
-
Libretom
aktív tag
Az MM-nél nem láttam, de több helyen is van kék, világosszürke, rózsaszín, azonban én mindenképpen fekete tokot kerestem. A fekete ASUS tc. mindenhol elfogyott. Az élénk színek nekem egyáltalán nem jönnek be. Így maradt a Personal Cover. Sajnos nem ingyen szállítják, de sebaj. Hollandiából, Németországon át hozzák, holnap érkezik.
-
tibyke
tag
help, mert kicsit elbizonytalanodtam
mind a polus aqua-ban , mind a polus edigitalban a kek szinubol csak a ME173X-1B010A volt, az 1B074A helyett. en ugy tudom, hogy a 074A ujabb revision, igy inkabb nem vettem meg a 10A-t.
igy van, jol tudom, vagy en keverek valamit, es nyugodtan vegyem az 1B010A-t?
itt a link:
http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Asus_MeMoPad_HD_7_ME173X-1B010A/1B074A_tablet_kek_+_Android_4.2-p363684.html
koszi!
t
-
umfrider
senior tag
válasz qwertly #2007 üzenetére
Ezeket megvásároltad, ugyanis nekem az alábbiaat a 4share valmiért nem szedi le. Pontosabban leszedi, elvileg fel is megy, de utána nem indulnak el.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
A kérdésem az lenne.hogy az opera böngészőt miképpen tudnám,át állítani mobil verzióra mert a telefonomon 4" kijelző mérette van.De jobban tudom a prohardvert olvasni mit ezen a tapon valahogy nagyobbak a betűk.A másik csak zavar,hogy a kezdő képernyőn a óránál nem tudom kivenni azt az opciót,hogy ne mutassa a AM és PM felíratott vagyis itt is rendes magyar óra jelzés legyen. -
hirlevelem
csendes tag
GPS tapasztalataim.
-Navigon Eu-m van telepitve, internetkapcsolat nélkül használom.
Lakásban soha sem érem el a GPS jelet. Az autóban viszont már mindig elég stabil. Esküdni mernék, hogy beinditott autóban még jobb a ''vétel'', de ez a tudásom nem megalapozott! Azt azért láttam menetközben, hogy olykor elmegy a jel, de aztán hamar frissül is. Nekem nagyon bejön ez a funkciója, bár a tab mérete miatt, inkább kétemberes a navigálás, autóban. -
hirlevelem
csendes tag
-
emerzee
aktív tag
válasz hirlevelem #2044 üzenetére
gps: Lakásban nem is lesz gps jeled. Nézz utánna egy picit, hogy működik a gps. Pl., a blogomban is találsz a témával kapcsolatban bejegyzést.
Launcher: Igazából nem értem, hogy a go-ban mi volt neked a felesleg? A launcher egy felület, amin keresztül eléred a programjaid. Ez a felület tartalmazhat extrákat (pl., szép átúsztatás a képernyők között), vagy megkönnyítheti az életed (pl., a főképernyőkön készíthetsz mappákat, amikbe kategorizálhatod a programjaid), de maga a launcher nem igazán tartalmaz "fölösleget"...
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
-
iff
senior tag
válasz antikomcsi #2047 üzenetére
Nálam simán megy, még bekapcsolt energiatakarékos módban is (Angry Birds Go).
[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
-
Dazsar
aktív tag
válasz antikomcsi #2049 üzenetére
mc4 mp is megy ernergia takarékos modban
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest