Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
válasz Kicsirics77 #1597 üzenetére
Az fps GPS akart lenni gondolom.
Azt akartad írni, hogy a szifonod mindenféle adatkapcsolat nélkül fél perc alatt pozicionál?
Egyébként ezt ez a készülék is tudja.
Bár oly sok mindentől függ a pozicionálás ideje:
- rálátás a műholdakra
- álló helyzetben próbálod vagy mozgás közben
Továbbá még ezeket is olvastam már:
- távolság a legutolsó pozicionálástól
- mennyivel korábban volt az utolsó pozicionálás
Természetesen a GPS modul minőségétől is függ, amit a készülékbe építenek. -
Kicsirics77
veterán
válasz youngboy #1601 üzenetére
igen gps akart lenni
jaja a szifonom az pikk-pakk rááll akár áll akár mozgás közben
gondolom csak az első indítás tartott eddig.igaz buszon ültem,de miután kiléptem és majd úra elindítottam már nem volt gond vele..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
dale74
tag
válasz Kicsirics77 #1597 üzenetére
Azt vettem észre, hogy ad-hoc módban működő hotspothoz nem tud csatlakozni. Hiába osztom meg telón a netet, nem is látja a tablet. Ez lehet, hogy android jellegzetesség is
Valami megoldás? -
zsola32
senior tag
sziasztok
szerintetek fel lehet a tabot erősebb töltővel is tölteni?
az erősebb is asus márkájú, szinte egyformán is néznek ki...
köszi -
disy68
aktív tag
Nem a launcherről van szó, hanem a minialkalmazásokról.
----
(#1595) szagnes69Amúgy youtube-hoz van lehetőség háttérben való zenehallgatásra pl. PVSTAR+
Meg a gyors keresés hozott egy cikket is. Én nem használom a youtube alkalmazást (most nincs is nálam a tab), ezért nem tudom ez a funkció már belekerült-e vagy majd csak egyszer.
[ Szerkesztve ]
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
emerzee
aktív tag
Mivel a gps kérdés időnként felvetődik, írtam pár sort a gps működéséről a blogomba. Akit érdekel, az olvasgasson. (Próbáltam egyszerűen leírni a dolgokat...)
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
Atomcsipesz
csendes tag
válasz emerzee #1610 üzenetére
Köszi szépen, jó cikk (bár ez általánosságban ír a gps működéséről). Személy szerint arra lennék kiváncsi, hogy hogyan tudom a MemoPad Hd7 Navigációját használni mobilnet és wifi nélkül, offline módon. Visszaolvastam itt a forumon, próbálkoztam a leírtakkal, de nem sikerült.
Még nagyon kezdő vagyok GPS témában, ezért a legjobban annak örülnék, ha érthetően (mindenféle rövidítések nélkül) valaki leírná lépésről lépésre, hogy hogyan tudom mozgásra ösztökélni a tableten alapból feltelepített gps-t.Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Szemezgetek már a géppel, ugyan akkor konkurenciának véltem felfedezni az MSI Primo 81-et.
Kérdésem, hogy melyik lenne a jobb választás?
Természetesen a specifikációt látom, az Asus kicsit ütősebb, de csak egy hajszállal.Üdv!
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Kicsirics77
veterán
-
umfrider
senior tag
válasz Kicsirics77 #1619 üzenetére
A mini HDMI szerintem nem fontos. Talán az OTG ami inkább, a kijelző egy cseppet nagyobb. Valóban, a felbontás kisebb... A dizájn pedig letisztultabb. Szinte iPad mini. Az Asus-nál jobban örülnék, ha kisebb lenne a kijelző körüli rész
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Szemezgetek a géppel, lenne pár kérdésem.
Root megoldott rá? Illetve főzött romok vannak már hozzá?
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
tpeti78
senior tag
válasz Kicsirics77 #1622 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ, és elnézést kérek, hogy nem olvastam még át az egész fórumot, de pótolom.
Esetleg kérhetnék linkeket a leírásokhoz?
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Quqesz
nagyúr
válasz Atomcsipesz #1617 üzenetére
Ez a legegyszerűbb:értesítősávban bekapcsolod a gps-t(ez csak a gps antennát aktiválja,agps-t nem).Letöltöd pl a gps test progit a playről.Kimész és bekapcsolod,app indít és kb 1 percen belül bemér,majd indítod a navi progit...
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
emerzee
aktív tag
Szívemből szóltál! A megoldás, tényleg ez:
Letöltöd a gps test nevű progit (vagy valami gps buherátort).
Fellépsz egy wifi-re.
Bekapcsolod a gps-t.
Elindítod a gps test nevű progit.
Kirakod az ablakba a tabletet, vagy ha kint is van jel, kimész vele a ház elé.
Sitty-sutty, van pozíciód, és 7 nap almach-od...emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
peels
csendes tag
Sziasztok. Leszűkült a kör két tabletre. Az egyik az asus memo pad hd 7 a másik pedog az acer iconia a1. Nem tudok dönteni a kettő közül mert az asus erősebbnek tűnik de az acernek nagyobb a kijelzője. Ti melyiket választanátok? Előre is köszi. Üdv
-
sztyubit
tag
Sziasztok. Készülök venni egy ilyen tabletet! Valaki Írna egy gyors összegzést hogy milyen használni mik a hibái és hogy mit szeret benne? Vásárláskor mire kell odafigyelni? jó lenne ha privátban küldenétek el de ha ide írtok az sem gond Előre is köszönöm!
-
-
emerzee
aktív tag
Elolvastam egy tesztet az Acerről. Nem voltak hasraesve tőle. A gps lassú (szerintem nem is foglalkoztak vele), a kijelző bár nagy, de rosszabb a felbontás. Nálam az Asus lett volna a nyerő. Hidd el, ez a kütyü egy nagyon jó választás...
Sztyubit: Privát ment
[ Szerkesztve ]
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
UdVi86
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam ezen a fórumon többször, hogy hardveresen probléma van az OTG kábellel. Nem tud leadni vagy felvenni elég áramot. A kérdésem az lenne, hogy ha én egy nyomtatót akarok rákötni és a tabletről kinyomtatni egy doksit, akkor annál is gond lehet ez? Csak egy 230-as résszel megtoldott OTG működhet ebben az esetben is? Ha valaki már nyomtatott erről a tabletről, kérem ossza meg velem a tapasztalatait. Köszi.
-
Dazsar
aktív tag
válasz Kicsirics77 #1636 üzenetére
A custom rom az könnyű kis ujjamból ki rázom.... most a gyári rom vissza rakásával próbálkozok hogy ha valakinek nem tetszik a custom rom vissza tudja rakni a gyárit!
[ Szerkesztve ]
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
emerzee
aktív tag
Nekem nagyon tetszik ez a yoga 8. Izgalmas a kialakítás, impozáns az üzemidő, tényleges sztereo, de.
Nagyon lehúzzák a módosított Android miatt.
Gyengécskének mondják a rendszeroptimalizációt, mert akadnak a programok. No ez utóbbi nállam már ki is lőné. Persze, lehet van rá valami megoldás az user berkekben.
Amennyire láttam, nem usb-n tölt, ergo nálam, megint kiesik. (Nekem ez alapfeltétel.)
Ami még lerontja nálam az esélyét, hogy nagyon vékonyka. Nekem böszme kezem van, én ilyen vékonyka cuccokkal, csak kínlódnék. (Többek közt, ezért vettem a telefonomra gumiborítást.) Jah, és az autós tartóm is megkínlódna valószínűleg vele.
Mondjuk, a "videokártyáról" nem találtam semmit...
Egyébként, nagyon tetszik!---------------------
Dazsar: Nem lehet, hogy hibás a letöltött csomag? Vagy amikor átmásoltad a memóriakártyára, akkor sérült meg? Esetleg xda-n tudnak segíteni.
-
Dazsar
aktív tag
válasz Kicsirics77 #1640 üzenetére
neeem az megy!!! könnyű
-
Dazsar
aktív tag
Now Click again on "Scatter-loading"
Open the "MT6589_Android_scatter_emmc.txt" BUT THIS TIME select the other scatter file from
the main firmware folder
You will see that this time ONLY the preloader is selected to be flashed...
Press "Download"
-- Now connect the Tablet to PC, the flash will start.
If all works OK, you will see an green circle in the End.Congrats, you now flashed the Stock ASUS ROM, and OTA (Official ASUS Update) works. ezt valaki értelmeze már nekem!
-
airwawes
tag
1. Kattints mégegyszer a scatter loadingra.
2. A szoftver fõkönyvtárából válasszad ki a másik scatter.txt fájlt.
3. Download
4. Csatlakoztat majd zöld karika fogad és kész. A custom rom telepítése bonyolultabb pedig.UI.: a stock frim and bootloader es zipbõl ugye.
[ Szerkesztve ]
--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
-
Dazsar
aktív tag
Na kész vagyok! (Sikerült) 3 órát szenvedtem mire rá jöttem hogy rém egyszerű vissza rakni a stock romot!
1. Nyisd meg a Flasher mappát
2. Nyisd meg a "Flash_tool.exe-t"
3. Kattints "Scatter-loading"-ra
4. Majd nyisd meg "MT6589_Android_scatter_emmc.txt"<------ Ez"signed_bin" mappában találod
majd kattints "Download"-ra
5. Most csatlakoztasd a Tabletett Gépedhez(Kikapcsolt állapotban), és várd meg amíg fleseli
Miután végzet látni fogsz egy zöld karikát. (Ilyenkor tudod azt hogy valamit jól csinálsz! )
6. Húzd ki a kábelt (De ha feszült vagy mert aggódsz tépd ki ) Tabletből vagy a Gépedből
7. Kezd előröl a 3. pontól, DE MOST NE A "SIGNED_BIN"-ben lévő text-re menj hanem ami a mappában van elvele!
7.Majd ezután megint Download.
8.Kész! ^^UI: Ha olyan problémát ír ki mint nekem.... amit linkeltem, olyankor mindent az elejétől kell kezdeni!
gyengébbek kedvéjért : Felül a Window menüpontra rákattintasz, és Write Memory. A Help alatt megfog jelenni egy Write Memory fül, arra rákattintasz
7.1 Open RAW Data
7.2 Kiválasztod a ME173X_WW_user_4.2.4.06716_20130918/signed_bin mappában lévő sro-default-lock-sign fájlt.
7.3 Memory Settings-et átállítod EMMC-re
7.4 Rákattintasz a Write Memory-ra"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest