Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
S3-ra megéri felrakni az új rendszert?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
divan
őstag
válasz FIREBLADE78 #18951 üzenetére
Persze, miért ne? Nekem az első pillanattól az van rajta. Volt akinek újraindulgatási gondjai voltak (nem mindenkinek), de erre jött már javítás.
-
ittakary
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #18951 üzenetére
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz CharlieDrop #18950 üzenetére
En gyorsan felvettem az alaprol 1000 kcal-ra, es bar nincs meg minden nap a sajat lustasagombol, de ez teljesithetonek tunik, pedig kb. 25- 30kg-al vagyok az idealis felett. Az idotartamot viszont kesobb levettem, mert jellemzoen hamarabb megvan a kcal, mint az ido. Most 1000kcal, 50 perc es 12 az allas cel, de ez utobbit annyira nem tartom fontosnak. Az persze jo, hogy ramszol, hogy ideje mozogni.
Ha belelendulok, szerintem felveszem 1500kcal-ra a celt, de az 50 perc marad, vagy talan meg le is veszem 40 percre. Hetvegente viszont ezt megdobom legalabb 1x -i felnapos turaval ami kb. 30-40km lesz.
Jo lenne egy app arra is, hogy osszehozza a kozelben levo hasonloan fogyni akaro emberkeket, hogy egyutt toljak ezeket setakat, kocogast, futast, turat. Persze itt nem oras appra gondolok, sot talan nem is telefonosra, csak valami webappra.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Wmwinters01
tag
válasz Tigerclaw #18954 üzenetére
Úgy tudom van pár direkt ilyen facebook-csoport, de szerintem az is jó lenne ha app lenne ami mutatná hogy a közeledben van-e olyan aki tervezi hogy megy sétálni és lehet hozzá csatlakozni (ha mondjuk nem, akkor meg ugye nem jelölné) és akár valami jutalmazási rendszerrel ösztönözni az embert.
Jól hangzik a felvetésed amúgy..
[ Szerkesztve ]
I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
divan
őstag
válasz FIREBLADE78 #18957 üzenetére
Igazából, én megvettem, rá két-három napra jött is a 7-es főverzió, a korábbival nincs sok tapasztalatom. Amúgy nem nagyon kapcsolom ki, így nem foglalkoztat, hogy meddig bootol. Max frissítésnél.
-
pana0017
senior tag
Használtpiacon mennyire kell tartani a garancia nélküli készülékektől? Jellemző a meghibásodás 1(2) év után?
Illetve a legtöbb óra kijelzőjén vannak apró karcok. Ha zavaróak lennének fóliával ezek eltüntethetőek valamennyire?
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz pana0017 #18960 üzenetére
Nyilván az ára is annyi, de lehet kapni 1/2-1 egy év garival is olcsóbban használtat.
A fólia nem tünteti el a karcot, mert ha leveszed uan ott lesz.
De tehetsz rá hogy ne legyen karcos ha olyan munkát végzel.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
norbee2244
senior tag
Sziasztok! Ha az órával akarok fizetni akkor is kell az Iphoneon valamilyen biztonsági funkciót(jelkód,faceid) beállítani vagy megy anélkül is? Megőrülök attól,hogy mindig be kell ütnöm a kódot.
-
nagyúr
válasz norbee2244 #18963 üzenetére
Amíg az óra rajtad van (mert mindig fel kell oldani,ha leveszed-visszateszed), addig tudsz fizetni, nem kell semmi kód. Kétszer a nagy gomb és már tarthatod is a terminalhoz.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz icecave #18964 üzenetére
Telefonnal meg sosem fizettem, de az oras dologra kezdek hozzaszokni. Egyedul csak arra kell ugyelnem, hogy ne karcoljam meg az orat kozben. Ilyenkor mondjuk konnyebb, mert rahuzom a kabatot, pulovert. Nyaron problemasabb. Igazan megkaphatna az osszes verzio a zafir uveget.
Az biztos hogy egyszerubb es biztonsagosabb mint elovenni a telefont.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Noxy
veterán
válasz norbee2244 #18968 üzenetére
Semmit nem kell aktiválni.
Telefon nélkül is lehet vele fizetni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
őstag
válasz jófejsrác #18955 üzenetére
Órán.
Bemész a mozgás app-ba,legördíted a legaljára (a mozgásaid alatt) és ott célok beállításai (vagy valami ilyesmi)Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Thewent12
aktív tag
Megjott az S6 SS. Nagyon tetszik az ora. Viszont tartom magam ahhoz, hogy az arat messze nem eri meg. Negativ tapasztalat, hogy voltam Telekomban multisim ugyben, es 5000 forintert akartak nekem beuzemelni Mondtam, hogy koszonom, de megoldom magam. Nem ezt varna az ember amikor tobb tizezer forintot otthagy havonta.
-
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #18974 üzenetére
Nem kell, amikor felveszed, akkor kell. Addig, amíg rajtad van, nem kell újra. Ha leveszed, és visszarakod, ismét kell.
-
domerator
veterán
válasz FIREBLADE78 #18977 üzenetére
Valahol leírták, hogy bizonyos szempontból még biztonságosabb, mint a bankkártya.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
nagyúr
Mitől ne lenne biztonságos? Amint leveszed, egyből nem tudsz vele fizetni. Vagy gondolod, nem veszed érszre,ha valki megnyomja a kezeden és odatartja egy terminalhoz a kezed?
-
Tigerclaw
nagyúr
Egyreszt ha lekerul a karodrol, kodot ker a feloldashoz az ora. Ha egy paypassos kartyat ellopnak, azt azonnal lehet hasznalni. Mindkettore vonatkozik viszont az, hogy csak - a most COVID miatt megemelt - limitig hasznalhato PIN kod nelkul.
Szoval a kartyahoz kepest biztonsagosabb. A telefonos fizeteshez hasonlo, de attol kenyelmesebb es nem kell a penztarnal mutogatni a telefonodat.
Kicsit mesterkelt, de amugy abszolut valid eletkep hogy ha cellular verziot vennel ebbol, elvileg leugorhatnal a strandra telefon, penztarca nelkul, csak az oraddal. Egesz nap mehet a fun, mikozben elernek, fizethetsz es nem kell aggodnod azon, hogy mi lesz a telefonoddal, penztarcaddal. Vidd be a vizbe aztan kolonckent log rajtad?, bizd ra valakire akit nem ismersz?, berakni a torolkozo ala?, stb.
Nalam a cellular vetele csak azon bukott el, hogy a szolgaltatom nem tamogatja az ESIM-et.
-
galaxys80
veterán
Hát nem. Mert mi van, ha valaki levágja a karodat és aztán megy shoppingolni az órával....
(#18982) Tigerclaw
A fizetéshez nem kell, hogy sim-es legyen az óra. Működik telefon nélkül a sima verzió is a fizetésnél.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
catroot
veterán
válasz Tigerclaw #18982 üzenetére
Ahogy fentebb is írták, nekem a sima GPS-es S4 van órában és azzal is megy a telefon nélküli fizetés.
CharlieDrop
Találkoztam pár olyan terminállal, ahol apró kis rés van kialakítva a fizetésnek. Na, ott inkább a telefont veszem elő, ha fizetek.[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz CharlieDrop #18985 üzenetére
En is, foleg hogy a bal kezemen van az ora ami ugye "ugyetlenebb" jobb kezes leven, illetve akarhogy is, de NFC-s technikarol van szo, vagyis nagyon kozel kell tenni az orat is a fizeteshez. Emiatt mostanaban ugy fizetek hogy aktivalom majd rahuzom vissza a kabatot, pulovert es ugy erintem.
-
Noxy
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Sungoo #18988 üzenetére
Valamit elcsesztek az Apple-nel es sok esetben komoly tortura az ora elso uzembe helyezese. Nekem azt hiszem, hogy a telefon ujrainditasa oldotta meg a dolgot. Masnak eleg volt az orat ujrainditani.
-
Sungoo
addikt
Sajnos. Már jön lefelé a 14. Köszi urak a gyors reagálást!
-
hacki87
senior tag
Sziasztok! Megvenném életem első apple watch-t. Amit tudnia kell: értesítések, hivás jelzése, beszélni rajta nem akarok vagy hasonlók futás monitorozása, apple pay használat. Ekg nem tudom mennyire létfontosságú és azt sem, hogy kell-e az e sim-es változat a fizetéshez. Se és az 5ös között vacillálok. Ha amire én használnám elég az SE akkor nem költenék rá többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku, karcmentes, garos
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) Silver, 44mm, Gps, új állapotú, akku 99%, garanciális
- Garmin Venu 2 Plus
- Apple Watch 9, Midgnight, 45mm, GPS+Cellular ( eSim) ,99% akku, karcmentes, garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest