Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudy
tag
s5-re milyen fóliát ajánlotok, illetve milyen beszerzési forrásból? (pl speedshop stb.)
-
Milu_PH
csendes tag
Sziasztok!
Feleségemet szeretném meglepni karácsonyra egy Apple watch-al. Először a 3ast néztem, de a boltban az ár és kijelző az SE mellett szólt. A 6os drága nekem, az 5ösben viszont vonz az always on display. Az a kérdésem,hogy az SE csak akkor látszódik az óra,ha megérintem a képernyőt? Mekkora veszteség ez? Este alvásnál az awon kijelző nem zavaró? Az EKG/véroxigén viszont abszolút nem szempont.
Ha szuper és minőségi lépés az awon kijelző akkor BF-en megpróbálok levadászni egy 40mm gold s5-öt, ha ez viszont nem létszükséglet akkor elengedem
Köszönöm a segítséget! -
nagyúr
válasz Milu_PH #18554 üzenetére
Sokféleképpen felélesztheted, érintés, emelés, a gomb tekeréssel, nekem spes nem hiányzik egyáltalán így az AOD, legalább nem eszi az akkut. Éjjelre be tudod tenni "színház módba", akkor nem lesz semmi jelzés, csak ha hozzáérsz, és persze AOD-ot is ki lehet kapcsolni.
-
szekra
addikt
válasz icecave #18561 üzenetére
Pár napon keresztül használtan gyári Sleep appot. Azon kívül hogy kiírja mikor feküdtem le és keltem fel (ami persze annyit tesz hogy mikor nyomtam be-ki a Sleep üzemmódot) valamit az alvás közbeni pulzusomat, tud bármi mást? Még awake és deep sleep fázisokat se mutatja.
-
Rage47
veterán
Sleep Cycle valaki? Elvileg tud olyat, hogy a órán megrezget, ha horkolsz. Telefonon használtam, tényleg nézi, ha horkolsz, tehát ehhez kell, hogy a telefonon is menjen az app éjjel és az órán is. Vajon mennyit fogyaszt az órán? Autosleep többet fogyaszt, mint a gyári Sleep?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz icecave #18550 üzenetére
wtf... ennyi erovel az EKG funkcio is csak haszontalan parasztvakitas. Pont akkor lenne ertelme merni, ha valami baj van, raadasul mar egy enyhen tulsulyos embernel meg egy egyszeru seta is 120 kozelebe, fele viszi a pulzust, nem beszelve arrol ha tenyleg van valami esemeny.
Ennyi erovel az SE sokkal jobb vetel.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
nagyúr
válasz Tigerclaw #18566 üzenetére
Egyrészt hogy mikor jelezzen te tudod állítani (100-150-es pulzus), másrészt a séta már nem nyugalmi állapot, szóval akkor nem fog jelezni ha feljebb megy. Plusz ettől még szabálytalan szívverés /pulzus miatt külön figyelmeztet.
EKG: akinek ilyen jellegű gondja van a szívével, jó eséllyel egy nyugalmi EKG is kimutatja, nem véletlen csinálnak első körben mindenkinek azt és nem terhelésest.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
viccesek a hardveraprós nepperek, 145ért adják a Watch Series 5 (44 mm), ami iStyle-ban 150, cserébe 2 év garit kapsz érte 1 év helyet... nincs az az isten hogy 5ezret spóroljak ezen
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz ittakary #18568 üzenetére
Raadasul milyen sufni garanciat tudnak adni masodik evre, ha az Apple nem ad csak 1-et vagy Apple Care-el 3-at? Arrol nem beszelve ha mar az apron van, talan az az 1 ev garancia is elindult. Az iStyle-ban talan nagyobb a szin/szij kombinacio is, bar ez csak tipp. Nem tudom, hogy gyarilag dobozolva milyen kombok vannak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Thewent12
aktív tag
Na berendeltem az S6 acélt. Október 28-30-at ír kiszállításra az Apple. Sportszíjal rendeltem, úgyis a már meglévő fémmel fogom a legtöbbet hordani. Szeretett S5 így eladásra kerül végül.
-
-
Blaise
veterán
válasz CharlieDrop #18541 üzenetére
Minőségibbnek érződik, mint a sima alu, én amiatt vettem, hogy a kijelző üvege is elvileg komolyabb, remélem, hogy beváltja a hozzá fűződő reményeket, még nem tudom megmondani, hogy megérte-e a +100k-t
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez nagyon jo arnak tunik, ha azt nezzuk, hogy csak 10k-val dragabb mint az SE es van benne EKG es AoD funkcio. Meg Nike verzio is van belole.
Francba... elindult a vezerhangya nalam is
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem latom a Telekomnal a 2 ev garanciat, de szvsz az AoD es az ECG funkcio meger 10k-t. Ki is neztem egy feher szijas ezust Nike verziot.
Amugy fura, hogy az idei Keynote soran nagyon tetszett a kek es piros S6, raadasul product red S8-am van, de ahogy egyre jobban nezegettem a szij kombokat nalam az jott le hogy a sima ezust alu vagy acel az az oraszin ami tobb szijhoz is illik.
A full product red S6 es product red szij egyben pl. nem is tetszik. Jobb egy ezust ora piros szijjal. Persze ez izles kerdese, kinek mi tetszik.
-
Gergi
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
Kint a 7.0.2.
-
-
MODERÁTOR
válasz V.Stryker #18587 üzenetére
[link]
- Megold egy olyan problémát, amelynek következtében az akkumulátor gyorsabban lemerülhet
- Megold egy olyan problémát, amely megakadályozta, hogy egyes felhasználók hozzáférjenek az EKG alkalmazáshoz olyan régiókban, ahol elérhető.Nincs benne hogy megoldja a 3-asok random újra indulását. (bár nem mindenkinél tapasztalható ez a jelenség)
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
válasz thedivision2 #18589 üzenetére
Nekem is egy hétig nem csinálta, pénteken amikor meg fizettem volna, akkor pont újra indulásban volt.
Aztán lehet megint egy hétig jó lesz.
Érthetetlen.20 éve a Prohardveren
-
thedivision2
aktív tag
Érdekesség. Nem sikerül frissítenem az órát az új szoftverre. Letölti a a frissítést, viszont utána a következő hibaüzenet fogad:
"A frissítés nem ellenőrizhető. a watchOS frissítését nem sikerült ellenőrizni, mert Ön nem csatlakozik az internethez".
Csatlakozok az internethez értelem szerűen. Óra, telefon restart meg volt, óra és telefon is azonos wifin (próbáltam enélkül is). Valami ötlet esetleg ? -
Thewent12
aktív tag
válasz thedivision2 #18593 üzenetére
Probaltad orarol frissiteni? Bt ki, csak wifi
-
thedivision2
aktív tag
Párosítás megszüntetést és újra párosítás megoldotta a problémát. Remélem nem kell minden frissítésnél nulláról beállítanom újra az órát.
-
nagyúr
válasz thedivision2 #18593 üzenetére
Ugye töltőre is raktad? Csak akkor engedi a frissítést.
-
Milu_PH
csendes tag
válasz icecave #18555 üzenetére
Köszönöm! Akkor praktikusan az AOD az arra jó,hogy más lássa a kijelzőt stand by? Nem értem . Ha felemeled a kezed bekapcsol az ideális, hiszen akkor nézem az információkat.
Rage47: Most is hord alváshoz, Xiaomit. Ami ha nem vesztené el a jelet folyamatosan a telefonnal, tudná kezelni az ékezetet és lenne benne NFC akkor maradna -
thedivision2
aktív tag
válasz Milu_PH #18599 üzenetére
Az AoD azét hasznos, mert nem kell mindig emelgetned a kezed amikor rá akarsz nézni az órára, mondjuk csak szimplán az idő miatt. Nekem rengetegszer van olyan, amikor csak "muszájból" emelgetem a kezem, pedig tökéletesen rálátok az órára az adott testhelyzetben, de a csukló mozgását nem mindig érzékeli emelésnek. Én értékelném, de sajnos a 3-asból kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45mm Fekete Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3729
- Pár hetet hordott Pixel Watch 3 LTE!!! 41mm dobozában, mindenével Gar!
- Apple Watch Series 4 (44 MM, arany színű, Pink Sand sportpánt)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 8 41mm Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3737/
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku, karcmentes, garos
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) Silver, 44mm, Gps, új állapotú, akku 99%, garanciális
- Garmin Venu 2 Plus
- Apple Watch 9, Midgnight, 45mm, GPS+Cellular ( eSim) ,99% akku, karcmentes, garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest