Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz Runner_fxr #7249 üzenetére
A gyári refurbished amit a garanciális cserében kapsz, nem azt jelenti, hogy mások által levetett egyéves telóját kapod felújítva! Gyakorlatilag az is egy új telefon, csak nem gyári dobozban és kiszereléssel...
Mikor összetörtem az iPad-emet és kicserélték egy refubished darabra, fél órán át vizsgáltam ékszerész nagyítóval, de semmi nyomát nem találtam annak, hogy azt valaha is használták volna, se egy mikro karc vagy ujjlenyomat, de még egy porszem sem volt rajta sehol."Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
törölt tag
válasz Gadgetfan_ #7251 üzenetére
pontosan.Nekem is amikor kicserélték az iphonet én is elől hátul fóliás vadi új darabot kaptam újrainduló 1 év garival.
Runner_fxr:
bizzunk benne hogy nem lesznek hibái,majd kiderül.Mondjuk lehet hogy függetlenül megveszem kinn,mert nemsokára utazom külföldre,és ha tényleg megjelenik 19.-e után akkor ugyis hozok be eladásra is.
Ezzel nagyon sokat voltam szervizbe,nem egyszer cserélték,de amit utoljára májusban adtak,azzal semmi bajom sincsen.Kifogtam a rosszakat
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Részben persze igazad van, de én a következőképpen nézném a dolgokat. Egy olyan hiba esetén is cserélik ilyen refurb-ra a telefont, ami miatt máshol nekiállnának bontani, szerelgetni, egy itthoni szervizben szerelt telefonnál szerintem egy gyári refurb mindenképpen jobb. Szóval igaz hogy nem újat kapsz, de nem is újat kellene kapnod egy kisebb hiba miatt, hanem nekiállnának szerelgetni. Annál szerintem jobb.
-
Laca1212
őstag
"emélhetőleg a 6S-ben már ez nem lesz, se kamera elcsúszás.+
Majd lesz más baja... relax.Amúgy meg már oldalakon át ver itt a víz... Nem is értelek. Másik gyártóknál sem adnak új készüléket.Sőt...refurb-ra sem cserélik, hanem szétszedik, javítgatják ha baja van... az mennyivel jobb? És azok flagshipjeik sem olcsó készülékek. Fogyasztói társadalom..ennyi. Tervezett elavulás. Mond valamit? Minden meghibásodhat, tönkremehet. Csak nem mindegy melyik gyártó ezt hogy kezeli garanciában.
[ Szerkesztve ]
-
zeg74
aktív tag
-
törölt tag
viccesnek tartom hogy tegnap vettem egy 3gs-t nosztalgiából meg olcsó volt (5000ft) és úgy szól hogy a 6-os iphonem sehol sincs mellette.Vicces egy kicsit
-
törölt tag
Váltott valaki S6-ról i6-ra?Mik a tapasztalatok?
-
b_alazs
tag
válasz #93966848 #7259 üzenetére
Rövid ideig használtam S6-ot.
Hiába fém+üveg, de minőségben messze van az i6-tól.Ami azonnal kiakasztott, hogy mennyire szar a home gombja.
Mozgott pár mm-t plusz, ha megnyomtam éreztem, hogy valami beolvasztott búcsús játék műanyag alkatrész kapcsol.A Samu szoftverétől alapvetően feláll a szőr a hátamon, de ez már szubjektív.
Nyugodtan válts, de legalább 64Gb-ra.
Üdv,
Balázs -
delon
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben teljes keretes üvegfóliája?
Előre is köszi
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
b_alazs
tag
Teljes keretes üvegfólia?
Valamiről lemaradtam?
Tegnap kérdeztem egy mobilost és azt mondta, hogy nem létezik még ilyen.
Az S6 EDGE esetén sikerült már ilyet piacra dobni, azt mondta, hogy 3D fólia lett az elnevezése.Mondjátok, hogy már létezik ilyen, mert a sima fólia elég gányul néz ki szegényen.
Üdv,
B -
b_alazs
tag
válasz FIREBLADE78 #7267 üzenetére
Tudnál linkelni egy magyarországi eladó darabot?
-
törölt tag
sokan keresitek belinkeltem,csak ajánlani tudom
[ Szerkesztve ]
-
b_alazs
tag
válasz FIREBLADE78 #7269 üzenetére
Valoszinu en benazok, de az apron csak 'hagyomanyos' uvegeket talaltam.
-
addikt
-
::Trunks::
senior tag
Srácok. Az iTunes a biztonsági mentésnél a képeket hova menti?
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
b_alazs
tag
válasz Jeanne d'Arc #7275 üzenetére
Ezek lekövetik a kijelző körüli domborulatot?
-
manchester85
veterán
válasz Runner_fxr #7240 üzenetére
Álmodj csak királylány. Osszál, szorozzal, számold ki a különbözetet, és meg magyarázd is el az Apple-nek, hogy nekik miért nem mindegy mit adnak. A precíz és prémium kialakítás miatt nem bütyköl többnyire az Apple, hanem az egész készüléket cseréli (főleg otthon). Ezt megköszönni kell, nem alkudozni meg elméleteket gyártani. Amit vettél, olyat fogsz visszakapni, színben, tipusban, méretben. Ha nem tetszik, eladod, és veszel egy másik szinűt, másik modellt. És nem, az Apple-nek qrvara nem mindegy, ők nem a sarki zöldséges, hogy elnézést de megis inkább szőlőt kernek, számolja mar ki a különbözetet és ezt meg visszaadom. Majd veszel másikat ha nem tetszik, amit vettél. Szerintem a teljes készülék ujra cserélese is elég gáláns hozzáállás. Pofam leszakad.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
addikt
-
b_alazs
tag
válasz Jeanne d'Arc #7280 üzenetére
Wow, akkor johet!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz manchester85 #7279 üzenetére
Olyannyira precíz és prémium, hogy recseg ropog a készülékház 250 ezeré! Nézd kedves manchester, nincs kedvem se veled se senki mással vitatkozni, nem is fogok, de nekem más erről a véleményem. Osszak, szorozzak? Oké, adott egy átlagnál azért szebb, prémiumabb kivitel, na de a bele? A hardvere nem egy nagy eresztés, persze működik faszán, mivel van egy kiváló oprendszer alatta, de maga a telefon bele egy filléres cucc, egy két extrát leszámítva. A prémiumabb kivitel, márkanév és működő oprendszerért fizetsz annyit amennyit.
Lehet én vagyok a tudatlan, de én úgy gondolom, vagy javítsák meg, vagy adjanak egy újat! Én akkor sem értem ezt a felújított verziót, mindegy le is sz@rom. Amúgy egyáltalán nem vagyok a telefon ellen, mert az eddigi legjobban működő okos telefonom, ami valaha volt. Kezdetben volt némi bajom a mappák kezelésével, de egy nem gyári program megoldotta azt.Én tudom, hogy az apple nem a sarki zöldséges, a telenortól vásároltam, pont lesz@rom az apple-t. Úgy intézik ahogy akarják, más se azzal foglalkozik, hogy én a nagykerrel hogy intézem a cserét, ő nem a nagykertől vásárolt hanem tőlem.
Én is a kereskedelemben dolgozom, nem kizárólag ez a munkám, de részben, számtalanszor láttam arra példát, ha valakinek többször gondja akadt egy termékkel akkor kérhetett levásárlást, másik terméket.
A telefonoknál meg megy a kavarás mindig, az apple még hagyján, de az a múltkori sony-s eset tényleg kiborított.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Runner_fxr #7282 üzenetére
Nem tudom, neked mi ropog a 6-os házán. A "refurbished" készülékeket nyugodtan tekintheted újnak, kívülről minden új rajta, és az akksija is. Jobb, mintha megjavitanának egy ütött-kopott készüléket. De ha más szín, méret, vagy típus kell, újat kell venni, ilyen egyszerű.
i6 Silver
-
Runner_fxr
Ármester
válasz manchester85 #7283 üzenetére
A készülék alján az ujjlenyomat olvasó mellett, mindkét oldalon ropog a készülék háza ha megnyomom. Ez engem zavar, egy ennél olcsóbb telefonnál sem tartanám elfogadhatónak.
Abban egyetértek, ha valakinek van egy már régóta használt, ütött kopott telója, majd kap gariba egy kívülről teljesen felújítottat az jobban jár. Viszont én azt mondtam, hogy akinek mondjuk 1 hónapos, karcmentes a készüléke, visszaviszi valamilyen garanciális probléma miatt, majd kap vissza egy ugyan olyan szép, de belülről akár 1 éves telót, az nem járt jól. Vagy szerinted jól járt? Szerintem jobban járt volna ha megcsinálják, és visszakapja ugyan azt a készüléket. Vagy egy teljesen újat.
Munkatársamnak már harmadszor csúszott el az előlapi kamera, erre reflektálva mondtam azt, hogy talán jogos lenne, ha nem negyedszer is kapna egy ugyan olyan terméket, hátha ez jó lesz, hanem levásárolhatná egy másik termékre. Ez tudod sok helyen így működik, hogy ilyen esetbe levásárolhatod a termék árát másra.[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Runner_fxr #7284 üzenetére
Szerintem alapvetően jogos, amit írsz, sajnos nem jó dolog, hogy prémium termékekkel is előfordul ilyen hiba, ilyen gyakran, látható hogy nem egyedi eset. Ezzel sajnos nem lehet mit csinálni.
Én azért írtam, hogy szerintem még mindig jobb, hogy kapsz egy refurb-ot, ami egy olyan darab, amit maga a gyártó újított fel, mintha egy hazai szerviz (nem bántani akarom őket, de mégse a gyártó) állna neki szétszedni, szerelgetni. Én a legtöbb precíz műszaki cikkel úgy vagyok, hogy amit egyszer már szétszedtek-összeraktak, az nem olyan, mintha a gyárból jönne ki. A refurb meg a gyárból jön ki. Oda kerül a tiéd is szerintem, ott kiveszik belőle az alaplapot meg mindent, ami rendben van, és gyárilag összeraknak egy újat, vagyis nem egy akárhol a világban található kis/közepes szerviz bütyköl rajta, hanem maga a gyártó, aminek minden feltétele adott, hogy gyári állapotú darabot csináljon belőle.
Szóval nem rádbeszélni akarom, de ha már egyszer úgyis ez a helyzet, akkor lásd inkább a pozitívumait, mint a negatívumait. -
Laca1212
őstag
válasz Runner_fxr #7286 üzenetére
Ahányszor már leírtad pár nap alatt ugyan azt... szerintem mindenki érti min sírsz. Inkább Neked kéne már felfogni, hogy az nem működik Apple esetében amit megálmodtál. Meg más gyártók esetében sincs ilyen.
-
-
törölt tag
válasz Runner_fxr #7282 üzenetére
teljesen igazat adok neked,nekem elötte egy beex octagon olcsó 8magvas androidos telefonom volt amit mindenki csak szidott hogy milyen sz@r,az az igazság,hogy az iphone 6-al nekem rengeteg problémám volt eddig csak 5-ször cseréltek készüléket,mondjuk május óta nem voltam az istylenel,az utolsó csere jól sikerült.De a minősége nálam is egy nagy nulla.ez az én véleményem.Minőségi telefonnak a 4-4s-t tartottam,vicces volt hogy az első amit kicseréltek meghajlott a zsebembe,2 hétig csak vizsgálgatták,hogy mitől lehetett,na meg ez a kijelzőkattogás vicces.Na mindegy ez van.
-
Edi77
őstag
válasz Runner_fxr #7284 üzenetére
Amikor a párom telefonját vittük szervizbe, és mondták, h refurb csere lesz, elsőre ő is majd' kiszaladt a boltból, alig tudtam neki elmondani, hogy azzal gyakorlatilag jobban jár, mert mm-ről mm-re alaposan átvizsgálják, a hiba benne szinte kizárt, karcmentes, fóliás telót kap. Csak a kedvemért ment bele a dologba, de azóta is elégedett. Szerintem ez nem rossz politika az Apple oldaláról, de Neked is van igazad. Csak ez így működik, meg kell szokni
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
nbukta77
addikt
Sziasztok. Egy gyors kerdesem lenne. Hogy tudok appstoreban orszag regiot valtani. Nemetre kellene valtanom, de nem engedi. Eddig nem volt gond. Atirtam az iranyitoszamot a nemet lakcimemre es ment. Most viszont keri meg a bankkartya adatokat is.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
esfrost
tag
válasz nbukta77 #7293 üzenetére
Itunes-ban állítsd át az országot, elvileg valahol alul, a lap alján tudod ezt megtenni. Majd szinkronizálj egyet a telefonnal, működnie kellene így szerintem. A bankkártya adatokat pedig azért kéri, mert lényeges adatokat változtattál meg, így szükséges az ellenőrzés Apple részéről.
-
FIREBLADE78
addikt
Céges kártyával akarok venni pár programot. Hol tudom beállítani,hogy cégre kapjam a számlát,ne a saját nevemre?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #7296 üzenetére
Én úgy tudom hogy ehhez másik account kell. Legalábbis mikor annak idején én próbálkoztam ilyennel (egy 20k+ árú navigációs progival) akkor erre jutottam sajnos.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz #19708160 #7290 üzenetére
Na igen, az azért érdekes, hogy ha prémium termék akkor miért vannak ilyen szerkezeti problémái? Ráadásul ilyen sok? Ettől függetlenül én nem sírok vissza egy db androidos telefont sem. Azért az ios mindenképpen egy baromi jó oprendszer az androidhoz képest és ez a lényeg. Végül is mit érdekel engem az, hogy hány mag meg mennyi a memória? A lényeg, hogy működjön, jól, gyorsan, stabilan. Ezzel nincs is gond, tulajdonképpen ez az amiért kiadtam ennyi pénzt, nem az alma logóért és nem is a prémiumnak mondott burkolatért. Persze vannak dolgok amik nem tetszenek, ezeket fentebb ki is fejtettem. Nekem eddig csak ez a kijelző recsegős problémám van, remélem a csavarok meghúzása segít.
Edi77: Igyekszem megszokni!
-
törölt tag
Mennyire bonyolult a SynciOS használata az iTunes-hoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest