Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #6848 üzenetére
ez olyan érdekes! én az osx-el ugy vagyok mint az androiddal. 2 napi volt olyan gépem.
Túlságosan megszoktam a pc-t.[ Szerkesztve ]
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
Úgy tűnik rövid időn belül egy i6 tulajdonosa leszek vodától, és szeretném, h mire meglesz és hazahozom má tok legyen hozzá, fóliát szerintem rakatok ott rá, de tok nincs a honlapon ami tetszene.
Fontos lenne a kinézet, elsőre valami átlátszó tokot szeretném, h lássam milyen szép a telefon, bár ezek a spigen, abból is a neo hibrid tetzsik, kerestem már itt a tokra hozzászólások alapján és a BLACK féle eléggé teszetős.
Mo-n tudtok mondani olyan webshopot, ahol mindent egyszerre ( egy helyről) tudok beszerezni?
Előre is köszi a segítséget!
-
FIREBLADE78
addikt
Hol? Használt piacon. Nem is új. Max 11-es,asszem az 250k körül lehet
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
törölt tag
sziasztok.. Iphone 6 ra van xbox one smartglass alkalmazás? Szeretném majd összekapcsolni az xbox one géppel... jelenleg lumia 930 telefonom van és szeretnék váltani iphone-ra .. remélem jól döntök.. köszönöm a segítséget !
-
-
nbukta77
addikt
válasz Valaki87 #6856 üzenetére
En is lumia 930- rol valtottam. Semmi baj nem volt vele. Csak en is vagytam mar egy iphonera. Nem bantam meg. De ha vissza kene valtanom akkor is csak lumiara valtanek. A hulladek androidbol eleg volt. Mondom ezt ugy, hogy szinte mindig csucs androidos eszkozoket hasznaltam.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Laca1212
őstag
Voice Control-t ki lehet kapcsolni, hogy ne lehessen hosszú home gombbal előhozni zárolt képernyőn? Siri kikapcsolása megvan.
[ Szerkesztve ]
-
kovacscsi
tag
Sziasztok,3részes hátlap fóliát i6-ra,nem külföldről,tudtok nekem ajánlani? Köszi
-
Alít
csendes tag
Sziasztok!
Az iPhone 5s-emet jó áron eltudnám adni, és kb 70e Ft-ot kéne rápótolnom egy iPhone 6-ra. Szerintetek megéri ezt a különbözetet?
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Ma frissítettem a facebookot a telefonon és angol lett a nyelv. Aki frissített megírhatná, hogy neki is változott-e a facebook nyelve... Köszi!
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz univerzita #6889 üzenetére
Nálam is. Na ez érdekes. Nem olyan gond ami miatt kétségbe esnék, de furcsa.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz maxim01 #6888 üzenetére
A "sima" iphone topicban esett szo errol.
A korabbi frissitesben nem volt jo a forditas, felig magyar-felig angol volt az alkalmazas.
Ugy javitottak, hogy komplett kivettek belole a magyar nyelvet." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
FIREBLADE78
addikt
Alapból a mail ilyen pancser,hogy pl csatolnék egy képet,de nem találok csatolás funkciót? Vagy én vok pancser?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
iOce
tag
válasz FIREBLADE78 #6894 üzenetére
Ez ilyen sz@r, be kell menni a Fotókba, és ott a képre bökni, megosztani Mail-ben...
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tibee86 #6897 üzenetére
Én ezzel kapcsolatban más véleményen vagyok.
Az iTunes egy logikátlan katyvasz .... nekem.
Biztos nem ezen szocializálódtam, de miért nem használható úgy, ahogy pl. az iTools, ami roppant egyszerű, és (számomra) logikusan működik.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest