Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Het
aktív tag
Hali!
Most tervezek venni egyet, i4-ről lépnék fel. Jelenleg 8gb-os van, elvagyok vele, nem mondom hogy lehetne több, de belépésnek ebbe a világba anno jó volt (4 éve), de most elérkezettnek érzem a cserét. iPhone 6 16gb-ban gondolkozom elsőre, mert úgy gondolom elég lenne, illeteve árban is jobban megfelel. Külföldön élek, Angliában, és itt "csak" 539£ a 16-os, a 64-es 619£. Mit gondoltok, - első sorban olyanoktól kérdezem, akiknek 16-os van - hogy elég lenne? 64-et az életben nem tölteném meg szerintem semmivel. Elvégre ha már nem fér, iCloud-ba fel, vagy a Macbook-ra, aztán csókolom. Mit gondoltok?
-
Papa-Het
aktív tag
válasz univerzita #6954 üzenetére
És ezt honnan tudod? Mert pletykára nem akarok alapozni. Illetve az nem 540 font lesz, az fix.
-
univerzita
addikt
válasz Papa-Het #6955 üzenetére
Azért írtam hogy,,lehet". Ugyanis a gyárban ahol gyártásban megy a címke gyártás csak 32,64,128 - as címkéket gyártanak. 16-ost nemlátot senki. Azért írtam hogy,,lehet". De a jobb kamera és a Force Touch végett is várnék. Főleg ha van i4-es ami működik Szerintem a új 6s (32-es,ha lesz )ára nálatok nemlesz több mint a mostani 64-es. Egy hónap gyorsan elmegy, sőt szerintem 2 héttel a bemutatás előtt kiderül mi lesz a induló modell.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz univerzita #6956 üzenetére
-
FIREBLADE78
addikt
Nem szívesen váltom le,de a 2gb ram miatt muszáj lesz,nevetséges ez a mostani 1. Ha nem laggolna néha akkor nem érdekelne,de így Mennyiért lehet elpasszolni egy 16 gbos ext.digitálban vett példányt? 150? Nincs összeverve
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
twinkiecz
tag
-
kchris78
veterán
válasz FIREBLADE78 #6958 üzenetére
hol tapasztalod hátrányát? Én csak a böngészőben vettem észre back-nél sok weboldalon újratöltött. De csak iOS8 alatt, iOS9 beta alatt már nem csinálja.. Úgyhogy igazából most nem érzem mit jelentene +1GB.. Játszani viszont nem játszok.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz kchris78 #6964 üzenetére
Szerintem hátránya akkor lesz majd ha kijön az iphone 7 és vele nyilván egy újabb ios is. Elképzelhető, hogy a 6s-en az még elszaladgál, de a sima 6-on már gondok lesznek. Ettől eltekintve a jelenlegi oprendszerrel szerintem évekig kiválóan fog működni, ha abból indulok ki, hogy a 4s is egy használható készülék manapság is. Sok mai androidos is örülne ha annyira gördülékenyen működne, pedig az már aztán tényleg nem mai darab, nevetséges hardverrel.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nitro16 #6972 üzenetére
Szokás kérdése ez szerintem, mert valakinek a max méret az i5, van aki meg úgy van ezzel, hogy 5 - 5,5" kijelzőméret alatt nem hajlandó telefont használni.
Egyébként az i6+ még nekem pont beleférne..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Runner_fxr
Ármester
Volt már valakinek olyan problémája, hogy a gmail alkalmazás nem fért hozzá a fotókhoz? Az adatvédelmi beállításokban meg hiába próbálom beállítani, a fotok menüpontnál nem jelennek meg az alkalmazások.
Méretre szerintem az i6 tökéletes, a plus már nekem is túl nagynak tűnik, meg az összes hasonló méretű telefon.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
A külső hangszóró egyik lyukába belekerült valami szöszmösz. Próbáltam fogpiszkálóval kiszedni, de most meg a rács és a lyuk fala közé szorult. Megpróbáljam egy tűvel kipiszkálni vagy hagyjam inkább a fenébe?
-
nitro16
senior tag
válasz FIREBLADE78 #6978 üzenetére
Biztos hogy sima nem lesz, mindkettőt fogtam már kézben a sima az kicsi a plus az meg még pont kézre áll, illetve a nagy kijelzős telefonokat kedvelem. Felső káva lehetne kisebb de másba nem tudok bele kötni a plusnál.
[ Szerkesztve ]
-
Flickering
aktív tag
Jövőhét szombaton tudok telefont venni, a iphone 6 és g4 van a szatyorban, de i6 felé húz a dolog, 150 körül tudnék hozzájutni előfizu miatt vodánál. Megéri?
Nem szeretném megvárni a 6s-t mert tudom jobb lesz, de annyival drágább is lesz és nem hinném h idén el tudném hozni ugyanezzel a ( 3 ezres per hó) előfizuval..
Jelenleg xperia sp-t nyuzok. -
addikt
válasz Flickering #6983 üzenetére
Szerintem ezért az árért nagyon. A G4 egy nagyon jó telefon, de nagyon nem tartja az árát egyik LG termék sem. Szóval ennyiért vedd meg.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Flickering #6983 üzenetére
Én a saját tapasztalatomat osztom meg veled.
Volt kb 1/2 évig G2-őm.
Tudom ez nem G4, de a koncepció kb. ua.
Jó, jó, de mindent összevetve az iPhone 6 jobb.
Ha nem ragaszkodsz a nagyobb kijelzőhöz, akkor én az i6-ot ajánlom." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Flickering #6986 üzenetére
Én azt mondom, hogy az i6-nak nincsenek olyan gondjai, mint ami az elődök sima verzióit ( nem s) jellemezte.
Mellé nem lősz, de ha vársz, és van pluszban néhány tízezer forintod, akkor lehet egy gyűszűnyivel jobb telefont tudsz venni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Xiaomi 10000 mah power bank-ről mi a véleményetek?
-
Runner_fxr
Ármester
Erre valakinek van valami ötlete?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Flickering #6988 üzenetére
Nekem,spec. ha választanom kellene, akkor inkább a sima 6.
Jó jó, a +, de amennyi pluszt ad, annyival MOST kényelmetlenebb a minednapi használata.
Volt nálam kb 1 hétig, a böngészés nagyon jó volt, de ahogy munkába mentem, naponta használtam kényelmetlen volt.
Ha kijelző ház aránya jobb lenne, akkor természetesen másabb lenne a helyzet, de a jelenlegi állapotban én az i6-ot választanám." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
lugosi
MODERÁTOR
Már nem kell sokat várni. Én most már biztosan megvárnám az s-t.
Ha nem is azt veszed (bár mindig az s-t érdemes jobban), akkor meg annyival lemegy a sima ára, hogy azért is érdemes lenne várni. (Szerintem.) -
HUTCHDB
nagyúr
En azt mondom, hogy kb 3 honap meg a Mo-i megjelenesig, es azt sem tudjuk igazabol mi lesz a valtozas.
Az i6 aresese szerintem kevesbe prognosztizalhato, mint az, hogy az uj modell kb. 20-30.000 kerul majd tobbe, mint a mostani.
De nyilvan a vevo dont...(#6993) galaxys80!
Van meg egy dolog, a levego spray amit kiprobalhatsz, de lehet, hogy az meg megjobban beviszi a szoszt...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
addikt
Én az i6+-t választanám ha nem zavar méret. Volt sima 6 is, de hosszabb távon érezhető hogy jobb a 6+ kamera akku stb. Meg nem kell mellé ipad mert vegulis kivaltja. Legalábbis nálam így volt.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Dean1988
csendes tag
Sziasztok,
Szerintetek van lehetőség egy friss előfizetéssel vásárolt i6 függetlenítésére a vodánál ?
Ha igen, mennyiért?
Köszi. -
donpedrito
csendes tag
Nekem pont ma jött meg postán. banggood.com-ról rendeltem, 2 hét alatt itt leszállították. Innen eredetit kapsz, mert a kínaiaknak semmi sem szent, ha koppintásról van szó és van kínai kínai xiaomi powerbank is bőven. De az eredeti mellé kapsz egy ellenörző kódot, amivel a xiaomi oldalán ellenőrizheted az áru eredetiségét.
Minőségi darab, sokan ajánlják is. Kézben tartva semmi gagyi érzet. 3-szor mindenkép feltölti az i6-ot. Méretre jóval kisebb, mint a 10400-as, az a mínusz 400 mAh megér annyit, hogy könnyedén zsebrevágd és vihesd magaddal.A tapasztalat olyasvalami, amihez csak közvetlenül azután jut az ember, hogy szüksége lett volna rá.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest