Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz batai15 #6800 üzenetére
nettó 80 hát igen ez a szörnyű,hogy itt ilyen fizetések is vannak még....nálunk az életszínvonal a béka feneke alatt van....persze lesz majd jobb is, egyébként az élethez kell egy kis szerencse is...jókor jó helyen/esetleg egy kis kapcsolat.
okés offoljuk
egy biztos Pumped Gabo szakmájától minden jobb ( persze pénz ott van, de hát kinek van gyomra ahhoz )
[ Szerkesztve ]
-
Nus
tag
Sziasztok!
Jelenleg külföldön tartózkodom és miután kiutaztam vettem észre, hogy a i6-om azt produkálja hogy 2-3 nap alatt elveszti a térerőt és elérhetetlen vagyok. Ki be kapcsolás után minden oké ezt jó sokszor eljátszotta már, szerintem ez nem egészen normális dolog. Otthon nem volt ilyen gondom, vigyem szerintetek gariztatni?
Üdv...
The sky was pink...
-
Runner_fxr
Ármester
válasz batai15 #6800 üzenetére
Nekem erről az a véleményem, hogy Magyarországon nagyon kicsi az esély, hogy tisztességes életet tudjon élni egy átlag ember. Az emberek nagy része a fiatalságát és az egészséges éveit áldozza erre az uzsorás bandára, beleértve a politikusokat, multi vezetőket, stb. Kérdem én, megéri? Persze vannak sikeres emberek itt is, vagy jó kapcsolataik vannak, vagy nagyon magas végzettségük és mellé szerencséjük is. Ezeknek jó itthon is, de összességében a legtöbb munkának semmilyen szinten nincs értéke itthon. A Magyar ember fogyóeszköz, nem több. Tehát a véleményem az, hogy nem érdemes várni a kánaánra itthon, hanem aki teheti jobban teszi ha elhagyja a süllyedő hajót. A lehetőség pedig adott, nem őrzik gépfegyverrel a határokat mint anno. Szerintem a legkézenfekvőbb megoldás sajnos ez.
Hogy ne csak off legyek én is kp-re vettem meg az I6-ot, részletre akartam, de valami 130 ezres kauciót akartak bekérni, amiből nem is vonták volna a telefon részleteket. Akkor úgy voltam vele, nem szórakozok itt, követhetetlen lett volna a tartozásom, inkább kicsengettem egybe. És nem volt kevés, 246k, de úgy voltam vele, hogy egyszer már kell egy normális telefon, nem márkabuzulásból vettem, hanem egyszerűen elegem lett az android nyűgjeiből. Sajnos ennyi egy jó telefon manapság. Vehettem volna olcsóbban is gsm boltokból, meg apróról, de ha már ennyit kiadok, akkor tuti biztos forrásból szerettem volna.
-
senior tag
válasz Runner_fxr #6806 üzenetére
de ez egy Notorious BIG-nek nem pénz
-
batai15
félisten
válasz Runner_fxr #6806 üzenetére
Volt terven anglia , de úgy vagyok vele hátha esetleg. Hátha tűzoltóként még találok egy munkát még ,meglátjuk hogy bírjuk .
Nálam most telefonból htc m8 és 5s az egyedüli alternatíva, más nics.[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
válasz batai15 #6808 üzenetére
Bocs a bele Vauba,
Végig olvasva eddigi hozzászólásodat. Egy apró észrevételem lenne, hogy a tűzoltók nem keresnek jól ez tény. (nettó 120e Ft, tudom a 80-hoz képest már jó) De hogy már most azon gondolkodol hogyan terheld le még azon felül is magad hogy valami életszínvonalat teremts. Ez a legnagyobb baj itt. Nem elég a 24 órás szolgálat majd a pihenődben meg egy alternatív munkát keress, hogy összetudj tenni kettő fizetésből nettó 200e Ft-ot. Szerintem ha van lehetőséged inkább keress valami jövedelmezőbbet. Mert csak kimeríted magad és lassan de kiégsz. Nem tudom a korod. De hamar meglehet rokkanni. Megírva az őszintét most jelenleg egy gyárban vagyok folyamatos műszakkal, de ezt jól megfizetik (nettó 190eFt) Mihelyst megszedem magam megyek tovább. Csak gondold át, hogy megéri e majd neked ennyi pénzt ennyi energiát.
Legyen On is: 1 hónapja vagyok tulaja a készüléknek, de nagyon pozitívan csalódtam az IOS rendszerben.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
batai15
félisten
válasz Damage401 #6809 üzenetére
hát 25 vagyok, momentán jobb ötletem nincs .Az viszont hogy simán dolgozok tűzoltónak,és remélem hogy majd emelkedik a rangom , hát nem tudom.Az a baj hogy környéken semmi jobb nincs .
Viszont próbálok tenni valamit hogy a jövendő gyerekeim ne így éljenek.messzire menni meg hát az nagyon sok pénz
Legjobb másod melóm eddig a meló utána 1500 forintos kanyar pénz volt( 6 köbméter fa le fel )[ Szerkesztve ]
-
addikt
Gyertek at ide:
miből vegyem meg a következő okostelefonomatiPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
batai15
félisten
válasz Jeanne d'Arc #6814 üzenetére
mentem oda!
-
Damage401
senior tag
válasz FIREBLADE78 #6813 üzenetére
Ezt Én teljesen értem. Nem a 6 napozásról beszélek. De legalább van egy vasárnapod. Hanem az ő helyzet ha kell másodállás és folyamatosan nincs megállás. Darabig tudod csinálni. Se időd se energiád már nem lesz. Végén elmondhatod hogy kicsit tettél hozzá. Közben meg elszaladt az a bizonyos élet. Tudom hogy ami van abból kell a legjobbat kihozni. De hogy ne éljen az ember csak rabszolgaként (értsd kajára és reszsire megy el a pénz) köv hónapig meg majd megoldjuk valahogy. Nem éri meg. Én könnyen beszélek most, mert tudok félre tenni, mellett még szórakozni is. Sokan nem tehetik meg ennyi idősen (25 vagyok )
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
veterán
Nah voltam az almáriumba és kb 5 perc alatt megcsinálták az előlapi kamerát. Korrektek gyorsak.
-
törölt tag
Viber jelzohangjat csak Cydiaval lehet cserelni szerintetek?
-
hj.jani95
aktív tag
Elmondaná nekem valaki hogy hogy működik a hely alapú emlékeztető ? Mert nekem nem nagyon akar működni 😕
Kis Pál vagyok, na hali!
-
catroot
veterán
válasz hj.jani95 #6819 üzenetére
Ne aggódj, nekem sem megy...
Gondolom ugyanaz, mint droidon: beállítod, hogy egy adott területet elhagyva, vagy arra megérkezve jelezzen a telefon. Eddig egyszer sem jelzett. Nálam egyébként weben sem nagyon szeret szinkronizálni az icloud és a telefon - ami az emlékeztetőket illeti.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
FIREBLADE78
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rayoliviero #6822 üzenetére
Az itools erre nem képes?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Runner_fxr
Ármester
válasz batai15 #6808 üzenetére
Nekem is sok ismerősöm van Angliába, én is mehettem volna már 2006-ban is, de valahogy az az ország nekem nem jön be. Sőt egy hányinger az egész. Én nem csak azt nézem, hogy mennyi a fizu, hanem, hogy vajon tudnék e ott élni hosszútávon. És úgy gondolom, hogy Angliába nem tudnék élni akkor se ha havi 1 millát fizetnének. Ausztriába vagy Németországba esetleg Franciaországba már el tudnám képzelni. Jelenleg nem panaszkodom, mert jó munkám van és az átlagnál jobban is keresek, de még is valószínű belevágok tavasszal kiköltözésbe, munkakeresésbe, mert nagyon nem megnyugtató ez a helyzet Magyarországon.
Egy kérdés. Hol állítom be az itunes-ba, hogy mutassa az albumborítókat a zeneszámoknál? Valamit kikapcsoltam, de már nem emlékszem hol.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rayoliviero #6825 üzenetére
Most néztem meg, de magában a viber-ben nincs lehetőség külső hang "bevitelére".
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rayoliviero #6825 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz HUTCHDB #6827 üzenetére
Engedte rar-ban átcserélni a Viber csengőhangot. Csak kíváncsi vagyok működik-e.
Ha megcsörgetsz, kiderül.
Szerk: Köszi, működik, át is cseréltem iFile nélkül.
default.caf a csengőhang
msg.caf az üzenet hangHa van egy .m4r csengőhangunk vagy szöveghangunk, akkor csak át kell nevezni deafult.caf-ra és bemásolni az eredeti helyére. Ugyanígy kell a szöveghangot is.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz rayoliviero #6829 üzenetére
ezt már rég lehet: [link]
Az üzenet jelző hangot azt nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Miért ne lehetne, semmiben nem különbözik annak a módja sem.
msg.caf az erdeti. egy .m4r szöveghangot átnevelezel msg.cafra, kicseréled és kész is.
Szerk: A linkedben iFile-os módszert látok csak, a rarban való szerkesztést nem is látom. iFile-hoz pedig jailbreak kell, még a raros módszerhez nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rayoliviero #6829 üzenetére
Na már csinálom is!
SZIGORUAN JB-ET HASZNÁLÓKNAK!!!!!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gsx-rr
veterán
válasz rayoliviero #6831 üzenetére
Már látom ,csak közben szerkesztetted amíg én írtam.
HUTCHDB: Úgy látszik megy anélkül is!
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz rayoliviero #6834 üzenetére
És mi lesz frissítéskor? Felülírja gondolom.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz rayoliviero #6834 üzenetére
Jah, tényleg...bocsánat!
-
törölt tag
Koszi mindenkinek, csinalom is....
-
LUCKY78
tag
...akkor ezek szerint, mindenkinek jól műxik az i6 készüléke!
[ Szerkesztve ]
sose nyomjá' full kretént!
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Nekem jól müködik. De a Térkép alkalmazásban kérnék egy kis segítséget. Hogy lehet beállítani, ne csak a fizetős utat mutassa, hanem alternatív utakat is? Kerülje el az autópálya és társai. Nem találom hol lehet.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Damage401 #6839 üzenetére
Amikor megadod a celt, akkor par alternativ utvonal megjelenik a terkepen, vilagosabb kek szinnel.
Ezek kozul valaszthatsz.
De konkretan olyan, hogy kerulje a fizetos utakat tudtommal nincs.[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
válasz HUTCHDB #6840 üzenetére
Azt megtaláltam már. Remélem frissítenek rajta. Addig akkor marad a Gmaps.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz LUCKY78 #6838 üzenetére
Jól néznénk ki, ha ennyi pénzért ne működne jól.
Bár az itunes még mindig nem a szívem csücske. Nagyjából tudom már használni, de akkor is fura az érzés, hogy rá vagyunk kényszerítve erre a programra, ami nekem nem is túl stabilan működik, jó párszor lefagyott már, meg kilépett. Ha még egy nagyon jó program lenne nem is lenne probléma, de így? Szóval ezt leszámítva nincs vele problémám. Gondolom apple gépen, osx alatt stabilabban működik az itunes is, mint windows alól, de azért nehogy már 500 ezerért vegyek még számítógépet is, csakhogy az itunes stabilan működjön.Múltkor már kérdeztem, de nem jött válasz, megkérdezem még egyszer, hol tudom bekapcsolni az itunes-ba azt, hogy mutassa az album borítókat? Régebben mutatta, de valahol kikapcsoltam, csak már nem emlékszem hol.
[ Szerkesztve ]
-
LUCKY78
tag
válasz Runner_fxr #6842 üzenetére
"megkérdezem még egyszer, hol tudom bekapcsolni az itunes-ba azt, hogy mutassa az album borítókat?"
jó kérdés. mivel nekem alapból be van lőve így részemről passzolom... de ha elég kitartóan kérdezed itt, biztos kapsz választ. Vagy google-be beírod így ahogy itt feltetted a kérdést, tuti találsz rá linket. de ha angolul próbálkozol, nagyobb a valószínűsége a találatnak
-
LUCKY78
tag
válasz Runner_fxr #6842 üzenetére
tessék: ahogy írtam, csak simán rákérdeztem google
http://www.macmagazin.hu/itunes/
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__5255438-hogyan-tudnek-albumboritot-beallitani-a-zenekhez
[ Szerkesztve ]
-
LUCKY78
tag
válasz Runner_fxr #6845 üzenetére
én úgy vagyok vele, hogy ha zenét hallgatok, akkor nem a borítót nézem
(de értem, ha van borító úgy tetszetősebb a kinézete.) de ha zsebben van a telefonom? akkor meg tök mind1 hogy van vagy nincs albumborító...sose nyomjá' full kretént!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Runner_fxr #6845 üzenetére
Természetesen epöl gépen nincs probléma a itunszal. Bebaszna,ha lefagyna Am,már van 200-250k frankó epöl laptopok
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
hj.jani95
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest