Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
szerintem az i6 sem kifejezetten erzeketlen karcokra, erre is vigyazni kell... nekem az ozaki 0.3 jelly meg a legjobb, szilikon tapadoscsillogosat nem birtam elviselni... ez leginkabb matt erzes.. igazabol olyat latnek optimalisnak mint amilyen a Lumiak gyari boritasa (a dragabbake ami ilyen gumi szeru). de ilyet nem nagyon talaltam, valami meg mar kellett.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mugencivic #5550 üzenetére
Szerintem a 3/3GS-nek nagyon eltalált volt a formája, jobb volt kézben tartani mint az utána következő szögletes (4, 4s) és vékony telefonokat.
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Vélemény?
Alu bumper"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
addikt
Fém bumpert használok és nekem nagyon bejött. Néha leveszem róla, akkor meg bőrtokba. Nem érzem annyival vastagabbnak a telefont. Majd teszek fel képet.
[ Szerkesztve ]
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
erdoke
titán
válasz Jeanne d'Arc #5558 üzenetére
"Néha leveszem róla, akkor"... ? Akkor tudsz telefonálni, 2 méternél messzebbre lát a WiFi, stb?
A legjobb aláírás a héten
-
addikt
-
func93
senior tag
Esetleg még valami átlátszó tokon gondolkodtam. Abból létezik valami minőségi? Esetleg mattosabb.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
dns86
tag
Sziasztok.
Ha már tokokról van szó, nézzetek hülyének (tudom hogy 6 Plus), de én minden védelmet megadok a telefonomnak:
http://m.ebay.com/itm/251564345542?nav=SEARCHApple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
lugosi
MODERÁTOR
Én nem nézlek hülyének, de erről az a véleményem, hogy mindennapi használatra nevetségesen felesleges. Vannak olyan felhasználási körülmények (túrázás, vagy ha kiteszed a kormányra biciklinavigációnak) amikre azt mondanám, hogy optimális, de 24/7-ben hogy nem tenném fel a telefonomra, az biztos.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez oké, de azért veszed a telefont hogy használd, így meg nagyon gáz...Én a vékony tokok híve vagyok + hátra sima fólia, előre egy teljes keretes üvegfólia és kész. A telefont meg még annyira nem csúfítja el ez az említett kombináció (kép), és mértékkel meg is védi a telefont. Ha valami hegymászás, vagy horgászat vagy stb lenne betervezve akkor azt mondom az a tok erre jó, de mindennapi használatba nekem nagyon felejtő.
[ Szerkesztve ]
-
andikaaa
aktív tag
Az előlapi kamera milyen minőségű videókat készít? Nincs valakinek tesztje róla? Köszi!
-
andikaaa
aktív tag
Bocsi, már találtam... Szerintem jó minőségű, ahhoz képest, hogy csak 1,2 mp. Nem?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #5573 üzenetére
Szelfi....
-
andikaaa
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #5573 üzenetére
Számít ez neked valamit a válaszadásban? Mert ha igen, szívesen válaszolok! Nem magam, hanem pl. Rubik kocka kirakásnál a beállítása sokkal egyszerűbb a szelfikamerának, mint a hátoldalinak. Szóval jó lenne egy nagy látószögű előlapi kamera, de az Iphone 6 sajnos nem nyerő ebben.
-
addikt
-
catroot
veterán
-
enginev3.0
félisten
Rendeltem ma én is egy új "tokot" ebay-ről, ha megjön hozok képet
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
atees
őstag
válasz rayoliviero #5570 üzenetére
Régen jb-em, ha lesz akkor ez miatt fogok, hol található a tweak?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
veterán
Nálatok is meg van a hívás bug zárolt képernyőnél?Ez az egy zavar benne.
Remélem a 9-cel ezt javítják.HARLEY-DAVIDSON
-
Gsx-rr
veterán
válasz TheBikerider #5582 üzenetére
Van akinel nincs. Nalam sincs es erdekes modon egyik telefonomnal se volt.
Pedig ez a 4. I6 -
veterán
Nekem meg az összesnél és volt egy pár darab.
Viszont a kollégámnál is van ez a jelenség,Ő szerinte nincsen,pedig kipróbáltuk és de.Neki az nem az.😀 Észre sem vette.
Igazából nem gond csak fura,hogy azelőtt elhúztam jobbra hívásnál és azonnal felvette,most meg csörög tovább 1-2 másodpercet.Lehet,hogy csak engem zavar?
Mindegy.Örülnék,ha javítanák...ha szerintük is van mit.😊[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
nikilauda
senior tag
válasz TheBikerider #5582 üzenetére
nálam 8.3 után eltűnt.
-
veterán
-
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
Sokszor veszek észre laggolást. Pl lapozok widget oldalak között vagy ha felhúzom a infó sávot. Kezdek kiábrándulni az epölböl pc szinten is
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
func93
senior tag
Végül egy Vireo tokot vettem. Nemsokára rakok fel képet.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
addikt
válasz FIREBLADE78 #5591 üzenetére
Sajnos ez nem egyedi. Most elég sok androidos telefont nyomkodtam, de még mindig a szifon a legjobb. (Nalam)
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Jeanne d'Arc #5593 üzenetére
Nekem más forumon aszonták h s6 nem laggol. Viszont telenor üzletben laggolt,igaz ott ment minden szar is rajta
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #5594 üzenetére
Volt egy z3 compactom.Talán a legjobb.Minimális laggolás,mint az i6-on.Kb.észre sem veszed.
HARLEY-DAVIDSON
-
Damage401
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdés merült fel bennem. Hogy ha a headset amit adtak hozzá mondjuk nem tetszik és szeretnék másik gyártótól használni fülest. Lesze a telefonnak baja tőle vagy nem? Ha nem a gyári headsetet használom. Milyen típusú 3,5 jack csati van benne?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
catroot
veterán
Lehet nem laggol, de iszonyat bugos a multitasking. Állandóan kilő minden folyamatot.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Tibee86
nagyúr
Minden évben az van mondva, hogy az új S széria már nem laggol, egészen addig amíg jön a következő.
-
mugencivic
tag
válasz TheBikerider #5595 üzenetére
Nekem a sima Z3 (nem kompakt) volt két hónapig az i6 mellett. A böngészőben (Chrome) volt még mindig észrevehető a mikro akadozás, persze weboldaltól is függ, pl. van ahol egyáltalán nem láttam, de van ahol annál inkább. Pl. a 444.hu sokszor feltűnően akadt, IOS-en meg teljesen folyamatos (ez is), mintha csak egy előre renderelt képet mozgatna. A vicc az, hogy a smooth-os mozgatást a browserben már évek óta tudja bármelyik IOS eszköz, Androidon meg igazán a mai csúcskészülékek sem tökéletesen, bár már egyáltalán nem zavaró, ha valakinek nem volt iPhone-ja, észre sem veszi. Amúgy mindennapi használatban a Z3 is volt olyan gyors, mint az i6, ahol volt különbség az meg olyan kicsi volt, hogy fel sem tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest