Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iZed
aktív tag
nekem olyan celokra kellene hogy senki se tudjon hivni. a baj az h ejszakara nem szoktam kikapcsolni de azt se akarom h rezegjen. igy minden este rohangalhatok atallitani az oldalan levo kapcsolot h ne rezegjen ha odakapcsolom, reggel meg kapcsolahtom vissza menubol h rezgon legyen ha atkapcsolom. ez a nokiamnal 3 gombnyomas. na mindegy annyira nemzavar csak orultem volna;)
-
Ulkesh
őstag
"Ez pontosan mit tesz? Mármint mit mond a teló annak, akit nem akarsz felvenni? Vagy hagyja hogy csörögjön neki, csak neked nem jelzi ki?"
Ezt te állíthatod be.
Lehet foglalt jelzés is és lehet, hogy folyamatosan kicsöng a hívónál, csak téged nem zavar."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
passatgt
aktív tag
"Steet View funkciót"
-
Ulkesh
őstag
"Jaj de jó, ilyet gondolom a nem-oprendszeres (tehát fix programos) telókon nem lehet csinálni"
Közben megtaláltam a két legismertebb ilyen jellegű alkalmazás oldalát:
[link]
[link]De mint írtam, ezek csak jailbreak-elt készülékre telepíthetők.
"IGO van már rá?"
[link]"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
tomcsi80
csendes tag
Ha vlaki tud egy "bótot" ahol lehet turbo SIM-el kapcsolatban érdeklődni, az dobjon nekem egy privit plz!!!
Köszike!!!
[ Szerkesztve ]
"When you 're playing a Championship, it's not a matter of life and death. It's much more than that!"
-
ByB
addikt
Az tényleg igaz, hogy a dominóval vásárolt 3GS készülék a T-nél azonnal függetleníthető 20e-ért, így 180e-ből megvan egy független, garis iPhone?
-
BGL
csendes tag
Sziasztok.A 3GS tud Magyarul???? THX
-
atus
senior tag
3G-t vagy 3GS-t szeretnék venni mihamarabb, a voice control nem izgat, az iránytű se, játszani nem fogok egyáltalán, a gyorsaságtöbblet mondjuk biztos jól jönne, de nem létfontosságú, és van rendes fényképezőgépem. iGo-t viszont mindenképpen szeretnék használni. Ez akkor a frissített szoftverű 3G-re is fel fog menni? A cikkből nekem így jött le, de gondoltam rákérdezek, biztos ami biztos. Van esetleg más lényeges különbség ami felett elsiklottam?
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
atus
senior tag
wow, jó hír! köszi a linket, el is olvastam és nem hangzik rosszul.
joe: te iránytűnek meg fényképezőgépnek vennéd? én azért, mert a héten meghalt az ipodom, a telefonom is az utolsókat rúgja, ráadásul eddig se lehetett vele netezni, és gpsem sincs még.
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
hanee
senior tag
Szia!
A Duna Plaza-ban a nagy T-pontban van még raktáron fekete 8GB-os 3G
Ha sietsz még odaérszAmúgy srácok, megosztom veletek amit ma megtudtam:
A webshopos rendszer elég rosszul működik, a T-pontos dolgozók saját elmondása szerint is rengeteg a panasz miatta.
Az én storymat leírtam, tehát nem szabad nekik elhinni, hogy kiviszik este is a cuccot, mert a DHL csak 4-ig dolgozik, és könnyen előfordulhat, hogy eleve rossz telefonszámot kap a futár, ezért amikor épp kimegy nem talál ott senkit és hiába is telefonál.
Szóval aki rendelt webshopon és várja a kiszállítást, szerintem a kiszállítás napján reggel feltétlenül hívja fel a DHL-t (06-40-45-45-45 / 0-s gomb ügyintéző kapcsolása), és ellenőriztesse le az adatokat (akár még a szállítási címet is). A DHL normálisan áll a dologhoz szerencsére.A másik: Ha valaki rendel webshopban és meggondolná utána magát (mert pl. megveszi személyesen), nem teheti! Mivel a rendeléskor elindítják a díjcsomagot a hűségidővel, és csak abban az esetben stornozható ezek után a dolog, ha a webshopba visszaérkezik az alá nem írt szerződés (mivel arra a szerződésszámra indítják el a díjcsomagot).
Remélem valakinek segítek ezekkel az infókkal
hanee
-
Maxentius
addikt
"...egy 600 MHz-es, Cortex A8 magra épülő változat került az iPhone szívébe, a PowerVR MBX-Lite grafikus chipet pedig egy PowerVR SGX-re cserélték — ezt a processzort használja egyébként a Palm Pré is."
Megjegyezném (ha más már említette, bocsi, csak nincs kedvem ~700 hozzászólást visszaolvasni), h a Samu i8910 HD is ezt használja.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
ByB
addikt
Lehet mappákba rendezni az sms-eket?
-
C^^
őstag
Nem. Vagyis attól függ. Ha a partnerenként való rendezésre gondolsz: alapból partnerenként rendezi, és minden partnerrel való beszélgetést chates formában látsz, nem pedig külön SMS-enként kell megnyitni.
-
Greg-77
aktív tag
-
Ulkesh
őstag
válasz Maxentius #732 üzenetére
"Megjegyezném (ha más már említette, bocsi, csak nincs kedvem ~700 hozzászólást visszaolvasni), h a Samu i8910 HD is ezt használja."
Appró probléma, hogy a Symbian rendszer és a rá készült alkalmazások nem használják a GPU-t, így lehet, hogy benne figyel, de nem sok mindenre jó benne.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
ByB
addikt
Gondolom a kezdő készlet már elfogyott 3GS-ből, valakinek van infója, hogy mikor érkezik új szállítmány a T-hez!?
-
Greg-77
aktív tag
-
legiaap
félisten
Most tisztába szeretnék tenni egy dolgot az agyamban:
Ha mondjuk a 16 gigás verziót szeretném megvenni, akkor le kéne perkálni 18.990 Ft-ot, ami 24 hónap hűségnyilatkozatot takar aztán T-Mobile ikon 200-at hozzá teszik és kész?
És innentől kezdve minden hónapban 4.990 Ft-ot kell fizetnem és kész?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
joey04
titán
Attól függ mennyit használod a telefont. Ha sokat beszélsz (nagyon) és modemnek is használod, akkor az ikon600 is jó lehet, hiszen nem drágább a csomag, mintha a benne lévő szolgáltatásokat külön "elhasználnád" (4gb net, 600perc bárhova, 400sms tmobilba)
Szerintem az ikon400 a legjobb a legtöbb embernek, 10k és van benne 400perc, 2gb net, meg 200 sms tmobileba.
Nekem az ikon200 és 600 keveréke lenne a jó: 200 perc duma, 4gb mobilnet. vagy csak 100 perc duma is elég lenne.itt a részletes árlista
matematikailag ikon200 12 hónap. akkor 125k+60k vagyis 185k a vége.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
A havi számla akkor két dologból fog összeállni?
1. Telefon részlete
2. Amit én választok díjcsomag?Pl.: 24 hónapos hűségnyilatkozattal 18.990 Ft és az ehhez tartozó díjcsomag a 600-as.
Egyszer 18.990Ft + 24 x 17.690 Ft-ot kell fizetni?Szerk.: Már akkor értem
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tomcsi80
csendes tag
sztem nézzétek meg jobban az árlistát...
van egy lehetőség (én is így vettem!), h megveszed a tellát részletre: 34950 + 12x7420 (ez a részlet), és emellé a konstrukció mellé bármilyen tarifát választhatsz ami a T-nél van!Magyarul nem feltétlenül muszály az ikon csomagokat válaszd...
Itt esetleg képbe kerülhet még egy turbo SIM, vagy egy JB...[ Szerkesztve ]
"When you 're playing a Championship, it's not a matter of life and death. It's much more than that!"
-
tomcsi80
csendes tag
igazad van, de ha van egy jó céges kártyád, vagy vmi flottád,ami esetleg nem T-s, akkor jobban megéri Nekem pl ezért jobb így, de ha a havidíjjakat is számolom, ami sztem fölösleges, akkor sehogy se jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest