Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz vadászcsiga #4952 üzenetére
Igen, erős a mágnes. 210g a teljes súly
Több olyan komment is van: "eredetit küldtél?"Írták mások is a fórumon, hogy rendeltek tőle, csak Ők nem voltak megelégedve.
Lehet, hogy néha becsempész az eladó 1-1 eredetit is?Azért lennék kíváncsi, hogy másnak is ilyen jó-e, mert az ismerősöknek minire kellene.
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #4959 üzenetére
Ott van a vonalkód fölött.
Szerk: Ja, hogy te nem arra írtad. Én vettem már vagy 8 eredeti Smart Covert, és pontosan ilyen a doboza, a matricázása, a záró fül, minden.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
vadászcsiga
félisten
Akkor ezt kibeszéltük, nincs több benne
Más. De rühellem safariban azt hogy se szó se beszed kilép miközben írok egy hosszú hsz-t, persze ha újra megnyitom sehol a szöveg. Úgy felbosszangott ma mint a fene.
Droidon chrome-ban olyan jól meg van ez oldva, még reboot után is megjegyzi az utolsó állást mindennel együtt. Miért nem tudjak ezt iOS-en is bele venni ha már verziók óta ilyen toketlen a memóriakezelése?
Grrr[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #4961 üzenetére
Esetleg használj valami cloud text appot, ha hosszabb hozzászólást írsz. Vannak ilyen gyökkető bonyolultságú Dropbox text appok.
Valamikor asztali böngészőn tettem így hasonló okokból.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #4964 üzenetére
Részletekre már nem emlékszek, de a Dropboxomban még látok ilyen könyvtárakat:
PlainText
Write
iA Writer[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Süvi
őstag
Azoknak, akik gondolkodnak, hogy most vegyenek Air-t vagy később.
-
Vasinger!
nagyúr
-
akooos
veterán
Üdv!
Rákerestem a fórumban,de nem találtam semmit sajnos, hogy lehet-e OTG kábellel használni az eszközt?
Találtam a Speedshop honlapján egy Lightning-microUSB átalakítót. Ha erre még rádugok egy micro USB-s OTG kábelt, akkor ezzel fog működni? Kipróbálta már ezt bárki?Köszönöm előre is.
-
akooos
veterán
válasz vadászcsiga #4970 üzenetére
Értem, köszönöm a gyors választ!
-
Perillustris
senior tag
válasz vadászcsiga #4970 üzenetére
Ezzel a zene sem gond, meg miegyéb. JB sem kell feltétlenül (nekem sincs).
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
vadászcsiga
félisten
válasz Perillustris #4972 üzenetére
Ez mi? Hogy jön ez az OTG kabelhez?
-
atikó
őstag
Nem régen vettem egy szürke airt nemetben és lehetséges hogy megválok tőle, nem bírom megszokni a zártságat, de sem számlám sem gari papírom nincs hozza. Itthon foglalkoznak az én külföldi air ?vagy csak akkor ha megvannak a papírjai vagy nem is kell semmi mert sorozat szám alapján dolgoznak! Médiában vettem de a papírjait nem találom valahol elhagyhattam a költözés során!
[ Szerkesztve ]
-
-
atikó
őstag
köszi a segítséget.
az a bajom, hogy letöltöttem egy film lejátszót és rányomtam egy mkv filmet de a lejátszó az nem tetszett,ezért egy másikat is kiakartam próbálni de az nem látta a filmet csak ha abba is bemásolom a filmet.
ez nekem sok, a céges gépemen rámásoltam a zenéimet aztán haza vittem és még akartam hozzá adni zenét de nem lehet csak akkor ha letörlöm a jelenlegi zenéket. kicsit elvont ez nekem.
-
atikó
őstag
nem sok a netem a sim kártyán és azért vettem 64gb hogy azon tároljam és halhassam útközben a zenéket.
de hogy egyik lejátszóból a másikba pakolgassam a zenéket, ez nekem sok, tipikus amerikai gondolkodás. android tableten meg cserélgetem a lejátszót és megmutatom neki hogy hol a film vagy zene de ezt filmnél tapasztaltam,.
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Ezt én is utáltam az elején Windows meg Android után, de mostmár ezt a módszert preferálom. Sokkal kevesebb a szemét adat, áttekinthetőbb mi hol van, és nem utolsó sorban biztonságosabb.
Nexuson néhány hetente át kell néznem az egész memóriát, mert a már rég törölt appok mappái, adatai még mindig ott foglalják a helyet, én meg csak nézek, hogy gova tűntek a GB-ok. Windows-on is ugyan ez van. -
atikó
őstag
válasz vadászcsiga #4984 üzenetére
playerxtreme próbáltam az nem jött be és most a aceplayer próbálgatom
-
univerzita
addikt
Nos a ingyenes VLC- vel megoldhats film és akár zene problémát. A léneg hogy a filmeket( avi,mkv) zenét ( mp3,flac stb) belemásolod a VLC-be a document részbe. Olyan nincs hogy letörli a gépröl. A másik fontos dolog hogy gondolom nincs a iPaden file kezeló app. Gyorsan tegyél fel (pl Document by Readle, de van sok más) és rájös menyire jól lehet kezelni a iPadot.
-
atikó
őstag
köszönöm az infókat, estére kipróbálom.
-
atikó
őstag
válasz univerzita #4989 üzenetére
akkor a zenét is a vlc-vel fogom lejátszani?
-
univerzita
addikt
Lehet, persze attöl is függ milyen fotmátumban van. A aPad zene lejátszója a mp3 és a ape formájú formátumokat felismeri és ezeket lejátsza de a flac- et már nem. Sokan átkonkonvertálnak még mp3- mat is ape-ra hogy a aPad lejátszóját használhassák.A hang minöség nemváltozik,VLC vagy lejátszón egyforma.Viszont ape formátumban kevesebb helyet foglal.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
-
Injun
senior tag
Netezésnél ha görgetem le vagy fel az oldalt akkor a képernyő fele alatt kicsivel megjelenik egy vízszintes vonal ami nagyon zavaró.Ez hiba vagy egy kikapcsolható feature?
-
Gadgetfan_
senior tag
Szerintem is az nPlayer a legjobb, de sajnos a dts hangokkal nem boldogul, arra én a PlayerXtremet használom. A VLC-vel én csak szoptam eddig, de biztos valakinek jó.
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
univerzita
addikt
válasz Gadgetfan_ #4998 üzenetére
Én a VLC azért szokom ajállani mert ingyenes és elég sokat tud( dts-t kezeli). Nemmondom hogy a legjobb de ha valakinek nemjön be nemdobott ki érte pénzt. Viszont az a player imi nemkezeli a dts-t már nem lehet jó ( nálam). Én a VLC mellet még a 8playert használom. Nekem nagyon megfelel de drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.