Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akve
tag
Most csatlakoztam a klubhoz
Élek és élni hagyok.
-
addikt
-
Akve
tag
Köszi, most szerelembe estem
Élek és élni hagyok.
-
kezdő
senior tag
Látom nem rég volt téma, hogy hol érdemes vásárolni,de megegyezés nemigen született.
Én is keresném a legolcsóbb helyet ahol Apple garanciával (itt olvastam, hogy Vip-phone nem ilyennel adja?!) 27%-os áfás számlával, EU töltővel árulják a 16GB-os wifis Airt.
Nettó 100 ezer nekem is jól jönne, akkor 1 év alatt leírható a kicsike
Privátban is jöhetne link, ha nem akartok publikusan reklámozgatni.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
-
tomi5244
őstag
Ha már boltokról és árakról volt szó a héten akkor érdemes megfontolni az e-digitál ajánlatát. 132e- ért és 0% THM-el igencsak jó vétel. Ha nem kéne félretennem monitorra akkor komolyan elgondolkoznék az iPad4 ről való cserén.
-
csab2
veterán
Asztali windows-os Safari alapból szinkronizálja a könyvjelzőket, jelszavakat az iPad-es Safarival, vagy erre csak a mac-es Safari képes?
Asztali Chrome-ra van egy bővítmény, ami frankón leszinkronizálja a könyvjelzőket az iPad-es Safarira, de mostanában valamiért megkétszerezi, háromszorozza, négyszerezi a könyvjelzőket.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Az Opera Coast-nál ezt írja az App Store: iCloud sync fixes. Lehet, hogy én vagyok a béna, de nekem nem szinkronizál semmit.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Bekapcsoltam az iPad és a PC közötti wifi szinkronizációt. Az iPaden a beállítások között több PC is szerepel, mint lehetséges szinkronizálási eszköz. Hogyan lehet ezeket törölni?
-
csab2
veterán
Döbbenet, hogy a windowsos Safari nem szinkronizál le semmit az iCloud-ból! Nem is fejleszti az Apple. Gondolom, úgy vannak vele, hogy akinek kell az vegyen Macet.
-
tomi5244
őstag
Painthez hasonló, egyszerű rajzolóprogramot tudnátok ajánlani? Vagy olyan appot amivel egy skicc szerű laikus szakrajzot tudnék összedobni.
Egy laposvasból álló kábel elvezetőt kell terveznem. Na jó csak szemléltetnem, hogy hol kéne hegeszteni, fúrni stb.
-
csab2
veterán
Az asztali Chrome böngészőre van egy iCloud nevű bővítmény, ami szépen leszinkronizálja a chrome-os könyvjelzőket az iPad-es Safari-ra. Eddig ez szépen működött. Néhány napja megkergült: az iPades Safari-ban a kedvenceket (amik az asztali Chrome-ban a könyvjelzősáv könyvjelzői) megkettőzi, háromszorozza, négyszerezi.
A bővítményt már leszedtem, újratelepítettem. A hiba megmaradt. Nincs valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj, mert már az agyamra megy, hogy iPad-en állandóan törölhetem a megtöbbszöröződött kedvenc könyvjelzőket.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
vans?
őstag
[link] vigyazat, uzemidos kep :-) vegig ment a kijelzo, kb. 45 % - os fenyerossegen, Safari, iBooks, gmail es Facebook. Nagyon rendben van.
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
Djatis
senior tag
Üdv uraim!
Beléptem én is a klubba!
Remélem jól fog működni a kütyü bár tegnap este mikor elhoztam már adódott megoldani való probléma, de sikerült!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
törölt tag
Sziasztok.
Van az enyém hátán egy fólia. Nem szokványos, amolyan kicsit gumi hatása van. Leteszem valahová, nem is csúszik. Nem tudjátok, hol lehet beszerezni, illetve mi a neve? Rendelnék egy tartalékot mert nagyon tetszik, így nincs szükségem Smart cover-ra, és nem karcolódik mégsem.
Erről van szó:
-
Citation
újonc
válasz tomi5244 #4062 üzenetére
Hajajajajajajjjj Edigital meg a 0%
Én próbáltam kétszer is. Volt, hogy havi 23ezerre nem adtak semmit, s volt hogy poénból már lemetem 4600-as törlesztőre, s úgy is elküldtek a píííbe.
A probléma hol is volt? Az utolsó esetben már volt spanom a banknál, aki várta a beérkező hiteligényt De nini, az be sem érkezett
Edigital arra gondolt, hogy úgy is jól bele vagyok pörögve a termékbe, meg nem is drága, hát jól megveszem azt így is, úgy is. Igaza is lett, bár nem náluk vettem meg, s azóta kerülöm is őket. -
csab2
veterán
Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak az Extreme Digitallal.
-
csab2
veterán
-
törölt tag
A kettő teljesen más funkció, az egyikkel a posztot szerkesztheted a másikkal csupán megoszthatod a posztot.
-
csab2
veterán
válasz Szabikaa20 #4098 üzenetére
Nálam is frissítés után volt ilyen kis ideig.
Egyébként nem értem, hogy miért nem egyforma a dizájnja a két ablaknak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest