Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz univerzita #4200 üzenetére
írtam...
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
csab2
veterán
válasz vadászcsiga #4197 üzenetére
Persze. Csak 99%-ban mégis warezre használják.
De szerintem fejezzük be, mert ez itt off.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
creesy360
újonc
[link]
Hali!
Ezt a fent linkelt tokot használja valaki, mi a vélemény? -
-
ZoliBen
tag
Hali! Megjött az ipadem, nagyon tetszik egyelőre Az egyetlen dolog, ami nem annyira szimpatikus benne, hogy a hangszórók egy oldalon vannak.
Néha szomorú az ember, de néha NEM!
-
creesy360
újonc
válasz Szabikaa20 #4204 üzenetére
de legalább véd is
-
veterán
válasz creesy360 #4206 üzenetére
Jól néz ki nagyon az a Thule tok, különösen a kék; erősen szemeztem vele anno, biztos jól véd. Szabikaa20-nak igaza van, hogy piszok nehéz, az enyém 200 gramm és annak is érzed a súlyát, ezért sokszor leveszem, az meg nem tesz jót neki hosszútávon és nem olcsók ezek a tokok.
-
csab2
veterán
Az iPaddel kapcsolatban folyamatosan tokmizériában szenvedek. Nem szeretem a tokokat (telefonra évek óta nem teszek), mert vastagítja és nehezíti az iPadet. Ugyanakkor hordozáskor azért ajánlott. Ezért hol ilyen tokban hordom, hol olyanban. Most például azért, hogy használat közben ne legyen vastagabb és nehezebb, olyan tokban hordom az iPadet, ami használat közben nincs rajta. Amikor pedig utazom, ezen kívül még egy zipzáras tokban is benne csücsül.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
nofi
addikt
Három hete használom az Air-t, pár mondatban összefoglalnám a tapasztalataimat. Első tabletem, tehát ennek megfelelően olvasni
- Súly, méret: Tökéletes. Egyszerűen bámulatos mennyivel könnyebb haverom iPad 3-masától. Nagyon kényelmes, egyedül talán a fülhallgató kábele zavar bele néha az összképbe. Én speciel nem oda tenném a jack dugót, hanem az iPhone-hoz hasonlóan "alulra".
- Használat. Nagyon tetszik, hogy iPadnél minimalizálták a Home gomb használatot. többujjas appváltás, többujjas appbezárás is nagyon jól jön és hamar ráérez az ember. Suhintásos gépeléssel voltak fenntartásaim, de tényleg tökéletesen használható.
- Rengeteg app van és jó látni, hogy a telefonon használt, megszokott kedvenc programjaim iPad felülete szintén mennyire igényes, jól használható, sok esetben még további funkciókkal is bővült.
- Fantasztikus az akkuidő. Papiron persze a pl. a Nexus is hasonlóan jól muzsikál. Múltkor végig Hearthstoneoztam egy délelőttöt és kb. ugyanannyit merült a mellettem ülő kollégám Nexusa is, pedig ő csak böngészett.
Negatívumok, hibák amiket tapasztaltam:
- Tudom nem erre van, de a hangszórók szólhatnának talán jobban.
- Pár alkalmazás érdekesen viselkedik azért, de ezt azért nem írnám az pusztán az iPad számlájára. Nem tudom pl. miként fejlesztették az AutoCAD 360-at, ha a jelenlegi csúcsmodellen is "out of memory" üzenettel fogad dwg megnyitásakor.
- Párszor csak komoly küzdelmek árán sikerült alkalmazásokat syncelnem iCloudon keresztül.
- Telefonon még nem volt feltűnő, de egy retinás tableten ordít, ha nem fullHDben fut egy YouTube videó. Wi-Fin vagyok, de állítom, hogy csak 720p-ben játszik le, hiába érhető és magasabb felbontás is. Nagyon jól jönne egy beállítás, főleg, hogy a 4G is már erre van kihegyezve.Xbox GT: nozsolt
-
-
spawn21
veterán
Nem tudom, nekem van belebújós, smart cover, és egy nem tudom milyen nevű,ami teljesen védi.
Anno ipad4-nél tudtam venni egy ozaki slim y tokot. Az a legjobb. Most is olyat fogok rendelni, mert baromi minőségi, nem teszi vastaggá, és rohadt kényelmes használni vele.
s24U+15p
-
creesy360
újonc
Mivel egyenlőre nem tudom eldönteni mi lenne a megfelelő, rendeltem egy ilyen "viszonylag olcsóbbat", de mivel minden ami Apple-hez van az nem túl olcsó remélem beválik.
Majd meglátjuk.
[link][ Szerkesztve ]
-
Gudy
tag
Én ezt használom , elegáns, bőr és jól megáll az asztalon tartóként.
[Belkin] -
Szabikaa20
őstag
válasz creesy360 #4214 üzenetére
Ilyennel jobban jártál volna... negyed áron van 2het alatt itt van...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
teguran
tag
ipad mini uj verzioban mi varhato, tippek?
vagy ti mit ujitanatok? -
nofi
addikt
válasz teguran #4221 üzenetére
Szerintem ősszel jelenthetik be. Biztosan megkapja az ujjlenyomat-olvasót, esetleg valamivel jobb kamerát és processzort is szoktak újítani modellenként.
Hardverileg nem számítok semmi extrára, szoftveres újításokat várok igazán.Én mit újítanék?
Eltörölném a 16-os modelleket és iPadnél az induló modell 32-es lenne, természetesen a 16-os árában. (Ilyen tuti nem lesz )
Memóriabővítést szokták még felhozni, de szerintem a jelenlegi is elegendő lehet további optimalizálással.Xbox GT: nozsolt
-
Szabikaa20
őstag
Több memória(RAM),ujlenyomat olvasó,A8 as proci vagy hasonló,kisebb akksi nagyobb üzemidövel,iOS8...Sofware es újitasok szinten...
En mit újítanék?... Több memória..esetleg SD kártya,ujjlenyomat olvasó,nagyobb akksi nagyobb üzemidövel,progi letöltésekor ne kelljen mindig beírni az apple id-t,legalább 8mgpx-el fényképezögép vakuval,olcsóbb ár...Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
nofi
addikt
válasz Szabikaa20 #4223 üzenetére
progi letöltésekor ne kelljen mindig beírni az apple id-t
touch ID-val nem kell majdXbox GT: nozsolt
-
vadászcsiga
félisten
Én egy dologgal állnék ki keynote-ra: mostantol szabad a downgrade, újra aláírják az összes ios-t
-
ZoliBen
tag
válasz vadászcsiga #4217 üzenetére
Tudom, hogy egy oldalon voltak, csak a Nexus 10 megoldása sokkal szimpatikusabb.
Néha szomorú az ember, de néha NEM!
-
univerzita
addikt
Szeretnék ajánlani jó oldalt ahol sámtalan Apple kiegésítö, játék, aplikácio teszt és értékelés.Szerintem nagyon jó, igaz angolul van de a Chrome-fordít. A neve: www.imore.com. Ízelítö egy video teszt: http://www.imore.com/best-ipad-air-keyboard-case-zagg-logitech-belkin
-
Gadgetfan_
senior tag
Valószínű: ujjlenyomatolvasó, iOS8, új kamera (8Mpxl?),
Ami ütős lenne: iOS8 osztott képernyő funkcióval és jobb stylus használattal , ujjlenyomatolvasó, +1 giga RAM, az 5s kamerája vakuval, 32GB-os alapmodell alapáron,
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
HardRic
addikt
-
-
Szabikaa20
őstag
Én is 90%-ban állítva használom...
-
veterán
válasz vadászcsiga #4234 üzenetére
Legyen rajta 3 db hangszóró és az orientációnak megfelelő 2 szóljon? Felőlem akár...
@Szabikaa20: én kb. 99,9%-ban fektetve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én elég keményen nyúzom a vasat de a frissítések óta semmi low memory nem volt, véleményem szerint az osztott képernyő nem fog igényelni jóval több ramot, nyílván úgy optimalizálják, ill. Ez nem android hogy 3GB kellene bele. Valamint azt is kizártnak tartom hogy 3GB rammal jönne a kövi verzió, talán az Air 2GB-al jön, de akkor magukat hazudtolta meg a cég, hogy az első Air-be nem annyit tettek alapból.
-
Süvi
őstag
Felmásoltam nehány képet az iTunes-ban a készülékre. A problémám az, hogy az iPhoto és a Fotók alkalmazásban is össze vissza jelennek meg a képek. Az iPhoto-ban megtaláltam, hogy lehet a legregebbit előre tenni, de valahogy így sem jó. Hogyan lehetne beállítani, hogy fájlnev szerint rendezze vagy tényleg időrend szerint? Hogyan tudja a wifis készülék a képeket rátenni a térképre, ha nincs benne GPS?
Köszönöm -
vadászcsiga
félisten
Nem olyan rossz ez a ram ami az Air-ben van. Letöltöttem a McTube-ot, YouTube-bal váltogatva hasonlítottam össze az 1080p videókat, amikor meguntam megnyitottam újra a safarit amiben egy tab volt megnyitva de nem töltötte újra pedig meg voltam győződve hogy így lesz.
-
oba
addikt
válasz #99546112 #4244 üzenetére
"de akkor magukat hazudtolta meg a cég, hogy az első Air-be nem annyit tettek alapból."
és sosem hallottad még keynoteon hogy twice as fast vagy twice as more vagy ilyesmi? nem rakhatnak bele mindent egyszerre, akkor mi maradna a következő évre?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Szabikaa20
őstag
Most olvastam hogy repülö üzemmodban 2x olyan gyorsan tölt az air?
-
HardRic
addikt
Magyar iTunes acc-ról lehet amerikaira pénzt küldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest