Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
8.1 beta1 megjelent. Amint találok működő linket kipróbálom
-
hj.jani95
aktív tag
Nektek is kilép a naptár alkalmazás magától ha akartok egy eseményt szerkeszteni? Csináltam egy eseményt ami kb egy hetes de nem engedi szerkeszteni mert mindig kilép
Kis Pál vagyok, na hali!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #5955 üzenetére
Elég sok jó dolgot hozott be és remélem minden Safari és 4-5 ujjas bugot javítani fog
Én nem szoktam bétázni, de ha nálad fent lesz, akkor megosztatod majd a tapasztalatokat
hj.jani95:
Nálam jó 8.0.2 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Darda Csabi
tag
A következő generációs ipadekben mennyire valószínű a Touch ID? Mikorra várható a bemutatása?
-
törölt tag
Igen valőazínű a touch ID sz új ipadeken. Elvileg most október elején jelentik be kb egy újabb keynote-on. Remélem az már nem fog akadni xD (mármint a stream-es bejelentés)
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
-
KZP
őstag
válasz vadászcsiga #5961 üzenetére
Én most végeztem a felrakásával, egyelőre semmi extrát nem látok, de még nem is nagyon nyomkodtam, mert dolgozni is kell néha.
-
Hofeher
aktív tag
Honnan lehet tudni hogy a 3 verzió közül melyik jó nekem t-mobil mobilnetes 64 GB verzió
Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
Hofeher
aktív tag
válasz vadászcsiga #5964 üzenetére
Köszi a1475 miért nincs benn ez az infók közt azt nem tudom
Szinte állandóan tóban van a kis lapos
[ Szerkesztve ]
Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
plus44
veterán
válasz vadászcsiga #5967 üzenetére
Ha van, akkor mindenképp kell neki a béta.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
KZP
őstag
válasz vadászcsiga #5967 üzenetére
Én délután a legutolsó hivatalos iTunes-szal tettem fel. Talán 11.4? Kb. másfél hete tettem fel azt az iTunes-t.
Először nyomtam egy teljes visszaállítást az iPad-en, mert nem akartam még a 8.0.2-t is letölteni, utána pedig beállítottam új iPad-ként, majd shift+frissítéssel betallóztam neki a letöltött bétát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mivel még béta szerintem nem kell emglepődni ezen. Valamit javítottak ez biztos, ami még nem szemmel látható, a további bétákkal majd lesznek javítások még tuti, de mire megjelenik a végleges 8.1 azért az még odébb van.
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #5970 üzenetére
Van egy érzésem, hogy a Safari ilyen szar lesz egészen addig míg nem jön az IOS9 2 giga rammal.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #5974 üzenetére
Igazából Safarin kívül más bug nem igazán van, nem? Azt meg azért elég könnyen ki lehet váltani, van rá elég sok alternatíva.
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #5977 üzenetére
Annak igen örülnék ha apple bácsi engedné kiválasztani az alapértelmezett böngészőt. Ha az iCab amit erdőke emleget mindig tudni fogja kezelni a 1Password-ot akkor átlépek arra. Addig nem veszem meg. Még a Mercury sem tudja sajna.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #5981 üzenetére
Millió+1 beállítási lehetőség van benne, mondjuk ez nem biztos hogy mindig pozitív, én szerintem Safari API-t használ, csak kicsit javítva, mert ez ugye nem crashel meg ilyenek és baromi gyors és hajlandó benntartani a memóriában a megnyitott lapokat is. Mit értesz azalatt, hogy nagyítani sem lehet?
-
erdoke
titán
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #5983 üzenetére
-
plus44
veterán
Ugye a garanciáztatáshoz nem kell a készüléken kívül semmi a T-mobnak, igaz?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
legiaap
félisten
Na október 20-án jön a 8.1. Remélem kajak jó lesz.
-
vans?
őstag
válasz vadászcsiga #5989 üzenetére
Nalam is, plusz a gesztusos bezaras sem mukodik sokszor.
hábm bábm
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #5989 üzenetére
Már mondtam hogy beta !1!, majd idővel minden javul...
-
Süvi
őstag
Egy ilyen fólián gondolkozok. Van esetleg valakinek tapasztalata Tempered Glass fóliákkal?
Köszönöm
-
legiaap
félisten
A wifis baj engem is elért 8.0.2-t használva. Felcsatlakozik, de nem tölti be az oldalakot. Repülőbe kell tennem majd vissza az helyre hozza. Ugyanezt tapasztalom 5S-en is. Napi szinten 3-4-szer eljátszák.
Másik hiba amit találtam, hogy írtam a hsz-t itt, majd select all és mondom copy-ra rámnyomok (hosszú hsz-nél elengedhetetlen, ha neadjisten újratöltené az oldalt) de nem jött elő a copy-s fekete buborék. Safari bezár majd újranyit oldotta meg.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
Komolyan nem értem mit értetlenkedsz. 8.0-nál is ez volt. Minden újabb bétánál további javítások vannak, ez mindig is így volt. Ha nem így lenne már most kiadhatnák.. Majd meglátod, nyílván nem adnak ki szarabbat. A béták hibái adottak hisz benne van a nevében is: BÉTA. Tartós használatra nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A 8.1-ről van szó épp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest