Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #6750 üzenetére
De iTunes-ban
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #6751 üzenetére
Azaz?Fogalmam sincs ez hogyan müködik,mert amióta megvettem talán újkorában 2x volt PC hez csatlakoztatva...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #6752 üzenetére
Rádugod, iTunes-ban update gombra nyomsz es hatradölsz
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #6753 üzenetére
Csak ennyi? Felkell lenni töltve? mert épp töltöm es csak 29%-on van...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #6749 üzenetére
Az a vicces, hogy én ezzel még nem találkoztam korábban gépen, vagy csak nem emlékszem.
És ez ellen nem lehet valamit csinálni? Mert nem akar megjavulni valamiért.
-
KZP
őstag
válasz Szabikaa20 #6758 üzenetére
Mindkettő elérhető.
-
coys
csendes tag
Sziasztok,
iPad Air 2-höz lehet használni az Ozaki - O!coat Slim tokot?
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #6758 üzenetére
Ha meg vagy elégedve ne frissíts.
-
KZP
őstag
válasz vadászcsiga #6761 üzenetére
Pedig egyáltalán nem rossz a 8.1.1!
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #6761 üzenetére
Még egyenlöre nem frissittettem...annyira rossz?
-
veterán
válasz Szabikaa20 #6764 üzenetére
Nem rossz a 8.1.1, a 7.1.2 se volt rossz.
8.1.1:
Jobbnak látom az üzemidőt 8-ban.
Safariban engem zavar, hogy eltűnik a menü sor.
Ez is újratölti az oldalakat, de kevésbé gáz módon, azaz pl. egy hozzászólás kisebb eséllyel száll el.
Van Családi megosztás, amit majdnem használtam is.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #6764 üzenetére
Nem rosszabb de ha meg vagy elégedve felesleges bolygatni mert nincs visszaút
-
Speccy
senior tag
Én pont a múlt héten vettem egy Air 2-t és egy ilyen tokot, a hátsó kamera nem teljesen illeszkedik hozzá KÉP (engem nem zavar, nem fényképezek vele), de amúgy végül is oké a tok.
Szerk : vagy lehet hogy direkt ilyen? Csináltam egy képet, és semmi takarás nincs.
[ Szerkesztve ]
There is hope!
-
vans?
őstag
Sokat javultak az animaciok meg a gyorsasag 8.1.1. alatt, a stabilitast meg nem tudom.
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz vadászcsiga #6772 üzenetére
Az van meg, plusz kozben megint elkezdte, hogy nem mukodik az otujjas pinch.
hábm bábm
-
vans?
őstag
válasz vadászcsiga #6774 üzenetére
Azt sem mondhatnam... De az inkabb a Facebook hibaja, nem a tablete.
hábm bábm
-
lajbi101
tag
valaki megnézné nekem aki frisitett 8.1 re hogy tényleg tud a siri magyarul?
-
lajbi101
tag
válasz siemenss65 #6779 üzenetére
innen gondoltam:
[link] -
lajbi101
tag
válasz vadászcsiga #6781 üzenetére
Köszönöm.... örömtől elsiklottam felette
-
törölt tag
Mi van akkor ha jópár appot nyitva hagyok és nem zárok be? Pl játék, appok stb. Jobban merül pl akkor amikor használom ill. Akkor amikor nem használom?! Van-e valami hátránya?
-
ZoliBen
tag
Hali!
Van valakinek ötlete, hogy IOS 8.1-re update-elés után miért crashel ki folyton az OpenVPN valamint a Mango IRC chat?
Néha szomorú az ember, de néha NEM!
-
törölt tag
Tesztként kipróbáltam hogy nem zárok be vagy 8 alkalmazást és mennyit merül este amikor hozzá se nyúlok a telóhoz. 10%-ot merült! Szóval csak érdemes bezárogatni, mert ha be van zárva minden max 1%-ot merül egy este alatt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz #99546112 #6786 üzenetére
Ez butaság. Mióta megvettem nem zártam be egy alkalmazást sem és láthatod milyen üzemidőim vannak...
Valamilyen alkalmazás végig ébren tartotta, ami merítette, lehet beragadt, vagy pl. vagy pl értesítések jöttek és azok bekapcsolgatták a kijelzőt ha nem volt dnd bekapcsolva.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #6788 üzenetére
Nem tudom, de az iPad kb. 0-1%-ot merül este, ha nincs feldugva, mobil meg max 1-2%-ot.... Tehát kétlem ezt is.
-
törölt tag
Én is meglepődtem, na most 100%-on van, elindítok pár appot és meglátjuk mennyit merül ma. De nemhiszem hogy nyitva tartott volna valamit ill. értesítés sem jött. A mobilhálózat miatt egy dekát se szokott nekem merülni! Mindenesetre első körben csalódás, azthittem igazak az állítások, hogy íg sem merül. Amit nyitva tartok: instagram, időjárás app, appstore, feedly, kontaktok, üzenetek, mail (alap alkalmazás) ébresztő ennyi. Ezektől nemhiszem hogy 10%-ot kellett volna merülnie este, ha valóban nem meríti a készüléket mert kikapcsolja.
ui: ütemezett nezavarjanak be van kapcsolva. (tegnap találtam meg hogy ilyen is van, én meg mindig manuálisan kapcsolgattam )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha bezárok mindent akkor 1%-ot merül max mint mondtam, de alkalmazásokkal 10% megvolt :/, most meglátjuk mit alkot megint majd.
-
törölt tag
Na mostviszont nem igazán merült, akkor nem tudom, hogy az este folyamán mitől merült, még egy harmadik tesztet csinálok iphone-on.
Más. Ki tud ajánlani olyan tokot air-hez, amiből nem nehéz kivenni, ha anélkül szeretném használni? Ebayről anno még tavaly rendeltem egyet, de beletenni nem lehetett, max ha sikerült is volna kb feszítővassal tudtam volna kiszedni. Tehát smart case kellene ami az egészet fedné. Ha valakinek van ilyen és linket is tudna adni azt megköszönném!
iPhone tokot is szeretnék valami normálisat, mert amit a telekomnál vettem átlátszó vacak annyira sz*r a fogása, valami műbőr szerűt szeretnék, bár az átlátszót jobban preferálnam, nemtudom, hogy mindegyik átlátszó ennyire rossz fogású.Köszi!!!
-
lajbi101
tag
Sziasztok. Ipad air 2 ről nincs még mobilarena teszt?
-
vadászcsiga
félisten
Néha fórumozás (nem írás) közben ledobom az airt a kanapera, megjelenik a gépelés visszavonása ablak, ha a visszavonásra nyomok 10-ből 10x be is zárja a safarit
Mi lett ebből a böngészőből?! Jobs forog a sírjában : ([ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest