Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5 Pro teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Üdv mindenkinek!
Ipad mini retinát lecserélve, egy újdonsült air tulajakent, lehet, hogy feltűnök párszor eme topicban.
Így hát beköszönök!
Csá!
-
крокодил
tag
Köszönök mindent. Arrivederci!
-
ZoliBen
tag
Valaki nem akar mostanság 32 gigás Air-t venni?
Néha szomorú az ember, de néha NEM!
-
ZoliBen
tag
-
őstag
Sziasztok.
Ma meglepődve tapasztaltam, hogy az 5s-emen bejövő GSM hívásom az iPad-omon is csörög és ott felvéve tökéletesen tudtam beszélni...
Erről a funkcióról nem tudtam. ez hogy működik? Neten kell lenni nyilván mind2 eszköznek (vagy közös wifin?), minden kontakt bejövőjét ilyenkor fel lehet venni az ipad-en vagy csak FT, vagy favorite.okat?
(Alapból a galaxy S6-omat használom telefonnak, hétvégén csak az 5S-t,lehet ezért csak új dolog ez nekem és régóta van ez a funkció)Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
ok,köszi
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! Egy iPad air és egy galaxy tab t700 vásárlása között gondolkozok. Nagyon az Air felé húzok, de pár dolgot szeretnék kérdezni mert még nem volt ios-em. Angol SZTAKI szótár elérhető -e rá, ill. Vmilyen angol nyelvtanito program? B1 szinttől kellene. Vannak különböző zeneszerkeszto szoftvereim, amiket csak jb rendszerre vagy gyarira is fel lehet telepíteni? Egy rendszer downgrade-elhető? BlackBerry telefonokkal hogy működik együtt? Köszi szépen előre is a válaszokat.
-
Geri1985
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon gondolkozom egy ipad vásárlásán, viszont mindig is androidos voltam (vagyok). Gondolom a 64 gigasat ajánljátok majd de 16 giga mire lesz elég?
Milyen filmezni 4:3-as képarányon, jelenleg 16:9es tabletem van. Főleg médiás tartalomfogyasztásra használok tabletet.
Az ipad mini 2-t vagy az air 1-et ajanljátok?
Illetve egy nagyon fontos momentum. Androidos adataimat könnyen át tudom helyezni ios-re?
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
-
BoC1ka
senior tag
válasz Geri1985 #7718 üzenetére
Ha tobbnyire otthon hasznalod, air..ha hurcolod sokat inkabb mini. Nekem volt mindketto, most air van de nem mennek vissza...habar en csak otthon hasznalom. 16 van nekem, de en nem filmezek rajta es elferek. 2 3 nagyobb helyigenyu jatek van rajta zene nincs...ha filmezni is akarsz akk 16 ugrott. Max usb-t veszel utolag, vannak eleg faszak. 4-3 at szerintem ki tudod probalni jelenlegi tabodon is, csak beallitas kerdese..amugy nem csak filmezel egy tabon es minden masra a 4-3 fenyevekkel jobb mint a 16-9...
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
hj.jani95
aktív tag
Sziasztok! Ha lassúnak érzem az ipadet akkor gyári visszaállítás után hogy állítsam be, hogy a volt alkalmazásaimat az adatokkal együtt tudjam ujra használni ?
Kis Pál vagyok, na hali!
-
bferenc
tag
válasz hj.jani95 #7721 üzenetére
Hát vagy csinálsz iTunes egy gépi kézi mentést, vagy iCloud mentest, aminél csak arra figyelj hogy vannak olyan alkalmazások amelyek nem szinkronizálnak vele. Én az iCloud mentést javaslom, de egy biztos kézi mentést csinálhatsz az iPadról
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
bferenc
tag
válasz hj.jani95 #7723 üzenetére
Hát én általában úgy szoktam, iCloud mentésből állítsa vissza. De múltkor megszívtam és az NBA 2k16 mentésemet nem rakta vissza. Ezért mikor kész lett az iCloud mentésből visszaállt rendszer, fogtam és géppel visszaállítottam kézzel a mentést. Hogy ahogy jól esik, az a lényeg legyen egy kézi mentésed. :-)
Ha mindent visszarakk neked ami fontos iCloud mentésből, akkor abból lesz a lehető legtisztább rendszer, úgy hogy megmaradjon azért az összes beállításod.
[ Szerkesztve ]
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
Skorpio.59
aktív tag
Sziasztok! Nem rég frissítettem 9.1 re és azóta nem jelzi az ipad a bejövő telefonhívást.Hívást sem tudok indítani róla. Mi lehet a gond?
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz Skorpio.59 #7726 üzenetére
Köszi már meg van.....
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
Szabikaa20
őstag
válasz Skorpio.59 #7726 üzenetére
Frissíts 9.2-re...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Az airra érdemes felrakni a 9.2-es ios-t?
És ennél egyszerűen nem tudom sehogyse leállítani a fríssitést... Mindig feldobálja az ablakot. Pedig elvileg már letíltottam.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
danilla
őstag
válasz 7Heads Drago #7729 üzenetére
9.2-t és igen érdemes.
-
bence9403
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Air-t és filmeket szeretnék rátenni. Laptopról gondoltam, hogy áthúzom a filmet, viszont azt írja, hogy nem támogatott a fájl. Ilyenkor mi a teendő? Valaki tud ajánlani egy konvertáló programot, vagy, hogy álljak neki a dolognak egyáltalán?
Köszönöm! -
atees
őstag
Tudnátok ajánlani egy jó üvegfóliát?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
hj.jani95
aktív tag
Tudom hogy elsőre hülye kérdésnek hangzik, de nem tud valaki olyan billentyűzetes tokot vagy billentyűzetet ami ugye ipadhoz jó és van benne mondjuk egy kártya olvasó ? Mert amúgy megvalósítható lenne ha már alapból is lehet ilyen kiegészítőt kapni amit lightningon csatlakozik egy kártya olvasó splot (vagy minek hívják) és hátha van olyan kreatív aki ezt megvalósította és beépítette egy ilyen billentyűzetes tokba. Kerestem ilyet de nem nagyon találtam de hátha valaki mégis talált ilyet
Kis Pál vagyok, na hali!
-
őstag
válasz hj.jani95 #7739 üzenetére
USB pendrive apple termékekhez. "akciós áron"..
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Süvi
őstag
válasz Maxximus #7741 üzenetére
Nekem van egy ilyenem. Akciós áron sikerült kifogni. 9 e Ft volt. Nagyon jó.
PhotoFast MemoriesCable 32GB (USB 3.0) -
Süvi
őstag
válasz vadászcsiga #7743 üzenetére
Mire nem?
- Munkám miatt sokszor tartok előadást tabletről. Van olyan helyzet, amikor nincs wifi, nem tudok, nem akarok más gépre csatlakozni, odadom a pendrive-ot, ráveszem az előadást, filmet, zenét, bármit és játszom le.
- telefonunk csak 16Gb, sokat videózunk nyaralás alatt, mielőtt betelne a memória 3-5 perc alatt csinálok egy mentést átveszem és van ismét szabad hely. (nyilván jobb telóba a 64 GB, de már megvolt a penya, ezért is döntöttem, hogy nem veszek nagyobbat, majd a 7s-ből )
- fényképet, videót kölcsön kell adni (máris, de azonnal) nincs wifi, ráveszem a penyára és már adom is oda.
-stb.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz univerzita #7745 üzenetére
ki fogom próbálni
-
vadászcsiga
félisten
Nem rossz. Én maradok az androidos telefonnál. 300ft-os OTG kábel meg a fiókból egy pendrive és mehet is tovább a fotózás
Komolyra fordítva a szót, jobban belegondolva elképesztő ez az apple ökoszisztéma. Van egy cég aki az elegancia mögé bújva lekorlátozza az eszközét, és tálal hozzá közönséget akik hajlandóak kifizetni 10-20x-os összeget egy pici kábelért hogy a méregdrágán vásárolt keszulekuk ne teljen be, vagy van a másik opció hogy megveszi a lekorlátozott készüléket dupla áron.
Nem kifejezetten neked szol, csak filozok. Arra költöd a pénzed amire akarod.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz vadászcsiga #7747 üzenetére
Igen,mert az "átlag embert " célozza meg aki nem szeret/akar pepecselni,utánaolvasni mit, hogyan. Működjön,egyszerűen és kész. Inkább fizet. Erről szól a nyugati társadalom ahol a fizetésekhez mérten nem is olyan húzós az apple. Ha itthon 50.000 ft lenne egy 16GB-os i6s,az sok lenne ? Na ugye?
Mi itt kelet Eu-ban a futottak még kategória vagyunk,nem célközönség..ez van. Kint az USA-ban basszus az emberek 70%-nál i5-től i6s-ig telefonok vannak az embereknél. 10% samsung,20% Kínai meg egyéb.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz vadászcsiga #7747 üzenetére
Igen, ha nem 10 e Ft lett volna, biztosan nem veszem meg, de valahol egy sima 32-es pendrive ennyi (vagyis annyiért is lehet kapni, ebayból cég nem tud elszámolni)
Az Apple a biztonságért és a felhasználói élményért, optimalizáltságért teszi ezt a felhasználók javára.
Ja és a PROFIT-ért.Maxximus: Pont tegnap számolgattam ezt én is. És hazánkban az iphone státusz szimbólum sok ember szemében.
Egy ismerősöm mondta, hogy rendel ebayból Iphone-t. Mondtam, hogy lehet, hogy ilyet kapsz
Válasz: Nem baj, de legalább olyan mint az Iphone[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tőle vetted?
Én is pályáztam rá...csak elkéstem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest