Új hozzászólás Aktív témák

  • #10691584

    törölt tag

    válasz Synthwave #4197 üzenetére

    Majdnem stimmel. Tudod ott van a kutya elásva, hogy akkora az arcod és olyan rendszerességgel prezentálod, hogy lehetsz te akármilyen jó player ebben az egy (többiben nem tudom) játékban, de ez az egomán önfényezés fullasztó és irritáló, főleg, amikor azt látom, hogy ilyen csigakuckó szintű playerek ellen aratott győzelmeidet linkelgeted (ez csak egy példa volt, mielőtt belekötsz) A szándékos elértésekről, maró gúnyról és kifigurázásról majdnem elfeledkeztem, talán mert már némileg hozzászoktam, de az is hozzátartozik a repertoárhoz.

    Magyarul: A felhalmozódott tudás dícséretes, de az "emberi" oldal taszító. Példának okádék: felhoztál egy olyan "beszélgetést" amikor még emlékeim szerint egyáltalán nem ismertelek (innen meg végképp nem) és amit valamelyik nickeddel folytattam a megszámlálhatatlanból, ami talán már több, mint egy éve is történhetett, majd miután akkor megjegyeztem a rail sebzés infót, nem hoztam föl többé (de javíts ki, imádok tévedni) Nekem semmi bajom azzal, ha valaki jobb nálam, ha győz, sok ilyen van, akiket tisztelek is, úgyhogy felőlem 52-őt is nyerhetnél az 50-ből, ha jólesik. Azon kevesek, akik ismernek, tudják, hogy készséggel örülök mások sikereinek és ha annyira "frusztrálna" ez a win/loss szitu, amit felhoztál, akkor valszeg az állandó nyerésre (de legalábbis nyerni akarásra) mennék rá a magam szintjén, nem pedig a játékélményre, mint ahogy teszem veled ellentétben. Amikor azonban látom nap mint nap, ahogy önfeledten vidulsz egy egy csapat full noobon aratott győzelmeden, ami szerintem roppant szánalmas, akkor csak úgy tudom megélni, ahogy minden esetben mikor öntömjénező/önfényező/egomán (igen) embereket látok, akiktől kifordul a belem és/vagy röhögőgörcsöt kapok, hangulattól és napszaktól függően. Szánom-bánom, de ezen sajnos még az a tény sem változtat, hogy te elég jól aprítod a népet egy 14+ éves játék némileg felújított változatában, ráadásul túl vén vagyok ahhoz, hogy megváltozzam idegenek kedvéért. Ennyi a történet, nem nagy varázslat, nincs semmi misztikum.

    Ha az ellenkezőjét látnám, vagyis abban az esetben, ha ugyanilyen jó player lennél, de normálisan adnád elő magad, én is ugyanilyen természetességgel adnám tiszteletem jelét (ahogy teszem is másokkal, legutóbb épp ma este) mint ahogy most az ellenkezőjét.

    Kb. ennyi. Nem várom el, hogy megértsd, bár valszeg úgysem nagyon mozgat, ismerve az általános attitűdödet.

Új hozzászólás Aktív témák