Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz #10691584 #4195 üzenetére

    Ja, 400-700+ skillrating-es szerverek (bár gondolom nem tudod, hogy az mi). Csak egy pár volt olyan, ami low-okkal volt tele. lol.

    Látom, nagyon frusztrál, ha valaki 50 meccsből nem veszít el 52-őt vagy a sok játszott játék után fejlődik valamicskét. :C

    De minek beszélek, hiszen emlékszem, hogy én voltam a "tudatlan egomán gyökér", amikor anno azt mondtam, hogy a Quad csak 3x sebzés a neve ellenére, nem 4x, meg QL-ben a rail 80-at sebez, nem 100-at - a barátságosnak induló chat-ből pedig néhány perc leforgása alatt "fölényeskedő paraszt" lettem, mert kijavítottam pár hibás info-dat és mertem egy csepp szarkazmushoz nyúlni, miután heveny személyeskedéssel nyakonöntve, szó szerint le lettem ugatva, hogy 10 éve játszol és te aztán tudod.

    lmao

    Érdekes módon még ezután sem kerestem a lehetőséget, hogy ahol csak lehet, beléd kössek - ellentétben veled. De látom, a feszkó az életed.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák