Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, kipróbáltam a DOOM Open Beta-t.
Az első GYÖNYÖRŰSÉG, hogy nem támogat 4:3-as képarányt.
A legalacsonyabb beállítás 1366 x 768, de nekem valamiért ilyen random 1280 x 720-ra lőtte be magát. Ami tök jó. Meg sok is. Lenne. Ha nem lógna ki a képből a HUD egy része. Meg ne lenne majdhogynem olvashatatlan a text, legyen az bárhol is.
A grafikát amennyire lehetett, visszavettem. Hozzá kell tenni, hogy ritka ostoba beállítások vannak. 3 legördülő menü meg két pipa kb.
A framerate BOTRÁNY. Egy Core i5-3470 + 8 GB DDR31600 CL9 + EVGA GTX 750 Ti SC 2 GB-tal, adott lehetőségekhez mérten szétbutítva. Na nem, mintha túl sokat lehetne állítgatni, de mégis egy olyan recés pixelhegy, hogy az valami mámorító. De legalább egy pixeleffekthegyes átláthatatlan káosz, és néha eléri a kb. 25 fps-t.
Aztán van még controls is; ennél BORZASZTÓBB (igen, nagy, félkövér betűvel) az az orbitális módon szájbarakott TONNÁNYI mouse lag. Komolyan, nem hittem el, hogy ez mi a sz**b*b**z*tt retkes **c*. Gyakorlatilag játszhatatlan.
Azt már csak félhangon említem, hogy a movement döglassú. Meg annyira advanced, mint egy faék. Az meg, hogy egy "aréna" shooterben loadoutok, meg EXP és szintek vannak, elég lmao. A fegyverek meg gyengék. Pláne a rocket launcher meg a super shotgun. Mondjuk a "sniper rifle" sem egy quados BFG..
ouch gg, "id"
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest