Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz potyiur #75651 üzenetére
Na én azzal úgy jártam, hogy a PS rá van kötve HDMI-vel a TV-re, onnan akartam vinni a hangot az erölködőbe, és RCA elosztón át a PC-t is rá akartam kötni. A végeredmény az lett, hogy majdnem fele olyan hangos a rendszer ha mindkét oldal "aktív", azaz be van kapcsolva a PC és a PS is, még ha hang csak az egyikről jön, akkor is. Így kihúztam a TV-t, elég jól szól az egyedül is, a hangrendszer meg csak a PC-re van kötve. Úgyhogy ha nem akarsz így járni, akkor vagy áldozz kicsit többet rá és keress olyan megoldást, ahol kiválaszthatod egy kapcsolóval, melyik jelforrás legyen aktív, vagy legyenek meg a kábeleid, amit néha átdugdosol. Szerintem. Illetve ha nem akarod hangosan hallgatni a dolgokat, ami egy-egy filmnél sajnos néha elengedhetetlen, olyan halk hangok vannak rajta alapból, akkor elegendő a sima elosztó is.
-
A`rpi
addikt
válasz MasterMark #75653 üzenetére
PC vonal bemenetét is használhatja,
de ez csak akkor működik ha a PC bekapcsolva van.Ha van AV kábele, akkor csak egy RCA > Jack átalakítóra lesz szüksége.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz MasterMark #75653 üzenetére
Áh, ennyit nem foglalkoztam vele. Látod, kiszedtem az elosztókat, felgöngyöltem a TV-erősítő rengeteget, nincs rá szükségem, amennyit én PS-en játszom, az bőven szólhat TV-ből is. Sőt, sokszor le is van némítva a TV, ha éjjel játszom esetleg, mert olyankor Párom alszik. Nincs bekapcsolva két dolog egyszerre. Sőt, ha már itt tartunk, RCA elosztó olcsón eladó. Na jó, vicceltem, nem adom el. Jó lehet még máskor...
-
Istuu15
senior tag
Üdv! Valakinek van tapasztalata a 4gamers sony bluetooth headsettel?
4000ft al elèg csábító mert most nem tudok többet szánni rá.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy (lehet,hogy buta) kérdésem.
A Ps3 szimpatizál az Ps One játékokkal?
Volt valaha egy Porsche Challenge nevű játék,és imádtam.
Most láttam valahol,talán a youtube-on,és érdekelne,hogy életre lehet e kelteni a 3-assal?
Köszi!Psn ID: Tdizsolt
-
Elims
veterán
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Adam_Shepard #75659 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Elims:
Már rá is nyomtam Vatyerán,1500huf,amint kipróbáltam jelzem Neked!
Psn ID: Tdizsolt
-
Tdizsolt
senior tag
Elhoztam a játékot,tökéletesen működik,viszont eltekintve a menütől és az intróktól,játék alatt a kép olyan,mint 77-ben a Pacman...
Ezzel lehet kezdeni valamit? Játékon belül nem találtam beállítási lehetőségeket. A tv-n lehet valamin módosítani? Mert így nem hozza a várt "fílinget"...
-
Elims
veterán
válasz bencus3 #75662 üzenetére
Szia!
Köszi! :-)
Akkor ki kell próbálnom más lemezzel is.Ha azzal sem jó akkor gép a ludas.TdiZsolt: Gyorsan letudtad a vételt. :-)
Vmivel jobb lesz rca-n+a beállításokban megtálod Rumkola ajánlását is.Az nekem is megvolt,de ugye fölöslegesen használtam volna.
Hirtelen nem emlékszem,hogy ps3-ban lehet e állítani a felbontást.Ha igen akkor azt is érdemes lenne lejjebb venni. -
Tdizsolt
senior tag
Szia!
Kipróbáltam a szűrőt,sajnos nem lett jobb. Viszont arra emlékszem,hogy van felbontás opció a gépen,de azt a beüzemelésnél lehetett variálni...( lehet utólag is állítható)
Megpróbálom az RCA-s variációt,hátha.... Majd jelzem,hogy mire jutottam....
Nem hezitáltam sokat,gyorsan elrohantam a játékért...Psn ID: Tdizsolt
-
A`rpi
addikt
válasz Tdizsolt #75667 üzenetére
Először próbálkozz a TV-n átállítani a képarányt 4:3-ra , ha ez nem hozna megoldást a PS3 felbontását állítsd vissza 576p-re.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok!
Ma jött meg a 4gamers bluetooth headsetem a ps3 hoz de nem tudom csatlakoztatni.
Tudna valaki segíteni?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Istuu15
senior tag
-
fausto
addikt
válasz Istuu15 #75677 üzenetére
A vevőegyság mindkét kábelellel bekötötted? Az egyik a PS3 hátuljába, az USB az elejébe?
Tuti sikerült a vevőegységgel párosítani a headsetet? Elvileg akkor nem villog, hanem folyamatosan kéken világít a led mindkét eszközön.
A PS3 menüjében beállítottad a hangot? Az Audio Multi-Output-ot ON-ra kell tenni:http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/audiomulti.html
Ha sikerül beüzemelni írj légyszi egy pár sort a headset-ről, mert kíváncsi lennék rá, ennyit megérne
-
Istuu15
senior tag
válasz fausto #75678 üzenetére
Sikerült csatlakoztatnom. Furcsa mert ugye nem jelezte ki, hogy talált volna valamit csak keresett és keresett viszont az audio optionsbe pedig már ott volt.
Az összes videón amit néztem ot t kidobta a talált fülest és külön rá kellett nyomni a csatlakoztatásra.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
A red dead redemption goty változatánál a lemezen van a kiegészítő is? -
A`rpi
addikt
válasz pulyka jocó #75683 üzenetére
"Sziasztok
A red dead redemption goty változatánál a lemezen van a kiegészítő is?"Ez alapján vélhetőleg a lemezen van: [link]
-
törölt tag
Van valami utángyártott kontroller ami jó PS3-mal? Mozgásérzékeléshez mindenképp eredeti sixaxis cucc kell?
-
Tdizsolt
senior tag
-
Elims
veterán
válasz Tdizsolt #75690 üzenetére
A felbontást levetted? :-) Rca?
Hány col-os tv-n nézed?
Ha van otthon képcsöves tv próbáld ki azon is.
Biztos tudod,nem mindegy,hogy 120cm-en nézed full hd-ban vagy 55cm-en képcsövesen. ;-)Erahurka: Ma már -na jó,nem,mert már vagy 3 éve is volt- olyan utángyártott joy-ok vannak ps3-hoz,hogy alig tudod megkülönböztetni az eredetitől és igen,azokban is működik a mozgásérzékelés.
Vmikor 6e körül tudtam ilyeneket teljesen újonnan (persze doboz nélkül). -
Tdizsolt
senior tag
Igen,576p-re levettem,átállítottam 4:3-ra. Az rca-t még nem próbáltam,nem találom az átalakítót.
A tv pont az amit Te mondtál...47" fhd...
A gyereknél van egy képcsöves,de meg kell keresnem az átalakítót,annélkül nem megy.
MasterMark:
Van képem,megpróbálom feldobni,bár abszolút nem adja vissza azt,amit a tv-n látni...
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
válasz MasterMark #75694 üzenetére
Köszi!
Megpróbálom,de már csak holnap,gyerek fürdetés,altatás,blablabla....
-
Istuu15
senior tag
Na hát kipróbáltam a headsetet de eddig hatalmas pénzkidobás volt.
Bf3 al kipróbáltam, azt mondták jól hallani viszont nálam késik a játék hangja, elmegy a játék hangja és a legcsúnyább, hogy úgy laggolok a multiba, hogy az játszhatatlan. Egy helyben futok, össze vissza dobál a játék.
Utána kipróbáltam AC cel is de ott is ugyan úgy elmegy a hang/késik.
A headset hangzása egyébként viszont nem rossz de hát ez így használhatatlan. A transmitter pedig a ps mellett van a ps pedig tőlem fél méterre.
[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
válasz MasterMark #75698 üzenetére
Wifin megy az is igen. Kipróbálom majd amiket említettél.
-
Adam_Shepard
addikt
SIkeresen vettem eg yUS reg1 játékot. Vicc az egészben, hogy a dlc nincs is más régióban hozzá csak US profil alatt. Itt van valami mód arra, hogy használni tudjam a tartalmat egy másik profil alól? (aktiválni a konzolt bla bla?)
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest