Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Köszönöm a reagálásokat!
Szétszedem... talán össze is tudom majd rakni. -
Tegla80
addikt
válasz Vadernagyúr #75154 üzenetére
Mert ezt is kitalalta a Sony......gep bekapcs nelkul is orakat el lehet jatszani a joy-al.
Szoval ez szimplan ficsőr[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
törölt tag
válasz Vadernagyúr #75154 üzenetére
Fú ne is mondd! A ravaszok baromi idegesítőek, folyton kiesnek, szétjönnek, már majdnem összeraktad a kontrollert, erre kiesnek...
-
sum-blink
aktív tag
válasz pulyka jocó #75145 üzenetére
Én a RDR-el és az Uncharted 2-vel erőlködtem, de nem ment.
-
rsanyi20
tag
Egyszer véletlenül víz került bele (azt nem mesélem el hogy hogyan, nagyon hülye történet), szét szendtem, megszárítottam, és kb 2óráig szenvedtem az összerakásával... embertelen munka volt még szerencse hogy nem lett baja a víztől mert ha összeszerelés után is rossz lett volna, a falhoz vágom
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
DVlad
őstag
Nos, szétszedtem óvatosan ketté, megnéztem az összes vezetéket, forrasztási pontot, de nem láttam semmi gyanúsat. Majd ekkor odalépett mellém valaki, és felkapta az egyik felét egy "de érdekes" felkiáltással. Az r2, l2 nem lett az igazi összerakás után.
-
Tegla80
addikt
-
Wlac
Ármester
Sziasztok!
Egyik napról a másikra nem akar működni a net a PS3-on. Csatlakozik, de nem tud IP címet szerezni, fél perc után timeoutot ír. 80130182 a hibaüzenet, wifin csatlakozik egy Asus RT-N12 routerhez. Ami fura, hogy semmi változás nem történt az elmúlt napokban sem a routerrel kapcsolatban, sem a PlayStationnel.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Tegla80
addikt
Sztem nyugodtan reseteld ki a routert mert ez igy nem jo....
pl 192.168.0.107 kellene legyen az IP-d,de az tok mas ezert kezi beirast feltetelezne(mert allithato).Viszont mivel nincs biztonsag beallitva igy megsem feltetelezem,h Te irtad at.(akkor lenne biztonsagi kulcs is hisz ha babralod a routert akkor alap,h beallitod azt.is....Amugy miert is nincs?) Plusz a csatorna szam is jobb lenne 1-12 kozott....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Wlac
Ármester
Érdekes, mert a routert karácsonykor helyeztük üzembe, rögtön kapott saját felhasználói név-jelszó párost, azon felül maradt minden automatán. Az egyetlen szomszédunk egy idős bácsi, aki életében nem volt még az internet közelében sem, a családon belül pedig senki sem piszkálta meg (egyrészt én vagyok a "házi rendszergazda", más nem is nagyon ért hozzá, másrészt a router login adatait is csak én tudom). Ebből valószínűleg reset lesz.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
Eddig egyik módszer sem vált be, de a kábeles még hátra van. Hardverhiba okozhat ilyet, vagy mindenképpen szoftveres a gond?
-
törölt tag
NFS The Runról mik a vélemények? Mennyire idegőrlő a Hot Pursuithoz képest? Jól fut PS3-on?
-
pulyka jocó
senior tag
-
törölt tag
válasz pulyka jocó #75175 üzenetére
Le van akciózva olyan 1300 forint körülre, gondoltam ennyiért egyszer végigjátszom a sztorit.
Tudom amúgy hogy kiszállós QTE-s a cucc, pont ezért érdekel, mert sztori központú.
-
anonimus25
tag
Sziasztok kinéztem magamnak egy ps3 gépet,sajnos a keretem használtat enged meg.Tőletek kérdezném érdemes e megvenni? PS3 250gb CECH2004B,firmware4.76.
Ezeket is megkaptam infóban a gepről de egy olyan aki jártas annak többet mond.Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz anonimus25 #75179 üzenetére
Szia
Boltból vennéd vagy magánszemélytől?
Ha lehetséges, mindenképp próbáld ki átvétel előtt (wifi, lemez kiadó gomb, hdmi stb működik-e) -
anonimus25
tag
válasz pulyka jocó #75180 üzenetére
magánszemélytől a használt kereskedőkkel nem vagyok kibékülve mind mind egy lehúzós banda sajnos
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
A`rpi
addikt
válasz anonimus25 #75181 üzenetére
Az aprón is van több kupec is, szerintem ha árban ugyan ott van,
akkor inkább boltból vásárolj "garanciálisan". -
Balesz1899
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ps3-at és két jelölt maradt. Egy 12GB-os super slim két kontrollerrel és elég sok játékkal (mondjuk ezekből nem sok érdekel, mennének eladásra nagy valószínűséggel) , valamint egy 320 gigás slim egy kontrollerrel, egy játékkal. Mind a kettő hibátlan állapotú, és pont ugyanannyiért jutnék hozzá. A super slim a játékok eladásával olcsóbb lenne.
A fő ok, ami miatt venném a gépet, az a ps exkluzív címek kipróbálása (Uncharted sorozat, God of War, de legfőképpen Last of Us). Ps networkön való vásárlást nem igazán tervezek, a fenti játékok beszerzése lemezes verzióban folyamatban van. Ilyen felhasználásra elég lenne a 12 gigás verzió, vagy az mindenképp felejtős? Olvasgattam véleményeket, de egyik irányba sem győztek meg -
rsanyi20
tag
válasz Balesz1899 #75183 üzenetére
Ha nagyon számít az ár akkor nyílván Super Slim szerintem, de 12GB... kb semmire se elég szerintem Nekem is 320-as Slimem van, semmi probléma vele.
Bár ha eladod a Super Slimmel kapott játékokat, akár abból bővíteni is tudod a Super Slimet
De én személy szerint inkább a Slimet mondanám
Szerk.: Most nézem a Super Slimhez 2 kontroller van... akkor lehet az jobban megéri, ha bekrepál a Slimhez kapott kontroller, drága lesz a beszerzése[ Szerkesztve ]
-
pulyka jocó
senior tag
válasz Balesz1899 #75185 üzenetére
Szia
Ha a 12 gigásat választod, akkor (SZERINTEM) egyszerre 2-3 játékkal nem hiszem hogy fogsz tudni játszani, mivel minden játék telepít vmennyit. De a 2 kontroller elég jó ajánlattá teszi (sony mind2?)[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Kevés lesz az a 12 gb szerintem is.
Például a Gta 5 rögtön 8 gigát felrak hogy játszhass vele.Xiaomi 11T Pro
-
rsanyi20
tag
válasz Balesz1899 #75185 üzenetére
Nem az, egyátalán Csak sajnos nagyon nehezen lehet találni jó áron, sokan ha venni akarnak akkor már inkább a Dualshock 4 kontrolert ajánlják, mert árban az új DS3 nem sokkal ólcsóbb elvileg, és ugye ha már váltás lesz PS4-re, akkor "ahhoz majd jó lesz".
Igazából itt tényleg a 12GB-320GB a döntő ténylező és emiatt a Slim a nyerő, de mint mondtam, jó áron a Super Slimet is lehet bővíteniSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Muerte68
addikt
nagyjából 2-játék fér rá de egy 500ft os keretttel+3-4 ezer Ft-os vinyóval simán bővíthető,ráadásul ez a legkönyebben átrakható mivel autómatikusan átrakja a rendszert-mert nincs vinyó alapból benne
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Parpo
csendes újonc
Sziasztok. Olyan gondom lenne, nemrégiben vásároltam egy ps3 slimet, És a Destiny frissitésnél ezt a hibaüzenetet kapom. An error occurred during the download operation 80710723. Ha tud valaki segitsen.
-
sum-blink
aktív tag
Én is azt vettem, csapj le rá. 10-ért 1TB-os vinyót vehetsz bele és Youtube-on van egy jó trükk, hogy keretre se kelljen költeni. PM-ben leírom, vagy ha szabad itt is...
-
Parpo
csendes újonc
Köszönöm a linket, de már próbáltam DMZ vel is. Nat 2 és wifi kapcsolaton vagyok. Valami más megoldás?
-
Parpo
csendes újonc
Lassan lejön egy frissités és utánna megnézem. Annyi hogy én Angliában élek.
-
törölt tag
Rango játékot próbálta valaki? Van olyan jó, mint amilyennek a videók alapján tűnik, vagy frusztráló és idegesítő?
-
Zsinder
aktív tag
Sziasztok!
Csapatja itt valaki 4K tv-n a jó öreg PS3-mal? Ha igen, mennyire fájdalmas ránézni? -
rsanyi20
tag
válasz Zsinder #75198 üzenetére
Haveromhoz egyszer átvittem a gépet, neki valamilyen 4k-s Samsungja van (pontos típust nemtudok), 116cm, és nem volt egyátalán vészes. Nekem egy LG full hd-s 106-os 652v-m van és egyátanán nem rosszabb a 4k-n a kép, inkább másabb, a talán a képfeljavítás miatt. Talán a Blur hatáshoz tudnám hasonlítani amit a 4k-n láttam, de szerintem ez már a tv bállításán is múlhatott
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest