Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Kep/hang asszem a net is ,de jatekmentest ,vidik vagy hasonlok nem valtoznak....
Lehet valami beallitas beragadt es utana mar lesz hang mindennel.Ha nem javul nekem sincs mas tippem....utana oda vidd ahol csinaltak es mond,h azota ilyen es hozzak rendbe....(lehet valami kapott belul a javitas kozben...)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Mirakuru
tag
Sziasztok!
Sikerült a héten szereznem egy ps3 slimet, és az a bajom hogy sehogysem tudok képet varázsolni a monitoromra ( nem fhd a monitor ) . DVI csatlakozás van rajta vettem is egy hdmi dvi kábelt [ilyet] és nem jön be a kép. Próbáltam a hosszú indítást is 2 sípolás, de nem jó. Mit rontok el?
-
Mirakuru
tag
válasz dilipok #73156 üzenetére
Gőzőm sincs mi az de elvileg támogatja a monitor. Ilyen monitorom van és DSUB és DVI-D kimenet van rajta.
-
-
Mirakuru
tag
válasz dilipok #73159 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat! Először is igen jó helyre van dugva, a másikba bele se megy. Van egy source gomb a monitoron amivel lehet váltani a képek között. Amikor váltok az egyik analóg ot ír a jobb felső sarokba gondolom az a DSUB , a másik pedig DIGITÁLISt ír, és ezen kéne megjönnie a képnek ami sajnos csak fekete képet mutat. Viszont ha kihúzom, egyből kiírja hogy no signal.
HDCP-vel kapcsolatban felvilágosítanál nagy vonalakban?? vagy guglizzak? -
A`rpi
addikt
válasz Mirakuru #73155 üzenetére
Van FW frissítés a monitorodhoz ezzel esetleg próbálkozhatsz: [link]
Egyik barátomnak is LG monitorja van.
Neki egyik napról a másikra (bő 3 év után) nem kapcsolt be,
miután feltette az új Firmwaret utána újra jó lett.(#73159) dilipok
Nyilván a bemeneti forrásra gondoltam.Amúgy támogatja a monitorja a HDCP-t.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz dilipok #73165 üzenetére
Elnéztem, csak ez a szoftver van hozzá, viszont egy próbát azért tehet vele, elvileg tud frissítést leszedni már ha van...
-
Wlac
Ármester
Minden USB-s hangkártya jó a PS-hez? Gondolkodtam egy Sony Goldon, de közben megadta magát a gépem jack aljzata (működik, de gerjed), így egy USB-s hangkártyával egyből három gépet tudnék ellátni (PS3, PS4, laptop). Az Ebay opció, ha valaki tud egy biztosan működő példányt, de mivel a hülye azért nem vagyok boltban 2-3 ezer forintért több féle is van, ezért felesleges lenne két-három hetet várni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
A`rpi
addikt
Ennyire nem egyszerű a helyzet. Bizonyos hangkártyák működnek, nem minden USB-s eszköz támogatott.
Nekem itthon van egy noname headset aminek USB csatlakozója van (semmi típusjelzés ehhez hasonló), az például megy PS3, és PS4-el is, régebben volt ilyenem, ez PS3-mal használtam, de sajnos már nincs meg, véletlen rossz csatlakozót dugtam bele és tönkre ment, ehhez egy usb toldó is kellene hogy egyáltalán be tudd dugni PS4 be (maga a hangkártya vaskos) minősége szerény csevegésre elmegy, de játszani már nem feltétlen..
-
Wlac
Ármester
Pedig pont a Königet néztem ki, de ha a játék nem élvezhető, akkor inkább keresgélek még. Lehet mégis csak egy Gold lesz belőle, csak ugye azért az tízszerese árban, amire nehezebben szánja rá magát az ember.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
Egyre inkább hajlok a Gold felé. Nem szeretem az ilyen félmegoldásokat, köszönöm, hogy rávilágítottál (egyébként gyanús is volt, hogy annyi féle driver lenne telepítve a PS3-on az ilyen USB-s eszközökhöz, amennyi ezekből létezik...)
-
törölt tag
Szeretnék GTA Online-ban csinálni egy meccset úgy, hogy egyedül vagyok rajta. Csak vaalmi awardot akarok megcsinálni. Akár a menüből, akár helyszínen megyek a pályára, sosem engem rak be hostnak hanem bedob mások játékába. Egyszerűen nem hiszem el hogy értelmes emberek csinálták ezt a hulladék online részt...
-
törölt tag
Úgy csináltam először és bedobott a többiekhez. De mindegy is most már, mert alig egy perce meglett a platinum trófea
Köszönöm mindenkinek aki segített itt fórumon!
Mennyi idő míg a PSN Profiles beszinkronizálja a trófeákat? Na közben úgy a negyedik szinkronizáció után ott is megjelent, kicsit ideges lettem volna, ha valamiért nem tudom feltölteni a Sony szervereire ezt a platinát
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azok nincsenek, alig találok érdemben játékosokat akikkel lehetne heistezni. Aki jól nyomja lelép, aki marad az meg még nálam is bénább... Majd később lehet megint nekiülök, de most kicsit elég a GTA Online-ból.
Egyébként a Heist-ekért járó platina award-ok beleszámítanak a 30-ba (legalábbis az a kettő ami nekem meg van, beleszámított).
Off: Elkapott a retró láz, vagy a film miatt, nem tudom, de most az első WarCraft-ra kattantam rá, bár az 5. pályán már sikerült elakadnom
[ Szerkesztve ]
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok! Neten még mindig hiába próbálok belépni a ps storeba, egyszerűen nem tudok. Se normál módban, se privátban... ezt írja mindig ki: {"error":"invalid_client","error_description":"Bad client credentials","error_code":4102,"parameters":[]}
Operát használok, lehet az a gond? -
ldave
félisten
Még régről megvan nekem PS+ ban az Uncharted 3, letölteném, de nem tudom mit kell.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Az oké, de semmi ilyet nem találok a PS Store-ban:
-Multiplayer Free to Play
-Single Player Experience
-One of the Movies packs (2D or 3D)Illetve a multiplayer megvan.
A Slime draws near! Command?
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! Ezer év után elővettem a PS3-mat és azt szeretném tudni, hogy amikor bekapcsolom a gépet és elkezdni leszedegetni a játékokat azt el lehet-e valahogy nyomni? Kb. 80 gigát fog lehúzni de örök életnek tűnik, mire végez.
.
-
törölt tag
-
A`rpi
addikt
válasz Adam_Shepard #73193 üzenetére
Háttérben tud menni a letöltés, nem tudom mire gondolsz.
(#73195) erahurka
Belenéztem, nekem már az első fejezet iszonyú nehéznek tűnt, annak ellenére hogy kettő újabb R&C résszel játszottam.Ez a rész még annyira régi hogy trófeákat sem kapott.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Adam_Shepard #73197 üzenetére
Ja, hogy úgy, sosem próbáltam.
Nekem ha játék kell akkor letöltési listából mazsolázom,
ritkább esetben store felől indítom a letöltést.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest