Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz tiv83us #6857 üzenetére

    Szerintem olyan 2 év után már simán mentek komplexebb (pl. tapping-technikás) szólók is, szóval nem olyan nagy idő, ha valaki komolyan gondolja.

    Azt nem is vitatom, hogy a konzol teljesen más és egy könnyed kikapcsolódás, igen, erre valók a konzol-játékok (á la FPS, kaland, akció, RPG stb.), de ez a rhythm-instrument irányvonal szerintem elég kínos. Persze, nyilván ez is lehet szórakoztató, de zenész szemmel elég szánalmas.

    A hangszervásárlás/zenetanár-látogatás növekedési tendenciája már hosszú évek óta érezhető, ezt én inkább az elektronikus média (lásd MTV, egyéb zeneadók) utóbbi 15-20 évben elért hatásának, illetve a hangszerpiac sokrétűvé válásának és az olcsóbb termékek megjelenésének tudnám be, mint az ilyen típusú játékok megjelenésének, habár nem kizárt, hogy valaki ezért ragadjon igazi hangszert, de szerintem az ilyen esetek száma nem is mérhető.

    Azt én is írtam előbb, hogy egy komplexebb hangszer-kombó már 100 eFt-os nagyságrendet közelít, de ha azt veszed egy PS3+HD-TV+GH3 még többe fáj. Ha már megvan, akkor oké, de továbbra is fenntartom, hogy sokkal kevésbé kreatív dolog és szerintem nem is olyan szórakoztató (mondom úgy, hogy már játszottam GH3-mal). Nade ez a "vita" már túlmutat e topic keretein, ha gondolod, akkor priviben folytassuk, mert a nagyérdeműt nem biztos, hogy érdekli. :)

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák