Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    Topikgazda

    válasz erahurka #67947 üzenetére

    Nekem még idáig nem volt rossz tapasztalatom magyar postával. Átlagosan 2-3 munkanap alatt megérkezett mindig a csomag elsőbbségi nélkül is. Volt olyan is, hogy kérdezték tőlem a postán, kérek e a csomagra elsőbbségit. (Nem szoktam, hacsaknem a kedves vásárló ezt külön kéri) másnap ott is volt vevőmnél a portéka (elsőbbségi nélkül). Átlagosan évente 5-10 csomagom van. Lassan 10 éves tapasztalat ez, amit most írok. Csomagom idáig nem tűnt el, csak ajánlottan, vagy utánvétellel küldök csomagot. Volt hogy Hong Kong-ba kellett visszaküldenem hibás terméket, ennek sem volt több az átfutási ideje mint kettő hét, ha jól emlékszem 2-3ezer volt a posta ajánlottan.

    Ebből következően ha csomagot kell küldenem én postára megyek, ha törékeny jól be kell csomagolni. Hanyagul becsomagolt csomagot, posta futár is sérülten kézbesíthet, ahogyan azt tapasztaltam is (hanyagságom miatt, sőt kézbesítettek is így terméket már nekem), szóval az is tévhit hogy vigyáznak a csomagokra a futárok... (Depóról fel le pakoláskor könnyen meglehet hogy métereket is repülnek a dobozok. Napi több ezer doboz után bérmunkásokat pont nemérdekli mi van a dobozokban.)

    Legutóbbi postás élményem, utaztam külföldre, nem volt normális mérlegem, amivel a csomagom súlyát tudtam volna ellenőrizni, postára beugrottam, megkérdeztem lehetséges e hogy itt a csomagom tömegét ellenőrizzük, igen volt a válasz. Sőt, :D még jó utat is kívántak! :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák