Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz Sirandrish #60850 üzenetére
Ment egy szavazat neked is!
Valakit esetleg érdekel BF4? Cserébe érdekelhet lemezes, és digitális tartalom is:
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm szépen
Szerk: szerintem ma már te is szavaztál mert nem adódott hozzá
Úgy látom naponta csak egyet lehet vagy valami hasonló[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
válasz Sirandrish #60850 üzenetére
Ez egesz veletlenul nem istvansebok kollega gyujtemenye?
Nekem legalabbis tok ugyanazt hozza be s tavolrol sem hasonlit PS3 formara, meg WD sincs benne.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Dikk...hát izééé
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Én is megpróbálkoznék ezzel a facebookos nyereményjátékkal,de nem szoktam fb-zni,menyasszonyommal közösen van,de én a jelszavamat sem tudom.
A fotóitokat itt nem akarjátok közzé tenni,mert a linken nekem nem mutatja,csak ha bejelentkeznék......
-
Vaze
őstag
A Sebők család gyűjteménye - re ment egy szavazat,sok sok sikert
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
z123456789
addikt
Srácok, rohadtul el vagyunk keseredve már. Tegnap 3 órán keresztül csak frissítéseket láttunk, meg 6000 perces letöltési időket stb... A vége az lett hogy egy kölcsön Gran Turismo-t telepítettünk fel (ott is bámultuk a telepítés csíkot. :S ), de erőnk nem volt már játszani. Reggelre lejött az egyik Store-on vásárolt játék, el szerettük volna indítani, és persze hogy talált hozzá frissítést, aminek a letöltése (2Gb adat) már most 1157 percet jelez előreláthatólag, és csak megy felfele. Nem megy letöltés, semmi, már minden netes kommunikációt lekapcsoltam, de ez borzasztó. Olyan mintha nem kapcsolódna a netre.
Kérdem én, ez normális egy teljesen szűz PS3-nál Karácsonyi időszakban? -
-
Sirandrish
legenda
válasz z123456789 #60859 üzenetére
Szerintem csak a karácsonyi időpont miatt lehet.
Gondolom túl van terhelve a rendszer. Ugye kábelen csatlakozik a PS3 a routerhez?De ha gondolod kicsit később letesztelem...leszedek valamit aztán megnézem hogy milyen gyors vagy lassú.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én tegnap töltöttem le kb. 13 gigát (2 játék), és majdnem végig max. sebességgel ment. Persze a net tudna többet is, csak a PS-ben a wifi nem.
A frissítésektől én is meg tudok őrülni, főleg a GT6 tud állandóan töltögetni mindent. Ha wifin töltesz, és lassú, akkor szüneteltesd és indítsd újra a letöltést, nekem ez átlagban észhez téríti. -
A`rpi
addikt
Frissítéseket ki lehet hagyni, egyjátékos mód működik, csak a multi nem.
-
z123456789
addikt
válasz Sirandrish #60861 üzenetére
Katasztrófa! Server error occurred. Semmit nem tölt le.
Semmit sem csatlakoztatok wifin. Minden kábelen van. Gigabites hálózat, és minden más működik.
-Net
-BD iso filmek NAS-on kersztült stb...
Minden. Csak a PS-sel nem tudunk semmit sem kezdeni.
Azt megköszönném.(#60862) karak_22
Hát nekünk a játék is nehezen jött le. NFS MOst Wanted.(#60863) A`rpi
Hiéba nyomok cancelre a frissítésnél, mindig oda jutunk hogy le kell tölteni.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz z123456789 #60864 üzenetére
Húzd ki addig a netkábelt, vagy kapcsold le a Wifit.
-
dilipok
veterán
be tudod dugni kozvetlen a modemre? Ha ott is lassu, akkor tultherhelt a psn/szolgaltato oldalon van nalad valami.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Sirandrish
legenda
Hát amit most megnéztem az rendes tempóval jött.
Komplett játékot most nem tudtam leszedni ugyan, de nem tűnt lassúnakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
z123456789
addikt
Na most így elindult végre, és a lány annyira megörült neki, hogy tátott szájjal bontja a falakat a porscheval.
Szóval most hagyom egy kicsit a második lehetőséget lógva...(#60866) dilipok
"be tudod dugni kozvetlen a modemre? Ha ott is lassu, akkor tultherhelt a psn/szolgaltato oldalon van nalad valami."(#60867) Sirandrish
Akkor nem tudom[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz z123456789 #60868 üzenetére
"és a lány annyira megörült neki, hogy tátott szájjal bontja a falakat a porscheval."
-
A`rpi
addikt
válasz Sirandrish #60867 üzenetére
PSN el van gond, letöltés nekem is aránylag normális tempóval jön, viszont a patch letöltés nekem is lassú.
BF4 esetében ~1340MBnak 1MB/sec el számolva nem szabadna többnek lennie mint:22 perc.
Mindezt demonstrálom egy videóval is, minőségért elnézést kérek:
-
Bogyi007
veterán
Kaptam egy reedem kódot a Sonytól emailben ami által most a 12 hónapos Plus 14 hónapos lesz...
Na végre! ;-)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Elims
veterán
Z123.......: Árpi írását olvasd el.Igaz!! :-)
Kb.20perc és lejön a holtodiglan..kis limonádé a barátnőmnek. 720p x64-be töltöm le.Hogyan tudom ezt majd lejátszani a ps3-mon?
Ja,felirat is van hozzá,azt külön töltöttem le.
Vagy ne szenvedjek vele és legyen sima avi?
Kipróbáltam volna 720p-be,még nem láttam teljes filmet így. -
Bogyi007
veterán
Playstationcommunity.hu oldalon pár napja ajánlottak egy oldalt ahol 34 fontért lehet venni éves Ps Plust, na akkor azt most kéne behúzni azt hiszem...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
Valaki most fenn van GTA Online-on? Csatlakoznék. Mikrofonom mondjuk nincs, remélem ez nem problem.
-
ZGO
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne:Rendelkezünk egy Sony UHD TV-vel és egy PS3-at (Super slim változat) is ki szeretnénk rajta próbálni.
Először scart-on keresztül a menüben kiválasztjuk, hogy HDMi-re váltson át, de hiába váltunk a TV-n az adott HDMi kimenetre, teljesen sötét képet ad. A fejlécen jelzi, hogy azonosította a csatlakoztatott PS3-at, de képet nem ad rá. 30sec múlva visszaáll scart-ra a kép.
Próbáltuk már a teljes rendszer visszaállítást is. A Tv-n a HDMi csatlakozók tökéletesen működnek más HDMi eszközökkel, és a kábel is jó.
Van valami trükkje, hogy HDMi-re lehessen csalogatni a képet?
Visszaolvasva azt látom, hogy pár ilyen cipőben járó PS3-at használó user-nek segített az 5mp-s indítás és a kábelcsere. De nálunk jó a kábel, 5mp-s indításnál is scart-on adja a képet.
A PS3 hdmi kimenete lehet esetleg rossz? De ha rossz lenne akkor hogy azonosítja a TV a PS3-at?
-
istvansebok
tag
Mi fenn vagyunk.
-
Bogyi007
veterán
Ezen az oldalon van Uk acchoz 12 hónapos Ps Plus.
-
Tigi
őstag
Minden kikapcsol, PS3-ból kihúz a Scart és csak a HDMI marad, TV bekapcsol, PS3 bekapcsol és a bekapcs gomb nyomva tart amíg kettőt vagy hármat csippan a gép, hogy a képi beállítások visszaálljanak alapra.
Ha így se jó akkor nem tudom.
Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
dilipok
veterán
ha csak siman bedugod a hdmi-t (semmi mast, csak azt), es akkor csinalsz egy display resetet (amit csinaltal, hogy 5 masodpercig nyomod a power gombot), akkor sem jo? En soha egy pillanatra sem dugtam be a scart kabelt...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
ZGO
tag
válasz istvansebok #60879 üzenetére
Üdv!
próbáltuk csak HDMi-s csatlakozással is az indítást, és ekkor is csak azonosította, hogy PS3-at kötöttünk rá. Képet nem adott.De megpróbáljuk még egyszer. Hátha.
Ha továbbra sem ad képet, akkor lehetséges, hogy HDMi-n keresztül régiózáras? /lehet elvetemült gondolat /
Hű látom mennyien hozzászóltatok, nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ZGO
tag
válasz MasterMark #60884 üzenetére
Szia
a TV egy Sony X8505-ös modell. Idei 2014-es. Elvileg HDCP kompatibilis. Ebből is a 2.2-es másolásvédelmi szabványút.[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
Na próbáltam direktbe rákötni a modemre is a PS-t. Ugyan az.
Hangsúlyozom minden más működik rendes sebességgel.
Szóljatok légyszi ha megy a PSN. Thanks! -
Tegla80
addikt
válasz z123456789 #60891 üzenetére
Ha igaz akkor ddos tamadas van megint a psn es a live rendszerek ellen is.
Igy nagyon ne remenykedj....
(ddos : pc rol a sok verpistike,leterheli a rendszert,amit Te szenvedve vagy sehogy sem ersz el ps-rol. )
kb.Sony® & PlayStation®
-
-
válasz Sirandrish #60860 üzenetére
Wow ez nagyon ötletes fotó.
Menne a szavazat ha lenne fb-m..... -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60894 üzenetére
Köszi!
Mivel a gépet nem akartam az asztalból kitépni, így gondoltam kompenzálok.
De sajna így is csak 12 szavazatnál járok szóval erős a gyanúm hogy felesleges volt feltenniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #60895 üzenetére
Meg lessz az nyugi,majd itt segítenek!!
Elkezdtem frissíteni a GTA-t 30 perce,és még
17-20%-nál jár.....[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60896 üzenetére
Annyira nem izgulok, csak mondtam hogy nem feltétlenül érte meg foglalkozni vele.
Lett net vagy vitted a gépsast asszonkához?
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #60895 üzenetére
Minden nap lehet szavazni, meglesz az
Nekem mindjárt megvan a húsz, utána én is szavazok! -
válasz Sirandrish #60897 üzenetére
Csajosnál vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest