Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- Le Mans Ultimate
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
válasz Mister_X #40450 üzenetére
https://account.sonyentertainmentnetwork.com -> Account -> Account details. Ott meglesz a cím amivel annó regisztráltál.
Ugyanott a "Billing information" alatt kell majd törölnöd, hogy ne próbálja az összeget levenni.[ Szerkesztve ]
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Mister_X
nagyúr
Megoldva a probléma: nem bírja a Store a MasterCard internetkártyát. Megadtam a Visa Inspire-öm és elsőre elfogadta
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
karakpecze21
senior tag
Nézegettem a PSN+ -t és nagyon jónak tűnik, amint lesz a kártyámon pénz meg os veszek 90 napot az megéri most.Hülye kérdés, de ha mondjuk 2x90-et veszek akkor gondolom 180nap lesz ugye, tehát összeadódik?
A másik az világos, hogy ha letöltök plussz által játékokat akkor azt az előfizetésem erejéig tudom használni.
Az viszont számomra nem világos, ha mondjuk plussz által kedvezményesebben tudom megvenni a játékot pl.40 font helyett 30 fontért akkor azt is csak az előfizu erejéig tudom majd használni? -
törölt tag
válasz karakpecze21 #40456 üzenetére
Az viszont számomra nem világos, ha mondjuk plussz által kedvezményesebben tudom megvenni a játékot pl.40 font helyett 30 fontért akkor azt is csak az előfizu erejéig tudom majd használni?
az a játék a tiéd marad
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz dilipok #40454 üzenetére
Végül magyarra mentem. Az árszabás nem olyan vészes, csak első ránézésre nagy, általában az UK árakat váltják, +-párszáz forint. És annyi sem mindig, ez lehet megér annyit, hogy akkor vásárolssak, amikor nekem tetszik. Az árakra holp egy pontosabb listát dobok össze. Apropó: mi most az Instant Game Collection UK-n?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Injun
senior tag
Azért ez elég érdekes
-
Brian_GT
őstag
válasz Mister_X #40459 üzenetére
Itt megtalálod, szerintem ez a friss lista még. February Instant GC
De a Sleeping Dogs stb is ott van szóval azért ez nem teljes.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
ldave
félisten
válasz vaksi8 #40434 üzenetére
Mivel a PS3 játékok többsége 720p közeli, ennek a stream-eléséhez a Netflix és a Hulu adatai alapján 3-4 Mbps-es net szükségeltetik, így gondolom ennyinek a PS4-es rendszer esetén is elégnek kéne lennie.
Nagy kérdés, hogy milyen módon lesz megoldva, pár lehetőség van, én arra gondolok, hogy a PS4 felismeri majd a PS3 lemezeket és akkor tudni fogja, hogy az adott játék megvan nekem, így engedi majd a stream-et. Rosszabb esetben csak az fog menni, amit megvettem digitálisan PSN-ről. Legrosszabb esetben pedig újra meg kell vennem...
A Slime draws near! Command?
-
DM-Fan
nagyúr
Én is ebben bízom - lehet naív vagyok - és remélem, hogy a PS3-as lemezek vagy a profilodban levő, megvásárolt szoftverek lesznek a passkey-ek a Gaikai-on keresztüli játékhoz, de ahogy a Sony pénzéhességét ismerjük, várható, hogy a Plus-hoz hasonlóan havidíjas szolgáltatás lesz ez, tekintet nélkül arra, hogy megásároltad-e a PS3-as játékot, vagy sem. Mondjuk ez utóbbi erősen inkorrekt lenne, szóval remélem, hogy inkább az első alternatívához közelít majd a megoldás.
Get Moded!
-
ldave
félisten
válasz DM-Fan #40463 üzenetére
Gondolom a lemeznek végig bent kéne lennie a gépben, az első megoldás esetén.
Az előfizetést azért nem tartom valószínűnek, mert hát a legtöbb játéknak nem a Sony a kiadója, szóval vagy csak a 1st party címek mennének, vagy pedig a Sony-nak szépen szerződést kéne kötnie mindenki mással, hogy stream-elhesse a játékait.
A Slime draws near! Command?
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam kölcsönbe egy ps3-at. Hdmi-vel szépen rá is kötöttem a monitoromra minden oké, majd elfelejtettem hogy nincs benne beépített hangszóró Valahogy meg lehet azt oldani hogy rákötöm a pc-re hdmivel pl az alaplapra és a vga-n kivezetem a monitorra, a hangfal pedig biztosítja a hangot? Vagy ez egy veszett elképzelés? Vagy laptoppal? Azon is van hdmi port.
Üdv
-
Mister_X
nagyúr
válasz bunkomen #40466 üzenetére
Veszel egy sima RCA (kompozit) kábelt, meg egy RCA-jack átalakítót (anya-anya [link]) és ráköthetsz fülest/hangszórø, ha azon nincs RCA bemenet. XMB-n beállítod, hogy a HDMI legyen az elsődleges kép, az RCA meg az elsődleges hang.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz karakpecze21 #40456 üzenetére
Megcsináltuk 1. hozzászólást, bekerült a topic legelejére a 0. hozzászólásba, minden hasáb tetején van, de kevés volt ezek szerint...
-
perge666
veterán
Nektek tetszik a Sleeping Dogs?
Szerintem unalmas,és egyhangú.
Sok helyen olvastam,hogy olyan mint a GTA,de még véletlenül sem hasonlít. -
dilipok
veterán
-
perge666
veterán
válasz dilipok #40474 üzenetére
Akkor tudod hogy most min megyek át
Régen megszereztem valamelyik részt PS2-re,de nagyon karcos volt a lemez,és egy résznél tovább nem tudtam vinni,mert mindig megfagyott:-(
Most meg 4200ft-ért megtudtam venni az első 3 részt full karcmentesen.2-3éve meg volt a Double Agent is,az is jó féle.
-
Prime110
aktív tag
válasz perge666 #40471 üzenetére
Nem lett rossz, az autók "fizikája" csapnivaló, egyébként a történet eléggé magával ragadó, akinek tetszettek a Leszámolás kis Tokióban meg a hasonló "triádos" agylövéses Dolph Lundgren meg Steven Seagal főszereplésével játszott filmek, azok ebben is meglátják a jót.
Eddig Mrs. Cho a nagy kedvenc, kár, hogy nem lehet vele játszani, pedig amiket művel a hentes-bárdjával, hát az nem semmi! -
válasz TazLeacher #40470 üzenetére
Annak mi értelme, hogy a 0. és az 1. hozzászólás is (látszólag) ugyanaz?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Oldman2 #40477 üzenetére
Az az értelme, hogy a nulladik minden oldal tetején ott van lenyithatóként, az első pedig csak az első oldalon. Persze sokan még így sem hajlandók elolvasni és zsigerből jönnek azokkal a kérdésekkel, amik ott vannak a nyitó HSZ-ben.
MasterMark: Miért kéne törölni az elsőt? Nem nyitod le a fölöte levő nulladikat és már nincs is ott kétszer ugyanaz egymás után. Van, aki nem veszi észre a lenyithatót, így az is megtalálja az első oldalon az elsőt, aki nem klikkelget. Nem hinném, hogy ez bárkit érdemben zavarna.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
v!ct0y
veterán
10 nap és itt a GoW single demo
-
Prime110
aktív tag
válasz perge666 #40481 üzenetére
Bátran próbálgasd majd, szerintem tetszeni fog. Én nyitásból lenyomtam vele 4 órát mikor elérhető lett, naponta 1-2 órát tudtam rászánni a héten, mikor, melyik nap, most vagyok a történet felénél, illetve annál már egy kicsit talán tovább, de én most a tárgykeresésre mentem rá, szóval azért haladok úgymond lassabban a fő vonallal. Lehet ki lehetne hamarabb is végezni, de most is belenyomtam egy órát, meg hajnalban is rászántam egy másfelet, szóval jó, mert mindig fel tudom venni a történet fonalát.
-
dilipok
veterán
válasz Prime110 #40482 üzenetére
csak egy kis jotanacs a targykereseshez. Az orosz picsat hivd fel es gyozd le futasban, utanna mutatni fogja a minimapon a taskakat. Nagy segitseg tud lenni (ha mar megvan, akkor targytalan )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Prime110
aktív tag
válasz dilipok #40483 üzenetére
Köszi, ez meg is van, éppen azért haladok lassan, mert megyek a 4 kerületen át motorral és ahol látom, hogy van táska, biztonsági kamera, életadó shinra ott mindenhol megállok - ezeket mind látom is a minimapon már egy ideje! Akkor lennék bajban, ha nem látnék semmit a minimapon, az életemet elbolyonganám!
-
-
DM-Fan
nagyúr
Na, befejeztem az Aliens: Colonial Marines single campaign-ját, méghozzá a legnehezebb - Ultimate Badass fokozaton. Azt kell mondjam, hogy szerintem méltatlanul alulpontozták ezt a játékot. Egyáltalán nem olyan rossz ez, mint amilyennek beállította több teszter. Persze, nyilván vannak hibái, nézhetne ki jobban, mai szemmel nézve kicsit puritán, van egy-két bug benne (szerintem ezek simán javíthatók patch-ekkel), de ettől függetlenül nekem, mint Aliens-rajongónak nagy élményt nyújtott, 2-3 leüléssel végig is toltam - pedig tényleg nem volt rövid: a 10 küldetésben bőven több, mint 10 óra játékidő van.
Látszott, hogy a készítők is elkötelezett hívei a sorozatnak, szinte az egész Aliens-film benne volt valamilyen idézetben vagy trophy-névben (mondjuk ez már kicsit sok is volt), de arra is odafigyeltek, hogy a filmekben (igen, az Alien-ben, tehát az elsőben és az Aliens-ben, tehát a másodikban is) megszokott helyszíneken és szituációkban ugyanaz a zene szól, ami a film adott részeiben is. Ugyanakkor a sztori is érdekes, mondhatni masszívan hozzátesz a Aliens történetéhez, van is benne döbbenet a vége felé.
Hullámzó volt a játék, néhol nagyon eltaláltak egy-egy helyszínt és atmoszférát - ott mintha a filmben érezné magát az ember, máshol meg kicsit puritánabb és gagyibb hatása van - érződött, hogy lassan 10 éve zajlik a fejlesztése és egyes dolgok megmaradtak azon a szinten, sajnos. Ugyanakkor bizonyos dolgok kidolgozása meg mesteri (pl. a lényeké, a királynőé, a fegyvereké, stb.).A multira majd még csak szánom rá magam.
Van mit rajta javítani, remélhetőleg jön majd hozzá patch, de én azt mondom, hogy nem sok választja el attól, hogy akár zseniálisan is sikerülhetett volna és minden idők legjobb Alien-játéka lehetett volna, mert a hangulata megvan, a gondolatmenet is jó volt, csak a kivitelezés lett felemás. Aki viszont rajongója a sorozatnak, az ne hagyja ki, mert szerintem jó hangulatú játék. Legfeljebb később, olcsóbban szerezze be!
Get Moded!
-
törölt tag
Tegnap filmnézés után kiveszem a lemezt, és mintha valami rakasztó kenődött volna szét az alján. Ezt a PS csinálja vagy a lemez gyenge minőségű? Járt már valaki így?
Ez most konkrétan egy Kerülj Szinkronba kiadás úgyhogy elég régi, de már máskor is találkoztam ilyennel. -
Ghard
őstag
A Stuntman ignition megvan valakinek? A demo eléggé röcög,a teljes játékhoz adtak ki pacthet,javult valami?
-
james001
veterán
Állítólag a The Last of Us single-je az eddigi leghosszabb lesz amit az ND valaha csinált. Ha azt nézzük hogy a Jak 2 telt ~20 órába minimum hogy végigtold,akkor azért rendesen lesz benne játékidő! Kérdés,hogy mennyire fog ellaposodni pár óra után,de azért talán az ND nem "hagy cserbe" minket e téren
https://psnprofiles.com/kazama001
-
jookomak
őstag
válasz james001 #40490 üzenetére
Az a story trailerekből, és videókból kiderült, hogy lesznek benne "ügyességi" részek, a la' uncharted, van lopakodás, lövöldözés, közelharc ember, és zombi ellen, valamint győjtögetés. Akár reális is lehet a 20 óra. Fölé nem nagyon hiszem, hogy mennének.
Tényleg, fejlődés, tárgykombináció lesz benne? -
ivanyi
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kellene nekem.
A probléma az,hogy ma vettem egy hdd a ps3-ba. 40GB-S cseréltem egy 120 GB-s
Csere megtörtént a hdd elindult gép szint úgy felmásoltam egy filmet a hdd-re megnéztem a filmet majd el kezdtem játszani ment tökéletes.Majd letöltöttem egy játékot Store-ról. Feltelepítem majd elindítom a játékot
elindult majd 20 ms után a gép kikapcsol és azóta nem kapcsol be csak sárga LED hibát,hoz.
A kérdés egyszerű mitől van ez?Próbáltam a gyári 40 gb-s is de azzal sem indul el.
Segítségeteket előre is köszönöm.Én nem vagyok sztár, nem is akarok az lenni! Én legenda leszek!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ivanyi #40493 üzenetére
A géped nagy eséllyel az örök vadászmezőkre költözött. Nemigen van köze a HDD-cseréhez, valószínű puszta véletlen, hogy most adta meg magát. Feltehetőleg YLoD van a dolog mögött, ami kvázi azt jelenti, hogy kukázhatod a gépet. Javítani nem nagyon érdemes, mert a szakszerű javítás igen drága, az olcsóbb javítás hatása meg nem tart tovább pár hétnél. Minden szempontból jobban jársz, ha újat veszel, a régiekhez egyre kevésbé lesz alkatrész, jobban is melegednek, többet is fogyasztanak. Sajnos a SuperSlim-ekkel egyelőre nincs elég tapasztalat, illetve van jónéhány negatív vélemény is, meg ugye elég bazári gagyik külsőt tekintve is, viszont lassan már nem nagyon lehet mást kapni. Szépen beverte a Sony az utolsó szöget ezzel az olcsósítással a PS3 koporsójába.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
SylarHUN
senior tag
Ma megvettem a Risen2-t. Akcióban az 576-ban 1990-ért.
Hááát a grafikája enyhén szólva is rusnya.
Imádom a Piranha Bytes játékokat, bár eddig mindet PC-n játszottam és ott szépek nagyon, de ez a PS3 kiadvány.......
Örülök, hogy csak 2000 forintom bánja, ha megvettem volna teljes összegért, biztos mérges lennék.
Már bánom, hogy nem a PC-s változatot vettem ugyan ennyiért.PSN: Xbox:
-
dilipok
veterán
válasz SylarHUN #40496 üzenetére
hat azert olyan eszmeletelen nagy kulonbseg nincs am a verziok kozott. Sajnos grafikailag nem egy siker a jatek. [link] Teny, hogy a PCs a legszebb, de azert nem katasztrofa a konzolos verzio sem.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
ivanyi
csendes tag
válasz DM-Fan #40494 üzenetére
Nagyon jó örülök neki nagyon.
Találtam egy videót a sárga ledes hiba javításra megcsinálom mert szerintem sok veszteni valóm nincsen.Kezdhetem nézegetni újra Ps3 piacot,hogy találjak valamit jó árban. Slim Ps3 Tapasztalatok vélemények?Nekem most egy fat adta be a kulcsot.,melyiket érdemes venni slim vagy fat ?Én nem vagyok sztár, nem is akarok az lenni! Én legenda leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy