Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz CSorBA #29306 üzenetére

    1. Természetesen be kell kapcsolni, de ennek nincs hatása a Media Server-rel lejátszott tartalmakra, mivel azok mindenhogy 1080p60Hz-en fognak csak menni - ahogy a PS3 saját HDD-jére felmásolt filmek is. Emiatt nem is lesznek 100%-ig folyamatosak, mert nem lesz kadenciahelyes a visszajátszás. Én többek között ezért is szakítottam a PS3 médialejátszási funkcióival és váltottam Popcorn Hour A-210-re.
    Nyugodtan kapcsold be az 1080p24Hz-et, a legalapabb Pana plazma is fogadja ezt a kadenciát és megfelelően, akadásmentesen jeleníti meg. De ennek csak a Blu-ray lemezek lejátszásakor fogod érezni a hatását.

    2. Olyan lehet, hogy a kép is és a hang is HDMI-n megy a TV-be, de szerintem licenc okokból nem lehetséges, hogy a külső forrásból érkező hangot változatlanul 5.1-ben engedje ki magából optikán. A TV-adások és a belső médialejátszón lejátszott filmek hangja megy csak ki multichannel-ben tudtommal. De ennek amúgy mi értelme? Miért nem csinálod azt, hogy csak a képet viszed a HDMI-n a TV-be és a hangot már eleve optikain viszed a kiszolgáló eszközből az erősítőbe?

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák