Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Gebriel #29218 üzenetére

    "Egyértelműen kiderül, hogy az 576Kby boltnál sem szabad gépet venni, hisz nem hivatalos viszonteladó. :DDD ;]"

    Nem, csak az az egyértelmű, hogy a Sony nem töltötte fel a weblapjára (megszoktuk már), miközben köztudott, hogy az 576 kbyte hivatalos partner.

    "Annyit mondtam nem feltétel a garancia jegy csak a számla, és állíthatod Te az ellenkezőjét akkor is így van...a legbiztonságosabb ha mind kettő van"

    Ez viszont egyértelműen nem igaz, hisz a Sony maga kéri a jótállási jegyet, csak te általánosítod a saját esetedből, amikor valószínű hanyag volt a szervizes. Számos ellenpéldát tudok hozni, a neten is van bőven. A blokkod egyébként sem azonosítja a gépet semmilyen tekintetben, tehát a Te blokkoddal akárki tudná a saját gépét javíttatni. Szép lenne, mondhatom. Elég szomorú, ha a kereskedelemben dolgozol és ez nem világos. Ne vezess félre senkit vele, egyetlen fals példára alapozva!

    "Első részére meg csak annyit, hogy akkor neked elég peches ismerőseid vannak, hogy nem jól jöttek ki belőle.."

    Nem csak az én ismerőseim pechesek, olvasgass ezzel kapcsolatban kicsit még a neten, pl. a ma már linkelt forrásból!

    Soha, semmilyen körülmények között nem hozok el sehonnan tartós fogyasztási cikket anélkül, hogy ne lenne mellette szabályosan kitöltött, lepecsételt jótállási jegy, mert a szerviz mindenhol ezt kéri először és nem a számlát. Több készüléket gariztattam már, mindig így volt, több gyártónál is, soha nem is volt semmi gondom. Ha nem lett volna jótállási jegyem, mindig megszívtam volna.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák