Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Ma nagyon komoly versenyeket toltunk gt5-be pár ph-s kolegával. Isteni volt.
Esős pályán megpróbálkoztam audi r8-al sima felületű verseny gumikkal komoly volt az is![ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
válasz ->Raizen<- #24351 üzenetére
jaja fain volt csak vegyél mikrofont
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
->Raizen<-
veterán
-
vaksi8
senior tag
Este lesz saturday cup! 19 kor szoba nyitás 20 kor verseny!Magyar srácok csinálják aki tud az menjen jó buli! szabi96 ot kell felvenni barát list.ra
-
Xmodule
őstag
válasz ->Raizen<- #24353 üzenetére
Hát nekem BT -s headsetem van. Nokia BH-503 ebayen vettem eleg olcson lehet kapni es nagyon jo! Amugy kormanyom egy Driving Force GT van. De nem sokat szoktam jatszani ezert total amatör vagyok
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
nike_
addikt
hát ez lol... küldtek egy mailt, hogy változtassam meg a jelszavam, hogy be tudjak lépni a psn-be. ráklattyoltam a linkre, erre mit ír: az oldal jelenleg karbantartás miatt nem üzemel.
-
karakpecze21
senior tag
válasz ->Raizen<- #24353 üzenetére
Nekem USB-s fejhallgatóm van, úgyhogy mennie kell.
Nem tudom én ma nagyon szakadozva hallottam, de volt rajtam kívül más is aki panaszkodott erre.
-
anulu
félisten
nálam nem tudom mi volt a gond, h miért szakadozott nálatok a hangom. mondjuk ha a PS nem támogatja a Sony bt headsetet az lol
mindenesetre jó volt, köszi a versenyeket
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
az azért kicsit gáz, h amikor az ellenfél kilép meccs közepén, nálam is DNF-ként jelenik meg a statban :S
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Gebriel
veterán
Egyre gyakoribb lesznek a hacker támadások?
Vagy eddig is ennyi volt csak nekem nem tűnt fel
-
tomgabor
senior tag
Azok a régi szép idők amikor még a felhasználók voltak a fontosak.
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Én is köszönöm srácok a versenyeket.
Ennek neki kell majd még párszor feküdnöm, mert én konkrétan alig találtam be a szobába.Így azért sokkal jobban élveztem a játékot, még ha én voltam a leggyengébb láncszem is.
Ha valakinek van kedve holnap is szaladni pár kört, akkor csatlakozzon. -
->Raizen<-
veterán
válasz karakpecze21 #24365 üzenetére
Ha szervezkedtek a HOST irja már meg PRIVÁT üzibe a szoba nevet és a pálya nevet hogy hamar meg lehessen találni holnap mennék én is.
-
gabesy
tag
Legközelebb, ha összejön... én is beszállnék majd egy GT5 versenybe.
Gabesy
-
v!ct0y
veterán
válasz ->Raizen<- #24366 üzenetére
Egyszerű. Rámész a főmenüben a communityre ott van egy olyan my lounge vagy valami ilyesmi egy kávés csésze fölötte lesz egy kis jel arra kell rámenni és aki ismid játszik oda be tudsz lépni egyből, nem kell keresgélni. Tegnap jöttem rá én is
-
Gebriel
veterán
válasz karakpecze21 #24365 üzenetére
Meglesz újra a játék akkor beszállok én is és onnantól nem kell aggódnod, versenyezhetsz velem az utolsó előtti helyért.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
ilyen abszolút fun bajnoksághoz mit szólnátok? mondjuk nem hosszú versenyekkel, max 30-40 (vagy km-ben meghatározva) percesek. ha ez sok már felvetés szintjén is, akkor sorry, endurance-hez vagyok szokva
mondjuk vasárnap délutánonként, mintegy a hét levezetése gyanánt pálya van elég, pp rendszerrel egész jól meg lehet határozni a dolgot gyártó meg egyéb megkötések nélkül akár versenyenként más pp is lehet
[ Szerkesztve ]
-
MysFromHun
csendes tag
Sziasztok Fórumozók!
1, Azokkal a kérdésekkel/problémákkal fordulok felétek, hogy elkezdtem a CallOfDuty Black Ops-al játszani, leginkább a multiplayer részét részesítem előnyben és amikor játszom valami kattogást hallok a PS felől ( mintha folyamatosan olvasna). Játszom az Uncharted2-vel is ott a multiplayer pálya elején 1-2 beolvasás, kattogás hallatszik, de utána megszűnik. (van ismerősöm, aki szintén játszik a PS3-án BlackOpsal és nála pedig a pálya elején van 1-2 kattogás és utánna megszűnik)
2, A másik problémám még a BlackOpsal, hogy a kép nem folyamatos állandóan kis laggokkal megy, lehet azért mert folyamatosan olvas? Ebből arra következtetek, hogy a lemez lehet-e a hibás?
3, Interneten keresztül rendeltem, és ha megtudtok erősíteni abban, hogy a lemezem lehet a hibás akkor élhetek-e valamiféle garanciával. Másfél hónapos a lemez, de a PSN miatt a multit nem tudtam tesztelni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv: MYS
PS3 160GB - Uncharted 2, Call of Duty Black Ops
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Ma terveztek valamilyen futamot?Mert beneveznék is . -
karakpecze21
senior tag
válasz vaksi8 #24372 üzenetére
Én fogok biztos játszani kicsit délután.
A Lamborghini-et is kicsit feljebb tuningoltam.(amennyire futotta a kis pénzemből)
Pl. a turbo kit-et nem tudom miért nem tudtam beletenni, pedig volt még pénzem.
Majd még azt kell megtalálnom, hol és hogy tudom állítani a sebességek áttételét. -
->Raizen<-
veterán
válasz karakpecze21 #24373 üzenetére
Forma 1 után csapassuk.
-
vaksi8
senior tag
válasz karakpecze21 #24373 üzenetére
Azt a transmission beállitásokba tudod kezelni de csak akkor ha megveszed a legjobb váltót ha jól emlékszem 20000 credit.Csak az a baj a lamboval meg általában a utcai szériás autókkal hogy nagyon labilisak.érdemes lenne kuporgatni kicsit pl.egy xanavi nismo-ra 950000 credit és azt fejlesztgetni.pénzt legjobban szerintem a lambos sesonal eventel lehet a nürg./d pályán.5 kör (kb 7perc) 170000 cr. az első hely.Pár millát már igy össze szedtem
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz ->Raizen<- #24376 üzenetére
ok, csak felvetés volt
-
karakpecze21
senior tag
válasz vaksi8 #24375 üzenetére
Értem.
Hát igen, tudom, hogy gyüjtögetnem kellene, majd valamikor neki is állok, mert most csaknem 0 kreditem van.Addig elpötyörgök a pályákon veletek.Nekem úgy is a részvét a fontos.
darky@ : Rendben.Felspannolod magad az F1-el mi?
Más: Remélem tegnap mindenkit felvettem a barát listára.
Ha valakit kihagytam véletlen, akkor bocsánat és vegyen fel bátran.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz MysFromHun #24371 üzenetére
Ugyan a Black Ops nincs meg, de a COD4, COD5 és COD6 igen, azok elég sokat forogtak a gépemben és valószínű azzal a jelenséggel szembesülsz, amivel a COD6-nál is találkoztunk: nevezetesen a játék rettenetesen sokat dolgoztatja a léptetőmotort. Rengeteg meghibásodás volt a Modern Warfare 2 miatt, anno még petíció is indult az Infinity Ward felé, hogy adjanak ki egy PS3-patch-et, amivel lehetővé tennék a HDD-install opció választását. Végül erre nem került sor, így én is hanyagoltam a MW2-t, nem sokat volt a gépemben emiatt. Sejtésem szerint ugyanez a jelenség van a Black Ops-nál is.
A lag-okkal kapcsolatban sem Te vagy az első, aki ezt jelzi - épp a héten kerestek privátban ezzel kapcsolatban, hogy segítsek eldönteni, hogy a megjelenítő-e az oka, de egyértelmű volt, hogy nem. Szerintem egyszerű szerveroldali problémáról van szó, tudtommal ezen játék sem kapott dedikált játékszervereket és emiatt sokszor előfordul, hogy romlik a játékminőség, lagol, szaggat. Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni.
Fentiek tükrében szerintem nem a lemezed hibás.
Get Moded!
-
MysFromHun
csendes tag
válasz Gebriel #24380 üzenetére
Igazából nem is izgatna ez a lagg probléma, ha mindenkinek ilyen volna, de az, hogy nálam az egész pályán keresztül jön a kattogás és egy pillanatra sem áll meg.
Pedig, ha csak 1-2 beolvasás volna az lenne a normális...
De a géppel sem lehet probléma, hisz az Uncharted-nél pedig 1-2 beolvasás és kész...
Ennél a COD-nál nincs HDD-re való telepítési lehetőség?Más: amikor indítom a multit a jobb alsó sarokban írja, hogy reading HDD.
PS3 160GB - Uncharted 2, Call of Duty Black Ops
-
anulu
félisten
válasz karakpecze21 #24378 üzenetére
Lamborghini versenyen Nürburgring GP/D-n kb 8 perc alatt lehet 160k kreditet összehozni kb 1 órát rászánsz az 1 milla
-
DM-Fan
nagyúr
válasz MysFromHun #24381 üzenetére
Gyanítom nála is megvan a kattogás végig, csak lehet, hogy neki picit csendesebb a léptetőmotor. Ugyanakkor az sem biztos, hogy mindegy, hogy melyik pályáról van szó. Az egyes map-ek eltérő méretűek, több-kevesebb rajtuk a tereptárgy, amihez be kell tölteni a lemezről a textúrákat. A MW2-nél is voltak pályák, amelyeken aktívabb volt a léptetőmotor, volt, amelyeken kevésbé. Szerintem ennyi áll a háttérben. Az ilyen játékokat kerülni kell, ha kímélni akarod a géped. Tudtommal nincs HDD-install opció itt sem, igazából PS3-on ez nem is jellemző.
A reading HDD annyit takar, hogy betölti a konfigurációs beállításaidat, profilodat, egyébként semmi. Párszáz kilobájt. Gyakorlatilag a játékadat teljes egésze lemezről olvasódik cache-be és swap-fájlba a HDD-re.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
karakpecze21
senior tag
Nekem a Lamborghini versenyeknél cs egy páya van, a Rome Circuit.
Az 1 helyen 24.000-ad.
hol találom akkor azt, amit te mondasz?Nyilván én vagyok a béna, mert nem találom.Másálam frankón elment a net.Remélem mire kezdünk megjavul.
Most egy levédetlen wifi jelre lógtam, de ha nem javul meg a netem, akkor valszeg kicsit maradok rajta a délutáni móka erejéig.
Csak elég gyenge a jel és lehet nem lesz frankó. -
->Raizen<-
veterán
válasz karakpecze21 #24384 üzenetére
Az angyali külső démoni belsőt takar.
-
vaksi8
senior tag
A sesonal events eknél keresd!Ahhoz kell internet kapcsolat
-
->Raizen<-
veterán
Kösz a versenyeket muteromat jön az orvos beoltani mert beteg ezért kiléptem miután lefagytál. A PP-t azért kérdeztem mennyi mert a kocsijaimat hozzád akartam igazítani mert gondolom egy tuningos kocsid van még csak.
[ Szerkesztve ]
-
vaksi8
senior tag
Pont most lépett ki mindenki amikor mentem volna....
Karakpecze egy kis RDR hez mit szólnál? -
vaksi8
senior tag
válasz ->Raizen<- #24388 üzenetére
Azt hiszem 600pp ig engedi felhúzni de azis bőven elég.Én még beszoktam lőni a végsebességet 270 re annál többet ugysem tudsz kihozni azon a pályán,de legalább jobban gyorsul.Meg a racing soft gumi nagyon fontos.Már az első kőr célegyeneséből átveszem az első helyet
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz ->Raizen<- #24387 üzenetére
Én köszönöm!
Hálistennek megoldódott a net problémám is.
vaksi8 : Köszönöm.Ezt nem is tudtam.
Ez a RDR multis része, nem semmi.M?ár kihullik a hajam, hogy ennyit bénáztam.
Most már sejtem, hogy kell.Csak rohadt szarul tudom elolvasni ezeket az apro betüket, mert hagyományos tv-m van és semmit nem látok belőle.[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz karakpecze21 #24391 üzenetére
Épp itt lenne az ideje beújítanod egy fullhd-s tv-t akkor! Én egy philips 32" fullhd tv-n tolom a pc-t is meg a ps3-at is. Nagy élményt nyújt.
-
_Bishop_
tag
Hali!
Sráácok, akkor ti ezek szerint tudjátok már használni a PSN-t! Nekem az a gondom, h küldi a linket, h változtassam meg a jelszavam! Beíeom az új jelszót, tovább gomb és erre kiírja, h karbantartás. De a jelszavat gondolom nem változtatja meg, mert továbbra sem tok bejelentkezni a PSN-be! Most akkor várhatok még mindíg v mi van? -
karakpecze21
senior tag
válasz ->Raizen<- #24392 üzenetére
Újítanék én, tervben is van, csak havi br.54K-ból nehézkesen jön össze.
Aztán lehet meg is szűnik hamarosan a melóhelyem....Ha tehetem, akkor az első egy TV+Normális kormány vétele lesz.
-
r3dsnake
nagyúr
-
->Raizen<-
veterán
válasz karakpecze21 #24396 üzenetére
Nekem havi 56k 5 hónapig.
-
->Raizen<-
veterán
Uncharted 2 alatt fagyott már valaki gépe? FAT gépekre gondolok főleg mert nekem is az van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest