Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tomgabor #24450 üzenetére
Ha PS3-ad és PSP-d is van, és mindkettőhöz volt már account-od 2011. április 20-án, akkor igen, kettő ehhez, kettő ahhoz. A játékok letöltésére 30 napod lesz a Store újraindításától kezdve, utána megszűnik az ingyenességük. Az akció keretében letöltött tartalmak "örökre" megtarthatók, azok nem járnak le. Ezen felül 30 napos PSN plusz tagság mindenkinek, a korábban PSN plusz tagsággal már rendelkezőknek pedig 60 napos előfizetés-hosszabbítás.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Pár extrém kérdés Valahogy meg lehet oldani, hogy billentyűzettel lehessen játszani pl fifánál? Átalakítüval vagy bárhogy? Nem nekem kéne, csak van haver aki nem tudja megszokni a kontrollert, és házibajnokságokat néha csinálunk.
Másik: Nem úgy volt, hogy egyik fw update után nem működnek a nem sony kontrollerek? Rádugtam a logitech chillstreamemet, ki is írta, hogy nem támogatott, de az 5 éves lengyel apollo márkájú kontroller viszont működik tökéletesen
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
anulu
félisten
van decrypter és re-encrypter. google segít. amúgy ps3news-on érdemes keresni tudom, h nem te vetetted fel a dolgot, de annyira nem bonyolult, mint írod
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
emm, ha több PSN accountom van, akkor ugye mindegyikhez jár a játék. namost. ha egyikkel letöltöm, akkor a másik accnál is látom? van vagy 3...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
csab2
veterán
válasz dilipok #24428 üzenetére
"a valos cim a kartyaval valo fizeteshez kell"
Ezt nem értem. Miért kell netes vásárláshoz lakcím? Én egy UK címet adtam meg (lakcím generátor alapján), de az én kártyám adataival. Akkor nem tudok majd fizetni?
Már azt sem értem, hogy a rendszer miért lakcím alapján azonosít be, amikor IP cím alapján egyértelműen látható, hogy Magyarországról vagyok.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
csab2
veterán
válasz dilipok #24459 üzenetére
A szamlazasi cim megegyezik a regisztraciokor megadott - angol - cimmel. Alapbol ezt ajanlotta fel, amikor a szamlazasi adatoknal meg kellett adni a cimet. En meg hagytam. Remelem azert tudok majd vasarolni ha akarok. Legfeljebb majd a fiktiv cimre, de az en nevemre megy a szamla amit igy majd nem tud kezbesiteni a posta.
Mas:
Ha nekem aprilis 20-an volt regisztraciom, de en hulye rossz email cimmel regisztraltam, akkor hogy tudom elerni, hogy az uj regemre megkapjam a karpotlast?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
anulu
félisten
na, 24-e. kíváncsi leszek, visszatér-e a store.
-
_Bishop_
tag
Én még mindíg nem tom a jelszavat sem megváltoztatni! Folyamat server maintanance... Bosszantó már!
-
heihachi
addikt
válasz _Bishop_ #24467 üzenetére
Én ma megpróbáltam belépni PSN-re böngészővel, simán ment, szólt, hogy jön egy email, jött is, katt benne a linkre, ott jelszó változtatás, semmi gond nem volt. Igaz, a PS3-on még nem próbáltam ki, hogy mit alkottam
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
anulu
félisten
válasz _Bishop_ #24467 üzenetére
US / UK accountjaimnál simán engedi. most változtattam meg 2-t. hátha sikerült azokról is lerángatni a gépemre a welcome játékot
-
anulu
félisten
válasz heihachi #24468 üzenetére
gondolom kollegának HU accountja van, és ez a gond
-
DM-Fan
nagyúr
Ma ne is várjátok a Store-t! Mai hír:
"PlayStation Network is scheduled to undergo maintenance today, from about 8am until approximately 5pm Pacific time. During this time, registration and Account Management will be inaccessible, including the password reset process. While some users may experience difficulty signing in to PSN, the majority of consumers will be able to play online as well as sign in to external sites that require PSN authentication (like this one).
For those asking about the PlayStation Store, we’re still targeting restoration of all services by the end of this month. Contrary to reports, the Store will not be publishing today."
Remélem, hogy ennek már az induláshoz van köze és nem ahhoz, hogy ismét darabjaira esik az egész. Mondjuk ismételten érdekes hozzáállás tőlük, hogy sehol nem cáfolták a május 24-i Store-nyitást, erre helyette még a PSN-t is lelövik.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Gebriel #24475 üzenetére
Szerintem már nem sokáig, a mi időzónánk szerint most délután kezdik a karbantartást. Azt írták, hogy helytől függően nehézségek fognak jelentkezni a bejelentkezéskor. A jelszócsere most sem megy. Remélem, hogy azon ügyködnek, hogy visszakapcsolják a Store-t. Mondjuk ezzel kapcsolatban csak annyit löktek ide, hogy hónap végéig. Az meg ugye még újabb egy hét.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
vaksi8
senior tag
Nekem most megy,de ha jól olvaslak titeket kikapcsolják ma?Mert akkor inkább bejelentkezve maradok..
-
->Raizen<-
veterán
Van valakinek gt5-be egy felesleges forma1-es kocsija? Örülnék neki nagyon.
-
vaksi8
senior tag
válasz ->Raizen<- #24482 üzenetére
Nekem van egy formula gran turismo.Ha gondolod kiteszem hogy kölcsön vedd.
zolika888 a psn-id m -
olbaidhun
őstag
Srácok other os-ből lehet futtatni valamilyen windows-t? Van ilyen tapasztalattal rendelkező felhasználó?
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
anulu
félisten
válasz olbaidhun #24487 üzenetére
win95 megy, de lassú. akkor inkább dosbox
-
anulu
félisten
-
karakpecze21
senior tag
válasz ->Raizen<- #24486 üzenetére
Bocsi, hogy tegnap nem jöttem GT5-ni, de jó páran összejöttünk RDR és coop-ban toltuk kicsit.
Hétköznap kevés időm van játszani, ezért én inkább hétvégére hagyom a GT5-öt. -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Mivel még mindig nincsen store, ezért ha lejár a 7 napos trialom fifánál, akkor megszívom mert nem tudok beírni kódot? Vagy nyílttá tették, amíg nincsen store és lehetőség beváltani a serialt? Mert most belépéskor mintha nem is kérdezné meg hogy veszek-e online passt vagy beírok stb, hanem egyből belép.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
-
_Bishop_
tag
Még mindíg karbantartás...
-
anulu
félisten
válasz _Bishop_ #24496 üzenetére
tekintve, h magyar acc-al nincs store, amivel bevételük lenne, szerintem az utolsó körben fogják helyre rúgdosni. ez se megy?
-
dilipok
veterán
válasz karakpecze21 #24490 üzenetére
nem lesz itt semmi mar ebben a honapban... [link]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
karakpecze21
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest