Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agressiv

    addikt

    válasz olbaidhun #20886 üzenetére

    Pár órája voltam cimborámnál aki vett egy PS3-at és egy böhöm nagy full HD mittudom én űrtehnika TV-t.

    Elkezdtünk játszani a GT5-el és én azt hittem, hogy sokkot kapok. A Grafika közel sem mondható szépnek, semmilyen körülmények között nem sikerült rávenni azt a szerencsétlen konzolt, hogy valami Vsync-hez hasonló dolgot produkáljon és állandóan "szétesett a kép", a másik meg, hogy ha gyorsabban fordul a kamera beszaggat.

    Kérdem én mire jó az a sok processzor mag meg az Ntrágya vidia GPU vagyis egyben a konzol, ha egy valag pénzt kiad érte az ember és semmivel sem jobb rajta játszani mint PC-n sőt, sokkal rosszabb.
    Én sosem szerettem a konzolokat, de erre mindíg is kiváncsi voltam, mert áradoztak a jónépek, hogy mennyire szép a grafikája és régóta tudom, hogy milyen hardverrel van szerelve ezért bizakodva mentem oda, de amikor először megláttam a szinkron hiányát és a szaggatásokat akkor legszivesebben lerugtam volna a helyéről. Egyszerűen óriási csalódás volt számomra és valószínüleg inkább PC-be fektetem az elverni való pénzemet mint ilyen konzolba az 100%, pedig mielőtt láttam volna komolyan elgondolkoztam volna egy PS3 vásárlásán.

    Hát még a borz.....

Új hozzászólás Aktív témák