Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Akkor sorban, az én véleményem:
Nem biztos hogy megéri a régi 60gb-os gépet megvenni, mivel ezek a gépek halnak meg sorban, újat már biztosan nem kapsz sehol, a használt mindig zsákbamacska, a linux nem sokat ér a PS3-on.
Ezen felül ezek a gépek fogyasztanak a legjobban, illetve melegednek is.Nekem a God of War jut eszembe mint nagy PS2-es cím, de azt most kiadták PS3-ra is (1-2 részt) jövőre pedig érkezik a 3. része.
USB hubot én nem kötnék a gépre.
Tudom, PSt paddal kezeljek, de FPSben hülyét kapok ha a "gombával" kell célozni, ezért minimum egeret akarok dugni PSre, de ha már egér akkor kell bill is, mert 1 kézzel nem hiszem, hogy menne a pad kezelése.
Ez sajnos csak részben működik, hogy egy egeret és egy bill-t kötsz PS3-ra, mert játék alatt nem tudod őket használni!
Erre speciális kiegészítőt kell beszerezni, nem sokkal feljebb volt már róla szó.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest