Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÜN!
tag
Ja, hogyha az anyagminőséget nézzük, akkor tényleg talán inkább a FAT-ot érdemes beszerezni.
Az PS3 ereje szerintem még nincs annyira kihasználva mint a box-é.Szerk.: a kábeles kérdésemre még mindig nincs válasz.
kelzsoca: tudom, én slimet fogok a közeljövőben (1,5év ) venni, csak valaki (nicknév nem jut eszembe) felhozta ezt is, gondoltam ha ez számít, leírom.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Aztán ha a régi fat gép bexarik, és még garis tudod mit fognak helyette adni: looool, kapsz slimet azt kész.
(#12839) ggf8600gts
Kiegészítem még annyival, hogy ha játszol/filmet nézel, tehát ami hangot ad ki, nem igazán fogod kihallani a PS3 hangját.
(#12851) SÜN!
Most mit kell nyafogni, nem kell a leggagyibb kábelt megvenni, de a nagyon drágának se sok értelme van, ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
ggf8600gts
tag
A wikipedia taglalja hogy a különböző revízióknak milyen képességei voltak, A FAT-en a kockák még tudnak Linux-ot futtatni.
A PS3 Slim:
A másik ami érdees alapként bevették a használati utasításba. hogyan kell vinyót cserélni...A gamepad pedig nekem vékonyabbnak túnik...Na majd összehasonlítom egy PS2-es gamepad-el...
Első játékom az Uncharted 1.
[ Szerkesztve ]
-
ggf8600gts
tag
válasz benecz #12853 üzenetére
Ezek szubjektív vélemények. Mindenki maga dönti el mi tetszik neki...Nekem is Slim van, nem lehet FAT-et kapni, de a FAT nekem jobban tetszik. A maga korában szerintem státusz szimbólum volt. Nekem viszont a God of War3 és az Uncharted-ek miatt kellett a PS3.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz ggf8600gts #12856 üzenetére
Nekem viszont a God of War3 és az Uncharted-ek miatt kellett a PS3.
Osztom erősen a véleményt
Ha esetleg nem tudnád kijött a GoW 1-2 is, feljavított grafikával
[ Szerkesztve ]
-
SÜN!
tag
Uncharted Drake's Fortune nem támogatja az 1080p-t?
-
SÜN!
tag
[link]
itt csak 720p-t látok, valakinek tapasztalat? -
ezozo
tag
Hali nekem slim250-van azt nem mondanám semmi hangja mert van még játékközben is hallom a venti érdekes üres konzervdobozban lassan forgó gerjedését azért picit túlzok de hallani bár a boxom hangosabb de mindkettőt meg lehet szokni léghűtés hátránya kell a hűtés mert besül mint a léghűtésű kétütemű motorok
[ Szerkesztve ]
LG 50UK6950PLB-POCO X3 Pro 8/256-Ps4 Pro-Ender3 v2
-
ggf8600gts
tag
http://www.youtube.com/watch?v=Zquzx5-rHk8
Nos itt van egy "zaj" összehasonlító videó. Ilyen hangja van az én gépemnek is...
-
ggf8600gts
tag
Itt is fel lehet installálni a játékokat a merevlemezre, mint az XBOX360 esetében?...Az talán egy meghajtókímélő megoldás lenne PS3-on is
[ Szerkesztve ]
-
SÜN!
tag
válasz ggf8600gts #12866 üzenetére
Tudtommal nem, csak 1 kis részét telepíti a merevlemezre a játék, a gyorsabb betöltés érdekében. (tudtommal)
-
SÜN!
tag
válasz ggf8600gts #12868 üzenetére
Kímélné, de abban 100%-ig biztos vagyok, hogy ami dobozos verzió, azzal nem lehet megcsinálni.
-
kelzsoca
félisten
válasz ggf8600gts #12866 üzenetére
Nem, nem lehet, amennyit a game felrak magának és ennyi.
Azok a játékok amit a store-ról veszel, természetesen a hdd-ről futnak. -
jookomak
őstag
youtube-os videón a fat gép hangja tök normál. ha a tiéd is ilyen, akkor nincs gáz. természetes, hogy minimális hangja van.
hdmi kábelekről sok az urban legend. sokan állítják, hogy van különbség, sokan nem tapasztalják. kell venni 1-1 drága és olcsó kábelt, és letesztelni
-
k.
őstag
-
whited
addikt
naruto u n storm ról vélemény?
tekken 6?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
az 5.1em
genius sw hf 5005
hogy tudom a ps3ra kötni?
vagy a tv-re kéne inkább?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Meghivott
addikt
Hi,
aki ps3 media servert használ 720p/1080p tartalom wireless továbbítására,
az légyszi írja már le, hogy milyen beállításokkal, kodekkel sikerül ez neki zökkenőmentesen! (mkv2vob megvan, de így is beszaggat)
Sokat segítene, mert kezdek őszülni -
Siera
senior tag
Ha van 3 rca bemenet a hangszórón,vagy optikai,akkor rá tudod kötni
-
DM-Fan
nagyúr
válasz whited #12879 üzenetére
Csak sztereo. Az is csak analóg RCA-n keresztül. Fog szólni minden hangszóród (a hátsók is), de ugyanaz jön belőlük, mint az elsőkből, a centerből pedig a két csatorna közös jele, a wooferből pedig a mély tartomány (kb. 100 Hz alatti) tehát csak sztereó lesz. Úgyhogy a PS3 menüjében szépen pipáld is be, hogy csak sztereót adjon ki magából (RCA-n egyébként sem tud mást).
Másik lehetőséged, hogy amennyiben a TV-ddel HDMI-vel kötötted össze a PS3-at, akkor a HDMI-n keresztül küldöd a hangot is és így a TV fogja sztereóban megszólaltatni. Ha nem HDMI-vel kötöd össze a TV-vel, akkor abba is RCA-val tudsz sztereo jelet vinni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Edgeri
senior tag
Ti fel tudtok menni PSN-re? Nekem azt írja ki, hogy nem elérhető a régiómból (UK és US se műxik). Remélem ezt csak karbantartás miatt írja ki, nem pedig azért, mert bevezették az IP-cím alapú szűrést...
Üdv, Edgeri
-
-
babli
tag
Nálam se megy az usa store, meg a japán se!!! :S Félõ hogy ez IP szürés, búcsúzhatunk a demoktol...
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
BaliJack
aktív tag
válasz Meghivott #12878 üzenetére
Milyen géped van? Korábban csak annyit írtál, hogy erős.
Írtunk itt tapasztalatokat korábban (konkrét beállítások nélkül ugyan), keressél egy kicsit .
Egy rövid segítség: 1080p-s tartalmat maga a program készítője is kábeles kapcsolatra ajánlja. Wifi-s kapcsolat esetére rendesen butítani kell.
Szerk.: mkv2vob-nak a PS3 Media Server-hez nincsen köze, a Media Server pont ezért jó, mert nem kell konvertálni.[ Szerkesztve ]
-
SÜN!
tag
Azok a játékok, amelyek kijöttek PS3, és XBOX360-ra is, tényleg szebbek boxon? (box topikban írták páran)
-
ggf8600gts
tag
Gyerekek, honnan tudom letölteni a God of War 3 demóját?
-
Meghivott
addikt
válasz BaliJack #12889 üzenetére
AMD Dual Core 5200+
2 GB
win 7 32volt 720p, amit simán vitt végig
most sem folyamatosan szaggat, 10/15 percenként be-beszaggat,
ezért gondoltam, hogy beállítási probléma.
Igaz, eddig #best quality#-n volt, megpróbálok ezen állítani.vagy felmásolom az mpg-ket a ps3-ra a psms-el ........ 120 perc átlagban
[ Szerkesztve ]
-
Plutor
aktív tag
Nálam sem megy a Store .Se az USA,se az UK
[ Szerkesztve ]
-
Edgeri
senior tag
Twitteres hír, még van remény: KARBANTARTÁS
Üdv, Edgeri
Új hozzászólás Aktív témák