Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
-
Eagle16
addikt
válasz DerStauner #151 üzenetére
Igen azaz, amit az átlag katonánál találsz az tökéletes.
Nem, nem jól gondolod
Igen, én is meglepődtem, de leszedi egyből.
Csak út közben ki fog ám fogyni, keresni kell két menet között még egy katonát.
nyunyu: nem is az idő volt a fő probléma. Normal nehézségen kisebbeket sebez az ütése szerintem, mert alig akart elfogyni az élete, pedig bőszen nyomkodtam a bal egérgombot.
Most megnyílt egy olyan nehézség, hogy normal+. De fene se fogja újra végigcsinálniTudom hogy nem jelöli, nekem szerencsém volt, amerre mentem, mindig találtam pár ilyen embert a háztetőkön.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
nyunyu
félisten
Csak út közben ki fog ám fogyni, keresni kell két menet között még egy katonát
Milyen jo, hogy a terkepen NEM jeloli, hol van raketas emberke.
Egyszerubb lotavolon belulrol elereszteni egy long distance grab-et, aztan ropteben beszallni
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
BalaNce87
addikt
Nah meglett az a rész, most már csak azt nemtudom mi értelme van a pajzsnak, mivel jött az armor, ok hogy armorral nemtudsz repülni, de kb ennyi lenne a hátránya ha jól értettem.
-
nyunyu
félisten
válasz BalaNce87 #156 üzenetére
ok hogy armorral nemtudsz repülni, de kb ennyi lenne a hátránya ha jól értettem.
Eppen eleg hatrany tud lenni, mivel repulve gyorsabb kozlekedni, mint futva.
Megneznem, hogy csinalod meg a helikopteres kuldetest repules nelkul.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
BalaNce87
addikt
Jó nem gáz mert bármikor letudod venni magadról majd vissza, a helikoptereknél meg ugrálni kell mozogni folyamatosan így nehezen vagy nehezebben találnak el.
Nemtudom easyn mennyivel egyszerűbb és miben, de normalon már betud szopatni rendesen a hülyeségeivel.[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez nagyon extreme game!!!!
Sztem jó lett!!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
DerStauner
senior tag
én is végeztem a játékkal. szerintem nem lett rossz. nekem jobban tetszett, mint a wolverine. a wolverine egy idő után unalmassá vált, meg szerintem nem is volt olyan sztorija, mint a prototype-nak. a küldetések változatosak voltak, jól egybeszőtt átvezető videókkal. ez a web of the intri....(akármi), ez is jó ötlet volt. a játéknak megvan a biztos dvd-s helye.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
A Supreme Hunter után még mennyi van nagyjából a játékból?
Igaz én nem egyből a küldetéseket csinálom néha tolok ilyen challengeket persze mind1ik ugyanaz szóval az is unalmas tud lenni.[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
hali!
Tud valaki mondani kódot a Cheat Mod-hoz?
Csak kipróbálni akarom!Köszi!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
mate0217
aktív tag
A grafikája nagyon szép a játékélményét nem tudom mivel nem próbáltam MÉG De egy biztos nagyon jó játék legalábbis a gameplayek alapján
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
Croft-21
őstag
egy kis gameplay
elakadtam annál a résznél, ahol marha sok iylen víztartály szerűségen ilyen sárga trutyi van és mindíg kijön belőlle egy nagy mutáns... aztán meg egy épület ami szintén tele van trutyival és nem tom mit kell csinálni mert egy csomó tank meg helikopter jön és szétrombolják ezt az épületet -
-
cgod
tag
Csápos témára kicsit vissza, szerintem legegyszerűbb:
Maxos ostor (whipizé), folyamatos ugrálás, ha zöldszart ló, akkor evade (shift), illetve ugrálás közben is, mivel armor bekapcsolva, úgy repülés nincs. Ostort jobbklikkel gerjeszteni ugrás közben, akkor elvisz vagy 50 métert és támadni sem támadnak...egy csáp nagyjából két ostorcsapás, ha meg lenyomtátok a hármat, akkor közelről vagy csáp, vagy pedig blade az ugrós-jobbklikkes speckóval.
Ostor amúgy az összes főellenséghez jó, az a táp benne, hogy ugrálás közben is lehet gerjeszteni még a levegőben és rohadt messze elvisz, emellett nem elhanyagolhatót sebez. Többi főellenségnél még esetleg a földalatti karmos cucc ami jó. Később viszont, főleg, ha levegőből is jönnek, akkor karmos heli hijack egyértelműen rulz.
Grafika nekem tetszett, bár minőségéhez képest lassú tud lenni tömegjelenetekben. Stílusra meg Gears of war+GTA keverék, de szerencsére nem annyira unalmas, mint a GTA.
Ha valami kell gyorsan, telefon a barátod | Eladó használt montik, érdeklődni a szokott felületeken.
-
nixx-21
őstag
hi all.....
nagy lelkesedésssel vágnék neki a játéknak szinte mindenki ezzel tolja mondom akkor kipróbálom indítom megy a videó uhh mondom joféle bejön az első map megmerevedik a kép és megfagy a játék hang az megy tovább de kép az nuku csak Crtl+Alt+Delel eleht kijönniwin7-ről vagyok mindenfajta kompatibilitási módot kiprónáltam.....
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Croft-21
őstag
Hogy kell elfoglalni a helikoptereket? Mert mintha azt olvastam, h E betűt kell nyomni, de nekem ez csak a tankoknál működik. Meg érdekes, h megvettem azt a képességet, h az a karom ha belevágom a földbe, akkor sok helyen kijön a földből, de ugyanúgy csak egy helyen jön ki.
-
Brundle
csendes tag
válasz Croft-21 #170 üzenetére
Úgy ahogy a tankoknál,előbb meg kell tanulni a képességet.Helikopterknél is majd egy katonától tanulhatod meg ,mikor felhasználod az emléketit azzal hogy "bekebelezed",eddig ez nem esett le ? A másik ,mikor megveszel egy újabb képességet,és kijelölöd az upgrades menüben,kiirja hogy hogyan tudod használni,csak olvasni kell hozzá tudni. Szerintem a devestator(nem tuti hogy jól írom) támadásra gondolsz,amit csak akkor tudsz aktiválni critical mass(vagy mi) állapotban vagy,ami annyit tesz hogy az alap életerődnél több életed van, azokból a testekböl amiket "bekebelezel".
-
Brundle
csendes tag
válasz Croft-21 #177 üzenetére
Nem,a hive az az épület ahonnan a zombik jönnek ki,ha kinyitod a térképet a piros területek közepén vannak,ilyen méh kaptárhoz hasonló ikonja van.Helikopterrel elég könnyű(de tanka is) kinyírni őket és kapsz érte pontokat.
Én csak most vettem meg azt a képességet amivel magasból rá lehet vetődni az ellenre azzal "kalapácskézzel" (pl a tankokra elég hatásos) Nagyon kemény,ha emberre vetődsz rá,nem sok marad belőle -
cgod
tag
Na sikerült asszem a végéhez jutni, mikor félkarú katonaurat kell üldözni, valami hihetetlenül idegesítő és unalmas az a küldetés, főleg, hogy respawnolnak a katonák...toltam már vagy másfél órája, akkor untam meg, asztalt vertem és fél liter teám ráömlött az asztalra...megvan a játék első áldozata...amúgy meg raketlancseresen undorítóak, kicsit sebeznek armorban, de löknek a rohadékok. Supersoldiereknél meg határozottan idegesítő, hogy mindig más betút kell nyomni ha lefognak, ráadásul mindezt tegnapelőttre. De a játék határozottan jó továbbra is, legalább tudom, hogyha nem kapok jó jegyet államvizsgán, akkor csinálok a terembe egy körbe whipfistet : )
Ha valami kell gyorsan, telefon a barátod | Eladó használt montik, érdeklődni a szokott felületeken.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Croft-21 #182 üzenetére
Nem kell olyan sokat!
Csak mielőtt szétrobbanna a tartály és kijön belőle az a köcsög!!!
Azt kell megakadályozni......hogy kiszabaduljon akkor megy a csúszka!!Én kb. 500 tartály szétszedésével jöttem rá hogy akkor kell inkább hogy mielőtt kijönne belőle az a dög!!!
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Croft-21
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #183 üzenetére
Ja én is sokat szívtam vele
-
fdisk
őstag
Most ott járok,h elvesztettem minden képességemet,csak alakot tudok váltani és kész.
Semmi vasököl,semmi karom....stb
Vissza lehet ezeket a képességeket szerezni,vagy visszakapom majd őket?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem a jatekkal jatszani, eddig meglehetosen tetszik, viszont van 1 zavaro dolog...
Konkretan h X1950pro-m van 256 Mb VRam-mal, es emiatt nem engedi az 1440*900-as felbontast nekem, ami ugye nativ lenne...
Most 1280*800-ban jatszom, a 2 'csuszka' maxon van, de biztos elmenne szepen 1440-ben is, es b*ssza a szemem, h nem nativ felbontasban megyNincs ra megis megoldas, h atatlithassam a felbontast 1440*900-ra? Mar eleg sokat keresgeltem guglival, de nem talaltam semmi erdemlegest
Registryben sem talalom hol lehetne atallitani...[ Szerkesztve ]
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Skizz
addikt
halika, megint én
ott tartok, hogy egy parancsnok testben kell bemenni a bázisra (vagy bázisokra) fertőzött egyedeket keresni (?)
katt (a második képet ne nézzétek, dupla monitor )
szóval itt mizu van? egyszerűen nem értem mit kéne csinálnom.
-
DerStauner
senior tag
úgy látszik, hogy újabban a játékkészítők megadják a lehetőséget arra, hogy a végigjátszás után az addig megszerzett erőkkel/upgrade-kel újra végig lehet játszani. el is kezdtem, de mostmár easy+-on (csak hogy ne legyen olyan nehéz)
-
Scoobyka
addikt
elakadtam a gémben....a 10ik missziónál vagyok...ahol miután kiitattam "álruhában" a detetkrotokat helikopterek kezdenek üldözni....már kinyirtam nem túlzás vagy 20at ,de még mindig csak jönnek....elmenekülni meg szinte lehetetlen,mert folyamatsoan újratermelődnek....mit kell itt csinálni???
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.