Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Pocsék.
-
manutdzoli
senior tag
Nem tudjátok miért cincog a hang?Meg az átvezetőkben recseg a hang meg gyors a kép Valamit elállítottam?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
bagyulajuve
addikt
úgy tűnik csak nekem jön be a játék
Resistencia eterna
-
mad1
veterán
-
infectedmann
őstag
válasz bagyulajuve #53 üzenetére
Meg nekem is. Inkább ez mint a semmi. Nem fogom valamelyik régi játékot 500ára végigtolni.
-
Gyusz
őstag
Engem a bejelentéskor nem fogott meg igazán a játék, viszont egy E3 előtti gameplay videó újra felcsigázta a kíváncsiságom. A Gamerankings elég jó értékeléseket mutat egyelőre, bár szerintem az átlag sokat fog még csökkenni, de az utóbbi idők gyenge akciójátékai után igazi felüdülésnek tűnik. Kipróbálni még sajnos nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Hát ez kurva szar, úgy látszik igazam volt ezt csont HULK ezért vki fizet most nem azért?
Eszeveszett zúzás ameddig bírod v mi volt a gondolatuk ezeknek?
Első pályának van egyáltalán értelme? lehet a több jobb lesz vmivel majd meglátom. -
strebacom
senior tag
No megpróbáltam nekem az elején a videó után rögtön kifagy..miért????
-
strebacom
senior tag
Ááá közben rájöttem....
-
FRENK1988
veterán
Amúgy ezt a játékot az nV támogatta?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Rebell
senior tag
Szóval megéri a biteket ez a Game? Vagy nem?
Méltó annyira hogy végigtoljátok? De A Grafika videoról tényleg csak 10/2-es -
DerStauner
senior tag
válasz manutdzoli #52 üzenetére
azt írják máshol, hogy a hangbeállításoknál kell visszavenni 24bit-esre.
engem inkább a narancssárga képernyő érdekelne. elég sok radeon-osnak ez van. (bár még csak most telepítem, majd meglátjuk).
egyébként a l4d, a resident evil 5, meg a mostanában megjelenő zombis játékok nem eszetlen hentelések? és mégis mindenki odavan értük.
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
válasz bagyulajuve #53 üzenetére
Szerintem is egész jó játék, de simán lehetnek akiknek nem tetszik, mert inkább gondolkodni vágynak...ettől még sokaknak lehet jó, mint ahogy a Wolverine is teljesen bejön, ugyanúgy mint ez.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
zack
nagyúr
Nekem nagyon jó fut 1920x1200-ban mindent maxolva...40-100fps. Elég sokáig jutottam, de elakadtam...ezt írja:
"APCs are found near military bases or infected hives."
Tök jó mert bent vagyok egy bázison, egy hangár féle helységben és nem tudok kijönni. Ennyit az agyatlan öldöklésről. Fogalmam sincs mit kell csinálni.
A játék nekem nagyon bejövős, kicsit olyan mintha a Mirror's Edge-et és a GTA IV-et összegyúrták volna. Az irányítás nem egyszerű de szokható.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
bagyulajuve
addikt
a feladatban kell szerezni egy APC-t és a csajt megmenteni
elvetted a személyiségét annak aki felett DNS dupla hélix van? mert akkor be tudsz menni az épületbe, majd pedig ott is lesz egy fickó akinek el kell venni a személyiségét
fontos, hogy ki kell tanulni a "lopakodó" személyiségrablást, majd pedig F+E +jobb klikk, különben észrevesznek
Resistencia eterna
-
Ateszzero
őstag
Senkinek nincs vele gondja?
Akármit csinálok, vele nagyon lassú a játék és 19FPS-em van.
1024-ben is. A beállításokat is variálgattam,de semmi változás.
Nem hiszem el hogy High-ról AI-ról , és 1280 -ról leveszem minimumra a grafikai beállításokat, és ugyanúgy 19FPS.
Most még mit csinálhatnék vele? -
.Oldman.
tag
válasz DerStauner #62 üzenetére
Nekem is narancssárga.
Sikerült megoldani, mert nekem nem sajnos... -
Eagle16
addikt
Nálam csak annyi probléma van vele, hogy nagyon halk...majdnem a feléig kell feltekerni a hangfalakat, hogy normális legyen a hangerő. Ezenkívül semmi, még csak a játék elején vagyok. Nem nagy durranás, ez nálam az a kategória, amit egyszer végigviszek és utána elfelejtem. De egynek érdemes kipróbálni, jól leköti az embert, meg jó a története is. (maga a játék nagyon hasonlít a pókember játékokhoz)
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
zack
nagyúr
válasz bagyulajuve #65 üzenetére
Ajaj...el akartam én venni a személyiségét, de véletlenül a benti csókát kinyírtam. De mivel nem lett vége a játéknak, azt hittem lesz más megoldás is. Most bent vagyok a hangárban bezárva, és se ki se be. Tök jó lesz ha ezért előlről kell majd kezdenem a mentés miatt.
A lopakodó személyiségrablás hogy is van? Én leszartam eddig, elvettem a személyiségét, és utána mindenkit kinyírtam.
SLI-vel próbálta már valaki? Csak azért mert 4890 CF-el hibátlanul hasít!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
.Oldman.
tag
Sziasztok,
Nekem egyfolytában narancssárga a képernyő, és a textúrák nem látszanak ingame.
Van másnak is ilyen hiba?
A konfigom a nevem alatt.. Help, pls, mert elég drága vicc így..
.OM.
-
BalaNce87
addikt
Azt a részt hogy kell megcsinálni amikor kiszabadulnak azok a mutáns férgek csak mert megüt egyszer az egyik és kb ennyi voltam, és folyamatosan követnek szóval esélytelen lezúzni őket.
Jah elkell menni onnan ok, akkor semmi.[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Ilyen nagy a min gépigény hogy 2 magos proci + x1800? Na mind1 ..
-
Xirtam
veterán
Vegyes érzelmeket hozott nekem ez a játék! Nagyon vártam...de nem tudom érdekes! A tetőkön mászkálni feelinges, de senki nem tudd megütni ez azért hogy is mondjam! Prototype!
-
nyunyu
félisten
Viztoronybol hogyan kell mintat venni?
Odamegyek, megutom, erre kikelnek
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Bakker, ennyire szar a mentesi rendszer?
Tegnap este lebontottam egy rakas viztornyot a benazasommal, toltam egy save-et kilepes elott, erre ma az fogad, hogy faradjak az irodaba a viztornyos misszioert
-
BalaNce87
addikt
Ugyanez nekem is, gyakorlatilag meg kell várni az auto savet, mert a manuális nem sokat ér, én is pont ott vok hogy lezúztam az összeset madjnem valseg meg is fogom szívni és kezdhetem előröl, ebbe csak az a vicc hogy a képességet amit megkaptál az első pl a tüskék azok megmaradnak de ugyanúgy előröl kell kezdened küldetéseket.
Igazából nem is tudom ez hogy, ha már a játék megunható 1 óra után akkor egy normális vagyis alap követelményű mentést megoldani nagyon alapnak kellett volna hogy legyen.[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
hali
csak nekem cincog a hang? xonar hangkarim van
szerk.: visszaolvastam
[ Szerkesztve ]
-
DerStauner
senior tag
szvsz a víztornyos küldetés kutyafüle
egyébként érdekes, mert a víztornyokat én egyszerűen szétkarmoltam. de az is lehet, hogy csak azt hittem, hogy a karmolás hatására robbannak szét. mert volt olyan, hogy a szétrobbanás után halottan feküdt ott a hunter, de olyan is volt, amikor meg le kellett nyomnom. gondolom, ekkor nem sikerült szétrombolni a tornyot.
amúgy a hunter-eket igazán könnyű kicsinálni, csak mindig félre kell ugrani előlük.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nemsokára én is kipróbálom..kiváncsi vagyok...főleg hogy sokan szidják ahogy látom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Brundle
csendes tag
válasz Sirandrish #86 üzenetére
Én nem értem miért szídják,szerintem nagyon jó játék lett.Azt megértem hogy vkinek nem jön be ez a stílus,meg a grafikába is bele lehet kötni,de minek.A játékélmény nagyon gyors,és rengeteg lehetséges mozdulat van benne.Szóval szórakoztató,és kikapcsolódni tökéletes!
-
Sirandrish
legenda
sok ujdonságot nem mutat a játék de azon kívül egyébként egy elég kellemes játék..
Értem ezalatt hogy unalmas perceiben az ember vígan eljátszhat vele...viszont ami nem tetszik hogy nagyon hajaz ezis a GTA-ra..és ami már a vidikből is kiderült a Hulk-ra..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DerStauner
senior tag
tanácsot kérnék: hogy a fenébe szökjek meg a három helikopter elől?? ez az a küldetés, amikor felveszem egy katona alakját, és először szabotálnom kell négy detektort, majd hívni egy muksót, aki gyanút fog, és elmegy. ezután nekem meg kell szöknöm, vagy ki kell csinálnom a közelben lévő ellenségeket. próbálnék megszökni, de mindig üldöz három helikopter. és ha pl egyet ledobok, lesz helyette másik. mások hogyan csinálták meg?
-
whitezo88
nagyúr
nektek mi a max felbontás? optionsben nekem nincsenek nagy felbontások, és 2x feletti AA.
-
Eagle16
addikt
válasz DerStauner #89 üzenetére
Ügyesen el kell bújni az épületek közé és figyelni, hogy mikor írja ki bal oldalon lent, hogy nyomd meg a 2-est.(ezzel változik át)
Nem szabad leállni harcolni, mert 3 helikopter elég hamar megölhet. Olyan helyet kell keresni, ahol nem találnak meg pár pillanatra. Ilyen pl. a magas épületek tetején lévő légkondik, amik elég sűrűek ahhoz, hogy el lehessen bújni.
(kicsit olyan ez, mikor az NFS Most Wanted-ban kellett meglógni a zsaruk elől. Csak itt az SUV-k tényleg tankok, nem csak úgy viselkednek...)whitezo88: az a vram miatt lesz, 512Mb-tól engedi csak a nagyobb felbontásokat.
(benne is van a readme-ben)[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
nyunyu
félisten
válasz BalaNce87 #82 üzenetére
Ugyanez nekem is, gyakorlatilag meg kell várni az auto savet, mert a manuális nem sokat ér, én is pont ott vok hogy lezúztam az összeset madjnem valseg meg is fogom szívni és kezdhetem előröl
A JOQ"+!%/=( ANNYUKAT!
Most szoptam 3 orat a "Men's like gods" kuldetessel, le kene lepni az elgazositott terembol, log azt irja, hogy eloszor ki kell nyirni minden katonat+supereket is.
Egyesevel levadasztam oket (hmm, 700k-ert megveheto blade mozdulat aranyos ), senki sem maradt.
Mennek kifele, de sehol egy nyitott ajto, felfele kimaszni nem lehet, mivel plafon van, ahol bejottem kapu latszolag nyitva, de kimenni azt nem lehet rakja, visszapattansz egy lathatatlan falrol
Minimap nem mutat maradek ellenfelet, hokep nezetben sincs sehol senki.
Jobb hijan toltam egy save-et, hatha valami bug akar lenni, toltom be, erre ott allok felhokarcolo tetejen, kuldetes: menjek a telefonfulkehez.
Bezzeg ha meghalsz, akkor a kuldetesen beluli utolso teljesitett resztol kezdi ujra, nem total elolrol.
Igazából nem is tudom ez hogy, ha már a játék megunható 1 óra után akkor egy normális vagyis alap követelményű mentést megoldani nagyon alapnak kellett volna hogy legyen.
Tipikus konzol atirat, PC-re utolag ganyoltak ossze.
Iranyitas is elegge konzolos.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz DerStauner #89 üzenetére
tanácsot kérnék: hogy a fenébe szökjek meg a három helikopter elől??
Valamilyen iranyban elkezdesz teljes gozzel futni (W, W nyomvatart), szokozzel repkedhetsz is kozben, aztan 3-4 utcaval odebb mar nem keresnek.
Vagy nem ernek utol, ha kimaxoltad a futasi sebessegetLenyeg az, hogy mindig a foldfelszinen haladj, mert ott nem tud ugy manoverezni a helikopter, mint te.
Tarzan modjara kozlekedes nem javallott.
-
Departed
őstag
Egyetértek, jókis pörgős, de nem annyira sokszor meghalós, jól kinézős élvezetes játék, szerintem.
whitezo: mit értesz magas felbontás alatt? Nekem 512megás a vga-m (HD4850), és a 22 colos 1680*1050-ét simán be lehetett állítani. Amint látom Neked is ilyen a monitorod. Lehet hogy a 320mega ram miatt okoskodik, az meg úgy szívás
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Departed
őstag
válasz Dark KillerX #97 üzenetére
Nem irigyellek titeket, a kártyáitok ereje azért bírná, annyira nem gépigényes tán.
Amúgy a GTA4-nél is így kéne lennie a "játékgyártói skálázásnak", hogy 512 alatt kis korlátozások, 512-től meg menne szépen 1680-ban...No mindegy, az sok szempontból más világ mint a "normál" játékokXiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
nyunyu
félisten
Masodik nekifutasra siman beadta, hogy mission complete, aztan kirakott az epuletbol.
Talan az lehetett a problema, hogy a elsore elbujtam a lepcsos sarokban, aztan onnan szedegettem le a nepet, most meg az arena kozepen volt az utolso aldozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs