Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz pizzas84 #4200 üzenetére
Mindenki kap 500 APt
Ha jól tudom akkor péntek,29-e reggel 7ig
Én frapsel csinálok videot a replaybol amit aztán virtualdub-bal divx tömörítek és ezeket teszem be premier pro 2 -be. Most csinálom, meglátom mi lesz belőleJa és RUSH 7vége! lehet izzítani a lányokat a 215%os bonuszért. vagy többért ha van XP csaj mellé duplázód Remélem összejön 1 fulltuning ára a kövi kocsira
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
MaciG
addikt
Néha úgy érzem ez a játék egy vicc! Végre megoldódott a probléma ,hogy nem dobál ki asztalra, nincs kékhalál, erre most meg az van helyette, hogy csak úgy kifagy az egész gép és kapufa... Valami ötlet? Újrateszem a gamet ha nem jó akkor a win-t, más ötletem nincs
BANZAII
-
UnConnecteD
senior tag
Starting 2/29 at 4 pm PST we will be starting our first regular Bonus Rush Weekend!!
During this event we will have a bonus +15% XP and bonus +15% RP.
hetvegen tobb pont lesz
-
PaJa1
őstag
Nem hiszem h neked működni fog az ATI driver nekem x1600asm van de nem tudom feltelepíteni a 8.2t azt írja h nem kompatibilis
Starting 2/29 at 4 pm PST we will be starting our first regular Bonus Rush Weekend!!
ezek szerint ez rendszeres leszA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Shad0w
senior tag
Lefordítaná vki? Köszönöm.
-
Shad0w
senior tag
EXPLORER EVENT VAN MOST!
Még két hely van
-
pappen
tag
Szia!
A tuningot nem nagyon szereti ez a játék, ha tuningolsz valamit, vedd vissza, amíg meg nem szűnnek a hibák. Tapasztalatból tudom, kb 15 "törölt" versenyem van a tuning miatt.
Minden játék és teszt tökéletesen működik, csak a PT nem bírja a tuningot a határ közelében.Üdv.
[ Szerkesztve ]
AMD-ATI
-
PaJa1
őstag
Úgy fest h rendszeresítik a rohanós hétvégét, bónuszt kapsz XPre APra
Grat Stig! Vasárnap lesz a nyereményátadás
Ha visszeértem csajtól és a bevásárlásból akkor én is lezavarok pár Xplorer eventet[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
Ezt nem értem teljesen. A hűtőt járatod üzemi körülmények felett?
A másik meg hogy minek kell egyáltalán túljáratni az órajeleket, időzítéseket? Nem lesz tőle annyival jobb hogy megérje kockáztatni a fagyást és a képi hibákat esetlegs hardver károsodást...szerintem...A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
pisti
őstag
Azért érdemes sokszor tuningolni, mert sok alkatrész, csak annyiban butított a nagytesókhoz képest, hogy alul van feszezve, meg jóval alacsonyabb órajelen megy gyárilag. Pl. C2D-knél a +50%-os tuning az teljesen átlagos, de a +100%-os tuning sem ritka egyes prociknál.
Sok videókártyán is sokat lehet tuninggal gyorsítani, ésszel kell csinálni, annyi.
Attól mert te nem érted ezt meg nem vagy járatos a témában, még van létjogosultsága a dolognak. -
MaciG
addikt
HD 3850-es-en alapból elég trágya a hűtő és kb olyan 25%-on pörög (nem zavarja az se ha a kártya 100 fokos ) és azt emeltem meg 70%-ra. Tuningolni megéri, ho olyan komponensekből építed a géped amiket bűn nem túlhajtani, eddig nekem se volt semmi bajom Crisys,dirt, PS,cod4 tökéletesen megy pedig azoknak azért jóval erősebb vas kell, de ez már naony OFF
Jah és tudok ajálnani valmi jó gamepadot? , mert az enyám haldoklik CSak annyi a lényeg ,hogy analóg legyen rajta, rezgés,stb nem kell. Billentyűzettel egyszerűen képtelen vagyok irányítani a verdát
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
PaJa1
őstag
Azért vannak alul feszkózva és alacsonyabb órajelre állítva mert eze ka szílicium lap széléről kerültek ki és a biztonásg és stabilitás miatt vannak ilyenre beálíltva. A gyárilag erősebbek is ugyanarról a lapról érkeznek csak jóval közelebb az origótól. Pár éve még benne voltam a témában, de körülbelül 4 éve tojok a PCre...Minden játék elfut valahogy. A PC pénztemető - csak viszi a sok tízezrest. A PT megy a PCn is meg a laptopon is, jelenleg nekem ennyi elég
MaciG mostmár értem
Kezdem izzítani az Xplorer eventet. Aki már sokat nyert az legyen oly kedves nem nagyon belépegetni...a többinek is szeretnék helyet biztosítani[ Szerkesztve ]
-
pappen
tag
válasz Pjotor1986 #4220 üzenetére
Szia!
Mielőtt ilyenek írsz, olvass figyelmesen légyszíves. Köszi.
Hidd el, ki van tesztelve. Nem hazudok, minek.
Üdv.[ Szerkesztve ]
AMD-ATI
-
Shad0w
senior tag
Kezd elegem lenni már ebből. Nemtudom, hogy más is találkozott-e már vele, de nálam mostmár nagyon gyakran, szinte minden 2. versenyen a kormány lassú. Tehát nem fordul, ráadásul mivel billentyűzettel játszom és bevan kapcsolva a kormány rásegítés (ami valójában csak ellen kormányoz), azis belassul és lehetetlen irányítani a kocsit. Felrakok két replayt, csak a kormányt nézzétek. A togue-n egy rossz a Kidney-en pedig egy jó kormány látható.
Örülnék, ha az új pályák, meg csicsa kocsik, meg vadonatúj állapotikonok helyett valódi javítások lennének végre a peccsekben. -
PaJa1
őstag
Talán mostmár siekrül elindítani az eventet. Kb. mingyá kezdődik
-
Veg1ta
tag
Mikor kezdődik a plusz xp/ap/rp hétvége??? (vagy csak én nem vettem észre, mert tv-t nézek játék közben?)
Még két fekete listás: Cybergr és Lizzio. Utóbbi még verseny után fel is volt háborodva hogyan is kaphatott 10 körös versenyen 3 áthajtásos büntit, ütközések miatt. Én is kaptam tőle egy kifordítást így én tudom rá a választ....
Utálom amikor kiírod, hogy "utálom ha nem válaszolsz a privát üzenetre" és azért utálom, mert Te sem válaszolsz...
-
dokar
addikt
magyarázatot várok a következőre:
mentem a belsőben, mikor egy arc rám rántotta a verdáját, mert hirtelen eszébe jutott, hogy tankolnia kell. a pit bejáratánál volt pár koccanás, mire kiírta, hogy az aggresszív vezetésért a következő körben pit áthaladásos büntit kapok. na mondom ha már bünti úgyis, ezért a box utcában már be sem tartottam az 55-öt. nyomtam neki mint állat, fékezés, megtankolás, padlógázzal kigyorsítás. de a legjobb ami ez után történt: a következő körben nem kérte számon a penalty-t. replay le lett mentve.
extra - SEXRay
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nekem is csinált már ilyet. Utána lelkesen próbáltam megismételni mikor úgy jött össze, de akkor már fekete zászlót kaptam. Sajnos, pedig ez jó kis bug
PaJa1 A tuningról: 10ks procim van, ami 125%OCt bír (1.6->3.6GHz) és ezáltal veri a 40ks gyárilag 3GHz körül járó procikat. Szerinted megéri tuningolnom, vagy tömjem meg a procigyártó zsebét jobban? Ugyanez vidkariknál, estébé. 25% tuning alatt hozzá sem nyúlok semmihez Nekem nincs felesleges pénzem, de szeretek kompromisszummentesen játszani, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
msgt.fubar
senior tag
a gyengébb c2d-k kivételnek számítanak, azokból tényleg 90% felett vannak az extrém jól tuningolhatóak. de nagy átlagban nincsen értelme a tuningnak. hamarabb megy tönkre a hardver, az a kis teljesítményplusz (+5-15%) pedig nem éri meg az egészet.
ja és kicsit a ferdítésekről: a 2140 még most sem 10k, és ugyan nem tudom mikor vetted, de inkább húzott a 20k felé. aztán a 2140-esek közül sokan mennek 3GHz-en, kevesebben 3,2-őn, efölött pedig extrém kevés (extrém sok fesszel). végül pedig inkább kiadok procira +10k-t mint adjak neki fél volttal többet meg vízhűtést. az már csak a sors fintora hogy sikerült anno féléve 22k-ért szereznem egy e6400-at.
[ Szerkesztve ]
gottagofast
-
PepeDon
tag
válasz msgt.fubar #4237 üzenetére
Azt, hogy hamarabb tönkremegy nem hinném (előfordulhat, lehet 'kicsit' gyakrabban, mint lottó ötöst nyerni). Aki nem 'bevállalós', az nem csinálja. Nekem az elmúlt 5-7 évben nem volt olyan alkatrész, ami összesen 1 napnál tovább a gyári órajelén ment volna.
-
Dr. Romano
veterán
válasz msgt.fubar #4237 üzenetére
Szerintem is inkább hamarabb elavul a proci és lecseréled, minthogy tönkremenjen a (nem extrém) tuning hására
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
msgt.fubar
senior tag
nem laikusként állok a dologhoz, mert tuningoltam már sok mindent, sokféleképpen, tudom mi a dörgés. de én ma már inkább a stabilitást és a megbízhatóságot, illetve az élettartam megőrzését tartom fontosabbnak WR-ek felállítása helyett. és a stabilitáson nem 24 óra orthost értek... én perpill alapfesz alatt járatom a procit 2.8 GHz-en, mert az mindenre elég.
a procit hamarabb hazavágja a tuning (és nem picit hamarabb), de persze lehet ilyen elven is gondolkodni, hogy nekem oly' mindegy, hisz addigra én már nem használom. és ha eladod használtan? akkor szívjon vele aki megvette?
az hogy ki mit és hogyan csinál a gépével az egyéni dolga mindenkinek, csak vélemény-nyílvánítottam, köszöntem...
gottagofast
-
Dr. Romano
veterán
válasz msgt.fubar #4240 üzenetére
"...és ha eladod használtan? akkor szívjon vele aki megvette?"
Ha jól sejtem akkor ez nekem szól
**Tehát én is köszönök mindent + stb... én is csak véleményt nyílvánítok (ezt mostanában mindenki ellövi pedig ez teljesen nyílvánvaló )
Lényeg hogy én sem vagyok laikus és én is hajtottam már mindenféle alkatrészt gyári értékek felett és váltam meg tőlük itt a PH aprón (is).
Mindenki tudta mit vesz (meddig volt húzva stb...) így panasz nem érkezett még semmimre és senki nem szívott még a cuccaimmal.
goto **
endpappen
Nincs ezzel semmi gond Ez itt a PH-n elkerülhetetlen. Ha hardver kérdés merül fel csak úgy özönlenek a tapasztalatok, érvek stb...[ Szerkesztve ]
-
pappen
tag
Elindítottam egy lavinát, pedig csak segíteni szerettem volna.
[ Szerkesztve ]
AMD-ATI
-
msgt.fubar
senior tag
válasz Dr. Romano #4241 üzenetére
no offense, most kicsit durvábban jönnek belőlem a szavak egy nehéz és fárasztó hét után. písz.
gottagofast
-
PaJa1
őstag
Akik az első MUDos eventemben voltak jó lenne ha elcsípnének 1 screent a finishről. kilépett a játék.
-
Dr. Romano
veterán
válasz msgt.fubar #4243 üzenetére
Sorry én is hülyeségeket írtam így estefelé 2 üveg sör után
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
válasz msgt.fubar #4240 üzenetére
autofeszes tuning a legjobb, de ami ennél is jobb az feszlépcsős (AMD)
a tuning inkább a memóriát vágja haza, mintsem a procit.
na de ne akarjátok hogy én is belekeveredjek ebbe a témába.extra - SEXRay
-
Plokijuma
aktív tag
Minden event végeredményét leszoktam menteni, hogy később ne legyen belőle vita. (TrackMani Nationsból ragadt rám ez a hülye szokás)
Egyébként komolyan azt gondoltad, hogy miközben megy az event, valaki olvasni fogja a PH-t a versenyen résztvevők közül? (tudtommal csak rögtön a verseny után lehet képet készíteni a végeredményről )
[ Szerkesztve ]
-
SylarHUN
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem a Harpoonos kollégákhoz. Nektek is állandóan felborul a járgányotok? Én már megbolondulok az enyém, ha kell, ha nem állandóan a tetején vagy az oldalára fekszik. Még akkor is ha BACKPACK-ban benne van a borulás gátló, sőt akkor még rosszabb.PSN: Xbox:
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest